Ovo je već stvarno bolesno. Spedy, zašto lažeš? Ti imaš potrebu lagati i posebno još o Katoličkoj crkvi? Nešto ili Netko te primorava iznutra da širiš takve laži i ocrnjuješ? Crni?
Ti mora da si imao nesretno djetinjstvo? Bio si u sukobu s kojim biskupom? Netko te je izbacio van? Nanio ti neko zlo? O siroče, baš mi te žao...
Ja se pitam kako pravoslavcima ne smetaju ova tvoja uzatopna ponavljanja jednog te istog krivovjerja?
Da sam kojim slučajem pravoslavka... eh, čuo bi me. Ti ćeš govoriti da je Presveto Trojstvo đavolska nauka
i trubiti sa svojom subotom? Koje li drskosti! To mogu samo sektaši.
U koliko sati?
Narode, čini se da su se na forumu pojavila dva lažna proroka...
"dvije masline i dva lažna proroka", haha.
Navješćuju smak svijeta, samo se još mora izabrati Papa, onda će nam reći točno kada će biti, jer moraju se još malo usaglasiti, a možda se još nešto u međuvremenu dogodi...
da priča bude dovoljno dramatčna i...glupa...ali, s najboljim namjerama: da nam ne bude dosadno.
100 dinara: to su svojevoljna tumačenja Biblije samozvanih proroka, na principu: sam svoj majstor!
kako žalosno, kako tužno
da ti neznaš da papa mora kleknuti prije zakletve i odbaciti
Jehovu za Boga, Krista za spasitelja, i subotu za dan odmora
svečano se zavjetovati da će se boriti protiv istine, Boga, Krista i svih kršćana svim sredstvima
pa naravno da to televizija ne prenosi, ali polako sve če se objelodaniti, uskoro
sad sve neznaš kako da sakriješ isitinu pa me želiš posvađati sa pripadnicima druge vjere, koji drugačije vjeruju
pa to i je upravo obilježje rima, da lukavo podmuklo potiče na svađe, širenje mržne, ubijanja
eh, kad mi to nebi znali
spedy ne laže jer laganje je kršenje 9.Božje Zapovijedi koja kaže
Ne svjedoči lažno na bližnjega svoga
dakle ja ne lažem nikada jer time bih svjesno kršio Božji Zakon, navlaćio si prokletsvo na glavu, kaznu a to ne želim
postaješ sramota za forum
prvo govoriš da se treba izražavati kao čovjek, a pišeš potpuno suprotno
evo dokaz: corpus delicti
opet mene nazivaš lažovom, također i pišeš kako su ovdje neki članovi glupani
e, tko te nezna, skupo....