Arheologija i istorija potvrđuju Bibliju

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Iz tvoga pogrešnog mišljenja - da ateisti "biraju" Boga za neprijatelja, proizilaze i sve ostale opservacije na tu temu, koje su takođe pogrešne. Po Bibliji, jedini Božiji neprijatelj je sotona. Kada tvrdiš da su ateisti izabrali Boga za neprijatelja, ti ih time satanizuješ i svrstavaš ih u sotonine vojnike, odnosno, izjednačavaš ateiste sa sotonom. To je potpuno pogrešno.
Ateisti ne smatraju Boga neprijateljem niti su ratu sa njim. Ne može se smatrati neprijateljem neko ko ne postoji. Ateisti smatraju da je Bog fikcija, ljudka izmišljotina, pa prema tome ne mogu biti u ratu sa nečim što nije stvarno, niti svoje poimanje svijeta, koje je bazirano na takvoj folozofiji, smatraju oponiranjem Bogu. Ateisti samo oponiraju nekim ljudskim mišljenjima i vjerovanjima, kao što je npr. i tvoje, a što ih ti satanizuješ zbog toga, samo govori o pragu tvoje tolerancije na mišljenje koje se razlikuje od tvoga.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Стварно не могу чак ни да цитирам. Дао си класификацију апостола, пророка и самог Христа, а питаш шта је у питању? Не могу да се упуштам у даље објашњавање и доказивање некоме ко већ има изграђен став, други је случај када човек није сигуран у нешто, па и да му се објасни. Када му се чини да има контрадикторности и није му јасно нешто, тада има смисла говорити. Али ако човек има предрасуда према хришћанима, Богу, Исусу или било коме, онда је његов ум затворен за нове спознаје. Када се изгубе предрасуде, тада постоји могућност. Жао ми је, морам да следим инструкције, али , ипак, остаје нада да ћеш се одвратити од тог пута. Нек ти Господ помогне ако затражиш.

Ja nisam ništa lagao, rekao sam jednu naučnu činjenicu i pitao te da mi je objasniš iz svog ugla (bukvalno iz tvog, jer ti si meni rekao da ja razmišljam i pišem kao sotonista; a šta da ja radim što Isus zvuči kao psihotični pacijent).
Uzmimo da je Isus nevino lane puno ljubavi i praštanja, kako ga vi volite predstavljati. Možeš li onda, molim te, da mi objasniš zašto je to lane govorilo ovakve stvari?

"34 Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač. 35 Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene:" Matej 10:34

Ili ovako nešto prilično osvetoljubivo za hodajući oprost i ljubav:

"2 Ali vam kažem: Tiru i Sidonu lakše će biti u dan strašnog suda nego vama. 23 I ti Kapernaume! Koji si se do nebesa podigao do pakla ćeš propasti: jer da su u Sodomu bila čudesa što su u tebi bila, ostao bi do današnjeg dana. 24 Ali vam kažem da će zemlji sodomskoj lakše biti u dan strašnog suda nego tebi." Matej 11:23

Da li ovo pokazuje da Isus nema nameru da pomogne onima koji već ne veruju u njega?

"11 A On odgovarajući reče im: Vama je dano da znate tajne carstva nebeskog, a njima nije dano. 12 Jer ko ima, daće mu se, i preteći će mu; a koji nema, uzeće mu se i ono što ima." Matej 13:11

Šta bi ovaj citat trebao da znači? Ja tu ne vidim ljubav i oprost:

"25 Jer ko ima, daće mu se; a koji nema, uzeće mu se i ono što ima." Marko 4:25

I ovaj moj omiljeni - molim te, objasni mi poentu:

"13 I videvši izdaleka smokvu s lišćem dođe ne bi li šta našao na njoj; i došavši k njoj ništa ne nađe osim lišća; jer još ne beše vreme smokvama. 14 I odgovarajući Isus reče joj: Da odsad od tebe niko ne jede roda doveka. I slušahu učenici Njegovi." Marko 11:13

Samo nemoj sad da mi pišeš citate gde on govori o ljubavi i praštanju; znam da ih ima ali ne znam kako ista osoba može da govori i jedno i drugo. Šta to govori o njemu?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Нисам ја тебе ни "Стотку" нигде сврстао, човек самог себе сврстава по вољи. Оно што заступа или верује га дефинише и ставља на одређену страну или у групацију, било духовну, било световну. Није на мени да вас етикетирам; ко зна, можда се покајете за безбожништво (атеизам) и постанете хришћани. Ко то зна сем Бога? Не осуђујем ја ни једног од вас, нити имам права на тако нешто.

Поастоје стихови који тачно осликавају одређену групу људи која се понаша и говори по неком обрасцу, нисам ја то осмишљавао. Закон и пророке је дао Бог, значи да се не противите ви нама, а ни ми вама. Човек или следи Бога и Његова упутства, или не следи (противи се да се покори - бунтовник). Зашто мислиш да и ја нисам био бунтовник и противник? Свако ко се противи своме Творцу и Родитељу је бунтовник. Ја сам се покајао и променио свој бурни живот пун бесмисла и лутања по философијама и простаклуку људском.

Значи, ако ја говорим и радим против воље Божије, ја сам следбеник ђавола (првог бунтовника који је све и започео). Са тим сам се помирио и отргао се од тог пута. Најгоре је што се користе увреде и понижавања онога што је за мене и многе друге светиња, а још ја треба да се правдам што га Библија јасно дефинише као безбожника и следбеника ђавола? Дуго покушаваш да докажеш своју тезу да су хришћани пуни предрасуда, да они баш побожни су најгори - фундаменталисти, а они који су површни су "нормални" само јер те не упућују да грешиш већ се дају у мудровање овог света.
Видиш, ако је некоме стало до тебе, он ће те критиковати не би ли се опаметио. Ја стварно не могу никоме да "милујем уши" јер би било лицемерно. Ево ко те осуђује и етикетира:

30. Који није са мном, против мене је; и који не сабира са мном, просипа.
36. А ја вам кажем да ће за сваку празну реч коју кажу људи дати одговор у дан страшног суда.
37. Јер ћеш се својим речима оправдати, и својим ћеш се речима осудити.(Матеј 12)

Činjenica je da vi teisti, uglavnom, ne svi, satanizujete sve one koji svijet ne doživljavaju na način kako ga vi doživljvate, to jest, koji Bibliju smatraju nekom vrstom bajke, koju su izmisli ljudi, naravno, sa određenim društvenim i političkim ciljem. Znajući ono što se kao reklama plasira o hrišćanstvu i hrišćanskim vrlinama, zapitate li se nekad o ispravnosti takvog vašeg pristupa drugim, različitim ljudima, ljudima koji ne vjeruju u ono u što vi vjerujete?

Не видим стварно како те понижавам када кажем да хулите на Бога и истину називате бајком? У то верујем, имам доказе у Библији, али не значи да те презирем и да ћу те псовати и сл. Твоја ствар и твој избор. Све стоји записано и та "фикција" и "људска измишљотина" ми је једини извор разума. Ти имаш своје, ја своје. Нико од нас не убацује друге, нити може, у "наше фикције".

То што ти мислиш да Бога нема, те онда је и немогуће да си у рату са Њим, не значи да Он тако мисли, чак отворено каже о таквима који Га одбацују шта могу да очекују. А ти, како ти воља чини и веруј. Сматрај како хоћеш и како ти твој разум говори, не могу ни да те натерам да се промениш, а ни немам намеру. Надам се само да ћеш се покајати за речи, али то, ипак, није на мени. Свако добро.

15. Да учини суд свима, и да покара све безбожнике за сва њихова безбожна дела којима безбожност чинише, и за све ружне речи њихове које безбожни грешници говорише на Њ. 16. Ово су незадовољни викачи, који по жељама својим живе, и уста њихова говоре поносите речи, и за добитак гледају ко је ко.

17. А ви, љубазни, опомињите се речи које напред казаше апостоли Господа нашег Исуса Христа,
18. Јер вам казаше да ће у последње време постати ругачи, који ће ходити по својим жељама и безбожностима.

19. Ово су они што се одвајају (од јединости вере), и јесу телесни, који духа немају.

20. А ви, љубазни, назиђујте се својом светом вером, и молите се Богу Духом Светим. (Јуда 1)

1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; неваљали су, гадна су дела њихова; нема никога да добро твори. (Псалам 14)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Možeš li onda, molim te, da mi objasniš zašto je to lane govorilo ovakve stvari?

"34 Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač. 35 Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene:" Matej 10:34

Наравно, тако није ни овај што је шамарао Милоша схватио о каквом је мачу и растављању (граници) реч:

Гордост

"Презирање ближњег. Претпостављање себе свима. Дрскост. Помрачење, грубост ума и срца. Њихова привезаност за земаљско. Хула. Неверје. Прелест. Лажно именовани разум. Непокорност Закону Божијем и Цркви. Слеђење своје земаљске воље. Читање јеретичких, развратних и сујетних књига. Неповиновање властима. Заједљиво подсмевање. Напуштање христоподобног смирења и ћутања. Губитак простоте. Губитак љубави према Богу и ближњем. Лажна философија. Јерес. Безбожност. Незнање. Смрт душе."
Свети Игњатије Брјанчанинов
"Аскетски огледи"
(Осам главних страсти)

"Гордост је одрицање Бога, проналазак демона, ниподаштавање људи, мајка осуђивања, потомак похвала, знак духовне јаловости, протеривање помоћи Божије, претеча лудила, виновник падова, подлога епилепсије извор гнева, врата лицемерства, подупирач демона, чувар грехова, узрочник немилосрђа, незнање за самилост, сурови иследник, нечовечни судија, противник Бога, корен хуле. Почетак гордости је тамо где се завршава таштина; средину представља ниподаштавање ближњег, бестидно разглашавање властитих подвига, хвалисавост у срцу, мржња према прекору; а крај је одбацивање Божије помоћи, уздање у своје властите снаге, демонска нарав."
Свети Јован Лествичник
"Лествица Божанског усхођења"
(Поука XXII)

Што мислиш да ћу ја подносити ТЕБИ рачуне или се ТЕБИ правдати? Нити смем, нити ми пада на памет. Веруј у шта хоћеш, као што и ја верујем у оно шта ми је у срцу. Свако говори од сувишка срца.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Да питаш лепо, а не заједљиво, вероватно би заједно пронашли. Као што си нашао те стихове, тако би и сам нашао објашњење тих стихова. Ругаш се и подсмеваш, а наводно говоримо на равној нози, као ти мене не подцењујеш? Не знаш ништа о мени, а гледаш са висине, као да имаш сву мудрост света, па мериш речи Божије јесу ли исправне или не - гордост велика.

Подцењујеш мог Господа и исмеваш Га, а овамо би да ти објашњавам. Следећи пут ако те стварно, али стварно, интересује да ти се нешто појасни, бар не буди заједљив. Овај пут ћу наћи, не због тебе, већ због осталих. Ако наставиш да вређаш, нема ништа од дописивања. Бар буди коректан, без обзира на твоје веровање (или неверу, све једно). Ако говоримо о Библији,
бар је посматрај објективно, па да се може разговарати, не доноси суд пре него што се расправа заврши.

Наговештава се раздор у породици, међу породицама, међу свим људима на планети због вере у Исуса Христа. Најављује Господ прогон и мржњу света према хришћанима и све због имена Његовог (довољно).

43. Тако распра постаде у народу Њега ради. (Јован 7)

12. А пре свега овог метнуће на вас руке своје и гониће вас и предавати у зборнице и у тамнице; водиће вас пред цареве и краљеве имена мог ради.
13. А то ће вам се догодити за сведочанство. (све се испунило)
14. Метните дакле у срца своја, да се пре не приправљате како ћете одговарати:
15. Јер ћу вам ја дати уста и премудрост којој се неће моћи противити ни одговорити сви ваши противници.
16. А предаваће вас и родитељи и браћа и рођаци и пријатељи; и побиће неке од вас. (истина)
17. И сви ће омрзнути на вас имена мог ради. (Лука 21)

6. Јер син грди оца, кћи устаје на матер своју, снаха на свекрву своју, непријатељи су човеку домаћи његови.
7. Али ја ћу Господа погледати, чекаћу Бога спасења свог; услишиће ме Бог мој.
8. Немој ми се радовати, непријатељице моја; ако падох, устаћу; ако седим у мраку, Господ ће ми бити видело. (Михеј 7, старозаветно пророчанство)

9. Тада ће вас предати на муке, и побиће вас, и сви ће народи омрзнути на вас имена мог ради.
10. И тада ће се многи саблазнити, и друг друга издаће, и омрзнуће друг на друга.
11. И изићи ће многи лажни пророци и превариће многе.
12. И што ће се безакоње умножити, охладнеће љубав многих.
13. Али који претрпи до краја благо њему.
14. И проповедиће се ово јеванђеље о царству по свему свету за сведочанство свим народима. И тада ће доћи последак. (Матеј 24)

Наравно, да си фер, ти би и још неке реченице ископирао да се види ко ће коме бити непријатељ: верни невернима или обратно! Него оно што и видиш - не видиш.

21. А предаће брат брата на смрт и отац сина; и устаће деца на родитеље и побиће их.
22. И сви ће мрзети на вас имена мог ради; али који претрпи до краја благо њему.
23. А кад вас потерају у једном граду, бежите у други. Јер вам кажем заиста: нећете обићи градова Израиљевих док дође Син човечији.
34. Не мислите да сам ја дошао да донесем мир на земљу; нисам дошао да донесем мир него мач.
35. Јер сам дошао да раставим човека од оца његовог и кћер од матере њене и снаху од свекрве њене:
36. И непријатељи човеку постаће домашњи његови. (ово као ниси видео?)
37. Који љуби оца или матер већма него мене, није мене достојан; и који љуби сина или кћер већма него мене, није мене достојан.
38. И који не узме крст свој и не пође за мном, није мене достојан.
39. Који чува душу своју, изгубиће је; а који изгуби душу своју мене ради, наћи ће је. (Матеј 10)

Који мач?

13. Тога ради узмите све оружје Божије, да бисте се могли бранити у зли дан, и свршивши све одржати се.
14. Станите дакле опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде,
15. И обувши ноге у приправу јеванђеља мира;
16. А сврх свега узмите штит вере о који ћете моћи погасити све распаљене стреле нечастивог;
17. И кацигу спасења узмите, и мач духовни који је реч Божија (Библија је мач!). (Ефесцима 6)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

Ili ovako nešto prilično osvetoljubivo za hodajući oprost i ljubav:

"2 Ali vam kažem: Tiru i Sidonu lakše će biti u dan strašnog suda nego vama. 23 I ti Kapernaume! Koji si se do nebesa podigao do pakla ćeš propasti: jer da su u Sodomu bila čudesa što su u tebi bila, ostao bi do današnjeg dana. 24 Ali vam kažem da će zemlji sodomskoj lakše biti u dan strašnog suda nego tebi." Matej 11:23

Da li ovo pokazuje da Isus nema nameru da pomogne onima koji već ne veruju u njega?

"11 A On odgovarajući reče im: Vama je dano da znate tajne carstva nebeskog, a njima nije dano. 12 Jer ko ima, daće mu se, i preteći će mu; a koji nema, uzeće mu se i ono što ima." Matej 13:11

Šta bi ovaj citat trebao da znači? Ja tu ne vidim ljubav i oprost:

"25 Jer ko ima, daće mu se; a koji nema, uzeće mu se i ono što ima." Marko 4:25

I ovaj moj omiljeni - molim te, objasni mi poentu:

"13 I videvši izdaleka smokvu s lišćem dođe ne bi li šta našao na njoj; i došavši k njoj ništa ne nađe osim lišća; jer još ne beše vreme smokvama. 14 I odgovarajući Isus reče joj: Da odsad od tebe niko ne jede roda doveka. I slušahu učenici Njegovi." Marko 11:13

Stavio si stihove koji ti sami za sebe i daju odgovor! jer da si barem i malo razumeo te stihove znao bi da te bas oni osudjuju!!!

zato si ih i postavio jer neznas kako i zasto osudjuju!!

Kako kaze brat Adreian meni te je zao, ali sta ja tu mogu ako si se ti opredelio tako.

Ti rece da si psiholog ,doktor pa zasto onda ne iscelis one tamo u ludnici kad im zelis dobro? nemozes jer nisi Bog a prosto vrac.

A nas Gospod je dokazao sta je isceljenje cak se i medicina iznenadjuje cudima,zasto? Jer isceljivanje je od Boga koji stvori coveka,a medicina je od djavola koji stvori alhemiju danasnju(fiziku,hemiju,biologiju,biohemiju,kvantovu fiziku,itd) samo slepac ne vidi kuda nas vodi sve to.Nekazem lepo je imati kompijuter ali nismo ni svesni koliko je to stetno za nas,mobilni,sateliti,video igre,casopisi itd.
Sve to je izmisljeno da nas odvuce o Boga nema nista realno sve je virtualno.Bez osecaja,ljubavi, itd. Sve je isprogramirano u jednom projektu(MRZNJANA BLIZNJEG SVOG) sto se protivreci (LJUBI BLIZNJEG SVOG KAO SAMOGA SEBE) ZASTO? ZATO STO BLIZNJI RADI SVE DA BI UNISTIO BLIZNJEG! NADAM SE DA SI ME RAZUMEO.

To sto ti tipa lecis ljude pod huipokratovu kletvu obesi macku pod rep ,nikog nisi i neces izleciti od besa demona jer si psihijatar koji nista nezna vise od gradjevinara
.kad bi procitao malo NZ-et znao bi zasto ih nemozes izleciti,jer oni nisu fizicki bolesni vec duhovno!!

A sto je duhovno to ne pripada ovom fizickom svetu vec duhovnom!!!
A samo Isus i apostoli su znali sta je to duhovno i zato su isceljivali verom a ne medikamentima koje stvara djavo.
Dali si se ikada zapitao zasto je simbol medicine bas "ZMIJA" nisi jer su te tako naucili u komunizmu,da Boga nema a da je covek u stvari majmun.

Vasa medicina se i bazira na tome jer vi se ucite prvo na zivotinje a posle eksperimente dela na coveka,pa sta bude kao vracare.

Iako ti mislis da pomazes ljudima ja cu ti reci da vi psihijatri nemate veze s medicinom!!!vase je da izucite kako dejstvuje covekov mozak da bi mogli oni na vrhu da upravljajuj nama.

Zato nemoj mi tu prodavati paradajz umesto krastavaca znam ja kako izgleda i jedno i drugo.

Svojim ocima sam video sta i kako se radi s mentalno obolelima,manje pustajte gradjevinare da gledaju uzas koji vi tamo radite kad vas niko nevidi!! krvavi zidovi ,parcici koze itd u podrumima psihijatrijske klinike ako nisi znao ja sam Gradjevinac.

Ti si Dao hipokratovu kletvu a dali si se ikad zapitao ko je bio hipokrata?Hipokrataje bio kasapin ljudskih tela da bi izucio anatomiju da bi zaradjivao novasc kao i vi danas.Jedna operacija srca stoji nenormalne pare a o drugim i da nepricam,ko moze da plati sve to samo oni koji su se prodali djavolu,ali zapamti jedno niko iz vas pa ni djavo nemoze dati vecni zivot osim Isusa Hrista Gospoda nasega.

Vi tipa doktori nemate nikakvu humanost prema pacijentu! samo vas interesuje kako ga zadrzati sto duze da biste primili vecu platu!ja sam licno video nepravdu kad ste coveku odsekli nogu ,jer nisu mogli da je izlece posle dugogodisnjeg mucenja i nisu mu dali penziju vec da se vrati na radno mesto s protezom o kakvoj humanosti ti govoris kao doktor a? dok moj Gospod je isceljivao: Grbate,paralizovane,sakate,corave,gubave,itd inikad nije zatrazio ni jednu maslinu a kamoli novac.
I ti hoces da kazes kako je moj Gospd laza i nehuman,a ti human i posten,Ha,ha,ha nemoj me zasmejavati brate molim te.A da ne govorim o farmaceutiki!!!
Koja propagandira lazne viruse da bi se obogatila na vakcine koje ubijaju covecanstvo a da ljudi nisu ni svesni sta u stvari oni primaju u telo?????
ja toznam ali drugom prilikom.
Ukratko medicina je izmisljena ne da pomogne coveku a vec da mu pomogne da umre brze,od kako sam prestao da idem kod doktora i molim se Bogu ni sam bio 15 godina bolestan!! da,da 15 godina i niko od moje dece cak i supruga.Policija me je za 7 godina zaustavila samo 2 puta s autom cisto iz provere itd.Mozes me nazvati fanatikom ali i to je bolje nego "BEZBOZNIK KAKAV SI TI"

Pozdrav od Gere.

Znači, ne možeš da mi objasniš.

Hvala;)

Dzaba ti doktorska teza brate kad nisi razumeo ono osnovno sto ti Adrian pise!!! A takodje i ja, koji si ti psiholog kad ja I adrian smo za tebe primarijusi o duhovnoj bolesti!! Poleci se u nas i Hristos Gospod nas ce te izleciti i osloboditi.Gospod kaze (DODJITE K MENI I JA CU VAS OSLOBODITI)

Ne kudi na naseg Gospoda Isusa Hrista,gorko ces se kajati u dan njegovog dolaska i suda jer si "RUGAC"

Za razumnog ovo je dovoljno sto ti postavi Adrian u nadi da se spases,da si normalan covek i da nemirises na Novi svedcki poredak-ekumenizam,masonstvo barem bi se coveku zahvalio za njegov trud sto zeli da te spase!!!

43. Тако распра постаде у народу Њега ради. (Јован 7)

12. А пре свега овог метнуће на вас руке своје и гониће вас и предавати у зборнице и у тамнице; водиће вас пред цареве и краљеве имена мог ради.
13. А то ће вам се догодити за сведочанство. (све се испунило)
14. Метните дакле у срца своја, да се пре не приправљате како ћете одговарати:
15. Јер ћу вам ја дати уста и премудрост којој се неће моћи противити ни одговорити сви ваши противници.
16. А предаваће вас и родитељи и браћа и рођаци и пријатељи; и побиће неке од вас. (истина)
17. И сви ће омрзнути на вас имена мог ради. (Лука 21)

6. Јер син грди оца, кћи устаје на матер своју, снаха на свекрву своју, непријатељи су човеку домаћи његови.
7. Али ја ћу Господа погледати, чекаћу Бога спасења свог; услишиће ме Бог мој.
8. Немој ми се радовати, непријатељице моја; ако падох, устаћу; ако седим у мраку, Господ ће ми бити видело. (Михеј 7, старозаветно пророчанство)

9. Тада ће вас предати на муке, и побиће вас, и сви ће народи омрзнути на вас имена мог ради.
10. И тада ће се многи саблазнити, и друг друга издаће, и омрзнуће друг на друга.
11. И изићи ће многи лажни пророци и превариће многе.
12. И што ће се безакоње умножити, охладнеће љубав многих.
13. Али који претрпи до краја благо њему.
14. И проповедиће се ово јеванђеље о царству по свему свету за сведочанство свим народима. И тада ће доћи последак. (Матеј 24)

Наравно, да си фер, ти би и још неке реченице ископирао да се види ко ће коме бити непријатељ: верни невернима или обратно! Него оно што и видиш - не видиш.

21. А предаће брат брата на смрт и отац сина; и устаће деца на родитеље и побиће их.
22. И сви ће мрзети на вас имена мог ради; али који претрпи до краја благо њему.
23. А кад вас потерају у једном граду, бежите у други. Јер вам кажем заиста: нећете обићи градова Израиљевих док дође Син човечији.
34. Не мислите да сам ја дошао да донесем мир на земљу; нисам дошао да донесем мир него мач.
35. Јер сам дошао да раставим човека од оца његовог и кћер од матере њене и снаху од свекрве њене:
36. И непријатељи човеку постаће домашњи његови. (ово као ниси видео?)
37. Који љуби оца или матер већма него мене, није мене достојан; и који љуби сина или кћер већма него мене, није мене достојан.
38. И који не узме крст свој и не пође за мном, није мене достојан.
39. Који чува душу своју, изгубиће је; а који изгуби душу своју мене ради, наћи ће је. (Матеј 10)

Који мач?

13. Тога ради узмите све оружје Божије, да бисте се могли бранити у зли дан, и свршивши све одржати се.
14. Станите дакле опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде,
15. И обувши ноге у приправу јеванђеља мира;
16. А сврх свега узмите штит вере о који ћете моћи погасити све распаљене стреле нечастивог;
17. И кацигу спасења узмите, и мач духовни који је реч Божија (Библија је мач!). (Ефесцима 6)
Poslednji izmenio Adrian BG; 21-06-2012 u 12:52.​

Pozdrav od Gere.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Геро, има лекара и врхунских стручњака који су побожни (лично познајем), имају духовни мир и све виде као и ми, али све им то прави велике проблеме у установи где раде. Подсмевање, сврставање у секташе или богомољце, трачарење да су луди што на човека гледају као на Божију креацију и брата рођеног, па су посвећенији своме послу и физичком оздрављењу пацијената. Што ти кажеш, не гурају само "пилуле за лилуле" од којих имају проценат од продаје, већ заиста гледају да помогну човеку са физичким проблемом, после повреде, болести.

Као што већ верујем, Бог има свуда своје људе, многи су хумани у правом смислу те речи. Свака здрава наука је од Бога, али економија и хуманизам тешко да могу заједно. Фармацеутска машинерија злоупотребљава медицину, и помаже у малом, а зато максимално гледа да дође до профита што стоји насупрот хуманости. То не иде заједно, али то је исувише велико и већ разрађено да тешко да може да се промени.

14. Поздравља вас Лука лекар љубазни, и Димас. (Колошанима 4)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Геро, има лекара и врхунских стручњака који су побожни (лично познајем), имају духовни мир и све виде као и ми, али све им то прави велике проблеме у установи где раде. Подсмевање, сврставање у секташе или богомољце, трачарење да су луди што на човека гледају као на Божију креацију и брата рођеног, па су посвећенији своме послу и физичком оздрављењу пацијената. Што ти кажеш, не гурају само "пилуле за лилуле" од којих имају проценат од продаје, већ заиста гледају да помогну човеку са физичким проблемом, после повреде, болести.

Као што већ верујем, Бог има свуда своје људе, многи су хумани у правом смислу те речи. Свака здрава наука је од Бога, али економија и хуманизам тешко да могу заједно. Фармацеутска машинерија злоупотребљава медицину, и помаже у малом, а зато максимално гледа да дође до профита што стоји насупрот хуманости. То не иде заједно, али то је исувише велико и већ разрађено да тешко да може да се промени.

14. Поздравља вас Лука лекар љубазни, и Димас. (Колошанима 4)

Nisam mislio na sve lekare,naravno da ima i poboznih kojima ce uskoro davati otkaze na klinikama zbog imena Gospodnjeg!!!

Ja ne rekoh sva medicina,mislio sam iskljucivo na psihiatriju ono sto sam video svojim ocima,a danegovorim o "Abortusu"kako ubijaju vec zaceti plod tj "zivo dete" kidaju ga parce po parce "Zivo dete" jel to normalno?igraju se Boga "KLONIRAJU ZIVOTINJE I COVEKA" Zele slavu bozju!!!

Za 50,100 god,nece biti potrebni brakovi,sex, zasto? pa zato odes kod doktora a oni ti uzmu celiju i naprave klon i to za pare.Sve je to s cilju "STA CE TI BOG MI SMO BOGOVI"

Bog je blagoslovio coveka na brak!i rekao ploditew se i razmnozavajte se i napunite svu zemlju!!!A oni sta rade?Svakodnevno ubijaju na milione dece abortom!!! Luciferu je zgodno ovako:Neblagoslovim vas neradjajte se i ne mnozite se i ne punite zemlju jer netreba biti vise od pola milijarde ljudi na zemlji!!!

Znaci da oko 90% medika radi na novi svetski poredak!!!

Biblijskom Luki svaka cast kad bi svi doktori bili kao on, danas ne bi bilo ni jednog bolesnog coveka.

Da Bog ima svugde svoje ljude ali im NSP-ak nedozvoljava da rade sa savescu inace odmah otkaz!!

Videces brate Adriane,jos malo je ostalo! u skorom buducem necemo moci da odemo kod doktora ako nebudemo zigosani tj nebudemo imali (cetiri cifre) necemo moci (KUPOVATI,PRODAVATI,LECITI SE PUTOVATI ITD) TJ AKO NEMAS (IDENTIFIKACIONI NUMER,ID-kort,jednostavno nepostojis,nema te!!A da i negovorim o cipizaciji itd.

Uzmi na primer Dr stotku!!Bezboznik je!! taj te sigurno nece primiti na lecenje u novom svetskom poretku jer u njemu nema Boga, a ima neku vrstu fasade a u nutra je mracan.

Sto se tice farmaceutike ona nju su vec davno privatizirali,pa je normalno da ih interesuje samo profit.
Prva farmaceutika se bazirala na biljnim sastojcima ,kao na primer melemi,cajevi,razni biljni preparati sve prrirodno sto je Gospod stvorio takav je bio i nas Luka!!! a dasnas Hemija!!!profit,bogatstvo,pustaju svakojake viruse pa nam prodaju vakcine itd.A malo ko zna da je vakcina tempirana bomba.

Pogledaj film sta je to psihijatrija,medicina,farmaceutika ljudi tamo lepo objasnjavaju.To je prosto "KORPORACIJA" Nije njima stalo do lecenja pacijenata a do profita.Kad kazem korporacija mislim na one na vrhu koji su takodje masoni.

U glavnom slazem se s tvojim postom #108 brate Adriane.ovo pisem jer znam sta se radi ovde na zapadu a pogotovo u swedskoj, EU ako nemas ID-kort(cetiri cifre) nemozes se leciti,a kod nas u srbiji neznam ali uskoro ce i tamo biti isto.

Pozdrav brate Adriane od Gere.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Ovo je tema: Arheologija i istorija potvrđuju Bibliju.[/WARNING]

Natrag