{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Instaliram a nisam znao da je XP onaj najstariji, i radi on sasvim ok ali za internet je katastrofa, nece ni msn ni crypt load, nista nece da radi. Pitanje je da li mogu nekako da samo nadogradim na SP2 ili Sp3, ako neko zna neka kaze, pomoglo bi dosta

jesi li instalirao javu, mozes skinuti i servis pak 2 i 3 i instaliraj preko postojeceg.

ili skini odavde sa foruma xp sa sp3 i reinstaliraj taj stari

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
30
skinuo sam ja bio neki tamo xp sp3 black, ali nije butabilan, imam to jos uvek, ali kako da ga napravim da bude butabilan...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
pretpostavljam da si iso fajl tog windowsa narezao u neri ili u nekom drugom programu na dvd. e onda ubaci taj dvd u dvd -rom , restartaj windows udji u bios i namjesti da ti boota sa dvd - a.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
30
Ma sve bi bilo u redu da je to tako htelo, ali nije. Kad sam raspakovao sve nije bilo .iso file, ali sam ipak narezao da vidim da li radi, i nije radilo. Sad vidim da je malo komplikovano da se na ovaj sp1 kao programce instalira neki sp3, ipak cu morati da sve reinstaliram opet... samo da nadjem nesto sto valja :))

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
sedmica nepodrzava sve igrice,donedavno nije bilo ni daemon toolsa za win7

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
sedmica podrzava sve igre osim onih starih, a sa deamon imo sam betu i full w7 kad je izasla i stavio sam demaon tools lite i radi kao nov tako tvoja tvrdnja crysis nije tocna u vezi deamona. A u vezi igrara podrzava sve samo se treba stavit kompatibilnost na vistu ili xp ili cak i ranije sustave

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Win7 je tek napravljen i lako moguce da nepodrzava sve igrice koje treba da idu na WinXP pa pravi neke bagove jer igrice za XP nisu njegova teritorija... starije igrice su napravljene za WinXP i Vistu OS.
Vremenom ce poceti igrice i da podrzavaju Win7 pa se nece imati toliko problema sa Win7...

Win7 je nadogradnja Viste samo su ispravljeni mnogi bagovi i greske koje je Microsoft napravio kod Viste.

po tvojoj tvrdnji znaci namjestim kompatibilnost za xp i vistu i onda sto ce mi sedmica mogao sam to sve raditi i na xp ili visti da se puno nepeglam. a citao sam po forumima da ljudi imaju puno problema sa daemonom na sedmici.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
ne valja taj black i ja sam ga skidao sa vise razzlicitih mesta,nadji neki drugi bolje i da bude sp3,samo otvoris .iso preko nero-a i narezes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag