Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti Tripo onda istetoviraj izokrenuti pentagram na celu
Tebi da je bitno srce ne bi onom bezumniku dokazivao da je od države, a nije od crkve.a ovaj stub stavi u dvoristu svoje kuce ili zgrade, jer bitno je srce.
Ti Tripo onda istetoviraj izokrenuti pentagram na celu, a ovaj stub stavi u dvoristu svoje kuce ili zgrade, jer bitno je srce.
Evo dokaza da ti je isključen .... A zašto bih ja išta istetovirao?
Tebi da je bitno srce ne bi onom bezumniku dokazivao da je od države, a nije od crkve.
Kao da je to bitno, ali uostalom isti se. Samo je malo drugačiji način izražavanja.
Dva poglavara za dvije antihristove crkve. SUKOB PAGANAČija su ova dvojica,
Ako nastavite sa takvim ponašanjem otvoriću temu "Zablude adventizma-duhovna formacija i brojevi sa utakmica".
Pa da malo ja vas čepam.
Zato Marko nemoj da testiraš moje strpljenje upozorenje,
Da, ali sve to u tvojoj projekciji i u tvojim snovima.
Pa, Tripo - danas je Subota i ne bi trebao nista da kupujes, ali ovo je ozbiljna stvar pa ce Gospod oprostiti, jer je u pitanju zdravlje.
Apoteke rade do 3 sata, a mislim da ti ne treba recept za bensedin... kad vec nemas Isusa.
Sto se tice Tripa, nije svako Adventista koji to napise na svom celu.
On je tipicni primer onih koji sede u crkvenim redovima - a slabi su u zajednici sa Bogom, a osudjuju druge koji tu zajednicu imaju.
Po čemu se uvijek mogu prepoznati Kristovi? Po ovome:
Iv 13,35: Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete imali ljubavi jedni za druge.
Da Stvarnoslap.
Verne ce poznati po ljubavi.
A gde je tvoja ljubav.
Da je imas ne bi pravio ovakve svinjarije na forumu, psovao, nazivao i zive i mrtve svakakvim pogrdnim imenima, ismevao se ironicno..itd.
Sto se tice Tripa,
To je nauka iz SZ.