{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
nemoj pogresno da shvatis moju7 sugestiju Marko ali sam pojam SLIKA(pocture) asocira na neprikosnoveni program Photoshop da ne pominjem 2D i 3D gde recimo na tvom avataru moze da se vidi tvoja glava od nazad,od gore,sa strane,od dole sto ne verujem da moze bilo koji program.Photoshop ima toliko funkcija i mogucnosti da toga ni sami nismo svesni.Jedini je problem sto sve to treba nauciti.Ne moze se nesto idealno napraviti sa par klika misem vec je potrebno vreme sve to savladati.Inace Photoshop koriste profi majstori za obradu slika pozz

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Auto GK je pristojan,ali možda nešto komplikovaniji kada je u pitanju podešavanje titlova.Tebi treba nešto što će dati kvalitetnu sliku i biti jednostavnog upravljačkog interfejsa (,jer je posao koji želiš da obaviš prost).Najbolju sliku (i to ubedljivo,testirao sam paralelno) daje "#1 DVD Ripper 8.xxx" (nađi,naravno,što noviju verziju),koji omogućuje ručno biranje video/audio zapisa,titla,kodeka...(biraš,uvek,video sa najdužim trajanjem,ili u riperu,opcijom "preview" pregledaš video-zapis koji ripuješ i tako izbegneš "dodatne" sadržaje koji ti ne trebaju deštrikliranjem).Pored njega,veoma solidni su Xilisoft,I´mToo (nižebudžetna kopija Xilisofta),Daniusoft.Ostali odrade posao,ali je izlazni kvalitet nešto manje dobar ("kockice","kockice",proklete "kockice" pri bržim pokretima).

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
ma znao sam da treba na search nego me prosli put izgleda nesto zezao
Kada sacuvam video koji sam skinuo posle toga mi izlazi nesto MIGRATE ILI DON"T MIGRATE PA BEZ OBZIRA STA IZABEREM COMP MI PREBACI SVE VIDEO SNIMKE U MIRO
da li mogu i kako da sredim da mi ih ne prebacuje u miro i da ih izbrisem

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
dosao sa do nalo kesa pa mi treba maticna ploca malo boljih performansi.Naime maticna da ima integrisanu AGP sa mogucnoscu dogradnje AGP grafe.PC Expres slot min podrzano 8GB rama i podrsku za dual core i Quad core procesore.Podnozje naravno 775.Dvoumim se izmedju intel i Gigabyte proizvoda.Svaka pomoc i sugestija je dobrodosla pozz

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
nemoj pogresno da shvatis moju7 sugestiju Marko ali sam pojam SLIKA(pocture) asocira na neprikosnoveni program Photoshop da ne pominjem 2D i 3D gde recimo na tvom avataru moze da se vidi tvoja glava od nazad,od gore,sa strane,od dole sto ne verujem da moze bilo koji program.Photoshop ima toliko funkcija i mogucnosti da toga ni sami nismo svesni.Jedini je problem sto sve to treba nauciti.Ne moze se nesto idealno napraviti sa par klika misem vec je potrebno vreme sve to savladati.Inace Photoshop koriste profi majstori za obradu slika pozz

Ne naravno da neću pogrešno shvatiti, ovo što ti kažeš je potpuno tačno...
Ali ja sam pretpostavio da njemu treba jednostavniji program pošto kaže : "desava mi se neki put cak da ja izrotiram slike pa posle kada udjem ponovo u folder one ponovo stoje "krivo" kao i pre rotiranja", tako da mu je vjerovatno neophodan ovaj program koji je lakši za upotrebu ..

Znaš ko se obogatio na ovom programu, onaj što snima spotove grandovih pjevačica mislim da se zove Milićević ili tako nešto, blago njemu...
Pozdrav Prijatelju...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
integrisanu AGP sa mogucnoscu dogradnje AGP grafe.

[THINK]Mislim da integrirane grafe su na pci exp slotu ne na agp-u.[/THINK]

Nisi naveo kolko novaca mislis uložit u maticnu.

Evo ti intel jedan koji sam naso a ima sve sto ti treba
Kod:
http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG45ID/DG45ID-overview.htm

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag