{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Nema na čemu...
Samo ga skini i instaliraj i desni klik na sliku zatim na Modify pa na Rotate/Flip ...
Možeš više slika odjednom da rotiraš( otvoriš folder sa slikam selekutješ ih pa Rotate Counter Clockwise ili Rotate Counterwise)...

Pozdrav...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.07.2009
Poruka
339
skinuo sam igricu Crazy Machines 2 sa foruma, instalirao je crekovao i kad je otvorim krenu tri zupcanika da se vrti u krug i vrte, i vrte, i nista se vise ne desava.

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
39
E ovako ako zelis da skines neki video,kad otvoris program
imas Video Search,tu upises koji video zelis i sa kojeg sajta zalis da skines Youtube,Google Video ili neki
drugi ili mozes sve od jednom,po tvom izboru...
Sacekas malo da pronajde video(moze potrajati i do 1 min) i kad ti izbaci listu ispod
svakog videa imas Download...
Kad kliknes na Download automatski ce poceti peuzimanje zeljenog videa...

E sad da vidis gdje ti skida video ides na Downloading(nalazi se sa lijeve strane ne mozes promasiti :) ) zatim na Download Settings(u gornjem desnom uglu kad otvoris Downloading) i otvori sti se novi prozor:preferences zatim kliknes na Folders i pise ti
npr. C:\Stanko\Videos\Miro znaci u tom se folderu snima tvoj video.Naravno mozes da promjenis u koji folder zelis da ti se skida.

Sto se tice Miro-a on se ponasa kao torrent klijent to znaci da mozes na google da ukucas neki video,film(npr. Avatar torrent) ili nesto drugo. Pronadjes odgovarajuci torrent skines ga,kliknes dva puta na torrent i Miro ce da ga skine....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
116
u igri zoo empire nam traži directx 9b skinule smo directx 90b ali nam govori da to već imamo mislim da neznamo krekovati igru mozete li nam objasniti postupak krekovanja .kad kupimo igru mala to lako uradi s cda ali kad nešto skinemo nikako nam ne ide .uđe u mapu krek tamo ima pash1 i pash2 njih instaliramo i igra se instalira i šta dalje .komp je dobar podržava jake igre(sims3 tomb rajder itd. )nemamo baš puno iskustva ili nam trebaju neki noviji programi npr.igra princes royal horses uopšte nema mapu krek ekran pocrni ionda nam traži cd a igra se fino instalira

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Odeš na particiju C nađeš folder đe je instalirana igra, zatim nađeš folder bin ili deviance kopiraš krek pa uradiš paste u jedan od ova dva...
Ako nema ova dva onda otvoriš folder đe je instalirana igra i tu uradiš paste kreka...Onda ti se pojavi da li želiš da zamjeniš sliku Yes or No ti klikneš Yes i volaaaa....
Valjda sam bio jasan ...Rijetko ili skoro nikad ne igram igrice...

A ovo pash nije pash nego patch, kopiraš taj patch tamo đe je instalirana igra i klikneš na njega...

E ja sam ti amater za ove igrice valjda ti je jasno.
Ako nije možda se pojavi neko od ovih što se ubijaju po cio dan i noć pa će ti valjda bolje objasnit...
Pozdrav...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
imas na dvd odakle si instalirala igricu crack ili razor ili koja je vec grupa krekirala otvoris taj folder i kopiras sve sto je unutra u direktorij gdje si instalirala igru pitat ce te da zamjenis filove ti stisnes yes i to je to

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
79
Molim nekog upucenog da mi pomogne za ovo konvertovanje iz DVD u Divx,
kako znati sta skloniti iz DVD jer i sami znate da ima puno nepotrebnog materijala tipa razgovora sa ovim i onim,razni titlovi i itd...
Imam neke konvertore ali volio bi i vase misljenje,unapred hvala....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag