"34 Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač. 35 Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene:" Matej 10:34
Ili ovako nešto prilično osvetoljubivo za hodajući oprost i ljubav:
"2 Ali vam kažem: Tiru i Sidonu lakše će biti u dan strašnog suda nego vama. 23 I ti Kapernaume! Koji si se do nebesa podigao do pakla ćeš propasti: jer da su u Sodomu bila čudesa što su u tebi bila, ostao bi do današnjeg dana. 24 Ali vam kažem da će zemlji sodomskoj lakše biti u dan strašnog suda nego tebi." Matej 11:23
Da li ovo pokazuje da Isus nema nameru da pomogne onima koji već ne veruju u njega?
"11 A On odgovarajući reče im: Vama je dano da znate tajne carstva nebeskog, a njima nije dano. 12 Jer ko ima, daće mu se, i preteći će mu; a koji nema, uzeće mu se i ono što ima." Matej 13:11
Šta bi ovaj citat trebao da znači? Ja tu ne vidim ljubav i oprost:
"25 Jer ko ima, daće mu se; a koji nema, uzeće mu se i ono što ima." Marko 4:25
I ovaj moj omiljeni - molim te, objasni mi poentu:
"13 I videvši izdaleka smokvu s lišćem dođe ne bi li šta našao na njoj; i došavši k njoj ništa ne nađe osim lišća; jer još ne beše vreme smokvama. 14 I odgovarajući Isus reče joj: Da odsad od tebe niko ne jede roda doveka. I slušahu učenici Njegovi." Marko 11:13
Stavio si stihove koji ti sami za sebe i daju odgovor! jer da si barem i malo razumeo te stihove znao bi da te bas oni osudjuju!!!
zato si ih i postavio jer neznas kako i zasto osudjuju!!
Kako kaze brat Adreian meni te je zao, ali sta ja tu mogu ako si se ti opredelio tako.
Ti rece da si psiholog ,doktor pa zasto onda ne iscelis one tamo u ludnici kad im zelis dobro? nemozes jer nisi Bog a prosto vrac.
A nas Gospod je dokazao sta je isceljenje cak se i medicina iznenadjuje cudima,zasto? Jer isceljivanje je od Boga koji stvori coveka,a medicina je od djavola koji stvori alhemiju danasnju(fiziku,hemiju,biologiju,biohemiju,kvantovu fiziku,itd) samo slepac ne vidi kuda nas vodi sve to.Nekazem lepo je imati kompijuter ali nismo ni svesni koliko je to stetno za nas,mobilni,sateliti,video igre,casopisi itd.
Sve to je izmisljeno da nas odvuce o Boga nema nista realno sve je virtualno.Bez osecaja,ljubavi, itd. Sve je isprogramirano u jednom projekt
u(MRZNJANA BLIZNJEG SVOG) sto se protivreci
(LJUBI BLIZNJEG SVOG KAO SAMOGA SEBE) ZASTO? ZATO STO BLIZNJI RADI SVE DA BI UNISTIO BLIZNJEG! NADAM SE DA SI ME RAZUMEO.
To sto ti tipa lecis ljude pod huipokratovu kletvu obesi macku pod rep ,nikog nisi i neces izleciti od besa demona jer si psihijatar koji nista nezna vise od gradjevinara.kad bi procitao malo NZ-et znao bi zasto ih nemozes izleciti,jer oni nisu fizicki bolesni vec duhovno!!
A sto je duhovno to ne pripada ovom fizickom svetu vec duhovnom!!!
A samo Isus i apostoli su znali sta je to duhovno i zato su isceljivali verom a ne medikamentima koje stvara djavo.
Dali si se ikada zapitao zasto je simbol medicine bas "ZMIJA" nisi jer su te tako naucili u komunizmu,da Boga nema a da je covek u stvari majmun.
Vasa medicina se i bazira na tome jer vi se ucite prvo na zivotinje a posle eksperimente dela na coveka,pa sta bude kao vracare.
Iako ti mislis da pomazes ljudima ja cu ti reci da vi psihijatri nemate veze s medicinom!!!vase je da izucite kako dejstvuje covekov mozak da bi mogli oni na vrhu da upravljajuj nama.
Zato nemoj mi tu prodavati paradajz umesto krastavaca znam ja kako izgleda i jedno i drugo.
Svojim ocima sam video sta i kako se radi s mentalno obolelima,manje pustajte gradjevinare da gledaju uzas koji vi tamo radite kad vas niko nevidi!! krvavi zidovi ,parcici koze itd u podrumima psihijatrijske klinike ako nisi znao ja sam Gradjevinac.
Ti si Dao hipokratovu kletvu a dali si se ikad zapitao ko je bio hipokrata?Hipokrataje bio kasapin ljudskih tela da bi izucio anatomiju da bi zaradjivao novasc kao i vi danas.Jedna operacija srca stoji nenormalne pare a o drugim i da nepricam,ko moze da plati sve to samo oni koji su se prodali djavolu,ali zapamti jedno niko iz vas pa ni djavo nemoze dati vecni zivot osim Isusa Hrista Gospoda nasega.
Vi tipa doktori nemate nikakvu humanost prema pacijentu! samo vas interesuje kako ga zadrzati sto duze da biste primili vecu platu!ja sam licno video nepravdu kad ste coveku odsekli nogu ,jer nisu mogli da je izlece posle dugogodisnjeg mucenja i nisu mu dali penziju vec da se vrati na radno mesto s protezom o kakvoj humanosti ti govoris kao doktor a? dok moj Gospod je isceljivao: Grbate,paralizovane,sakate,corave,gubave,itd inikad nije zatrazio ni jednu maslinu a kamoli novac.
I ti hoces da kazes kako je moj Gospd laza i nehuman,a ti human i posten,Ha,ha,ha nemoj me zasmejavati brate molim te.A da ne govorim o farmaceutiki!!!
Koja propagandira lazne viruse da bi se obogatila na vakcine koje ubijaju covecanstvo a da ljudi nisu ni svesni sta u stvari oni primaju u telo?????
ja toznam ali drugom prilikom.
Ukratko medicina je izmisljena ne da pomogne coveku a vec da mu pomogne da umre brze,od kako sam prestao da idem kod doktora i molim se Bogu ni sam bio 15 godina bolestan!! da,da 15 godina i niko od moje dece cak i supruga.Policija me je za 7 godina zaustavila samo 2 puta s autom cisto iz provere itd.Mozes me nazvati fanatikom ali i to je bolje nego "BEZBOZNIK KAKAV SI TI"
Pozdrav od Gere.
Znači, ne možeš da mi objasniš.
Hvala
Dzaba ti doktorska teza brate kad nisi razumeo ono osnovno sto ti Adrian pise!!! A takodje i ja, koji si ti psiholog kad ja I adrian smo za tebe primarijusi o duhovnoj bolesti!! Poleci se u nas i Hristos Gospod nas ce te izleciti i osloboditi.Gospod kaze
(DODJITE K MENI I JA CU VAS OSLOBODITI)
Ne kudi na naseg Gospoda Isusa Hrista,gorko ces se kajati u dan njegovog dolaska i suda jer si "RUGAC"
Za razumnog ovo je dovoljno sto ti postavi Adrian u nadi da se spases,da si normalan covek i da nemirises na Novi svedcki poredak-ekumenizam,masonstvo barem bi se coveku zahvalio za njegov trud sto zeli da te spase!!!
43. Тако распра постаде у народу Њега ради. (Јован 7)
12. А пре свега овог метнуће на вас руке своје и гониће вас и предавати у зборнице и у тамнице; водиће вас пред цареве и краљеве имена мог ради.
13. А то ће вам се догодити за сведочанство. (све се испунило)
14. Метните дакле у срца своја, да се пре не приправљате како ћете одговарати:
15. Јер ћу вам ја дати уста и премудрост којој се неће моћи противити ни одговорити сви ваши противници.
16. А предаваће вас и родитељи и браћа и рођаци и пријатељи; и побиће неке од вас. (истина)
17. И сви ће омрзнути на вас имена мог ради. (Лука 21)
6. Јер син грди оца, кћи устаје на матер своју, снаха на свекрву своју, непријатељи су човеку домаћи његови.
7. Али ја ћу Господа погледати, чекаћу Бога спасења свог; услишиће ме Бог мој.
8. Немој ми се радовати, непријатељице моја; ако падох, устаћу; ако седим у мраку, Господ ће ми бити видело. (Михеј 7, старозаветно пророчанство)
9. Тада ће вас предати на муке, и побиће вас, и сви ће народи омрзнути на вас имена мог ради.
10. И тада ће се многи саблазнити, и друг друга издаће, и омрзнуће друг на друга.
11. И изићи ће многи лажни пророци и превариће многе.
12. И што ће се безакоње умножити, охладнеће љубав многих.
13. Али који претрпи до краја благо њему.
14. И проповедиће се ово јеванђеље о царству по свему свету за сведочанство свим народима. И тада ће доћи последак. (Матеј 24)
Наравно, да си фер, ти би и још неке реченице ископирао да се види ко ће коме бити непријатељ: верни невернима или обратно! Него оно што и видиш - не видиш.
21. А предаће брат брата на смрт и отац сина; и устаће деца на родитеље и побиће их.
22. И сви ће мрзети на вас имена мог ради; али који претрпи до краја благо њему.
23. А кад вас потерају у једном граду, бежите у други. Јер вам кажем заиста: нећете обићи градова Израиљевих док дође Син човечији.
34. Не мислите да сам ја дошао да донесем мир на земљу; нисам дошао да донесем мир него мач.
35. Јер сам дошао да раставим човека од оца његовог и кћер од матере њене и снаху од свекрве њене:
36. И непријатељи човеку постаће домашњи његови. (ово као ниси видео?)
37. Који љуби оца или матер већма него мене, није мене достојан; и који љуби сина или кћер већма него мене, није мене достојан.
38. И који не узме крст свој и не пође за мном, није мене достојан.
39. Који чува душу своју, изгубиће је; а који изгуби душу своју мене ради, наћи ће је. (Матеј 10)
Који мач?
13. Тога ради узмите све оружје Божије, да бисте се могли бранити у зли дан, и свршивши све одржати се.
14. Станите дакле опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде,
15. И обувши ноге у приправу јеванђеља мира;
16. А сврх свега узмите штит вере о који ћете моћи погасити све распаљене стреле нечастивог;
17. И кацигу спасења узмите, и мач духовни који је реч Божија (Библија је мач!). (Ефесцима 6) Poslednji izmenio Adrian BG; 21-06-2012 u 12:52.
Pozdrav od Gere.