Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Opet se ment. prazniš, malo sam , a malo u duetu sa Miroslavom.
Ti si se u nekoliko dana ovde mentalno istresao vise nego bilo ko za godinu dana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Opet se ment. prazniš, malo sam , a malo u duetu sa Miroslavom.
Gdje se Kurva najviše raširila tu je najgore stanje.
Upravo zbog toga na vrhu ljestvice najopasnijih zemalja uz Honduras se nalaze, redom Venezuela, Belize, Gvatemala i El Salvador, a nešto niže na listi je i Brazil.
AntiHrist
To je Sotona sa svojim demonima i svojom zemaljskom organizacijom sluga svih vrsta.
On i oni su ti koji su
1. Izbacili su ime Isusovog Boga kome se i sam Isus Hrist molio.
5. Poenta je da su slatkorecivi,tj kao vukovi u jagnjecim kozama.
Dokazi da se u grckom tekstu Biblije koristilo Bozje ime JehovaAntikristi su i oni koji su mijenjali novozavjetni tekst, inače izvorno napisan na grčkom jeziku, kada su ga prevodili i sebi prilagođavali. Najbolji primjer za ovo su Jehovini svjedoci, koji su sotonskom drskošću kasapili sveti novozavjetni tekst, dodajući u tekst ime “Jahve”, kojega u Novom zavjetu ne nalazimo niti jedan put.
Najbolji primjer za ove “vukove”, upravo su Jehovini svjedoci. Braća im EGWisti-subotari u mržnji prema Kristu, Kristovoj crkvi i Kristovoj euharistiji nimalo ne zaostaju.
...motivi su jedino merilo a ne spoljašnje delo.
Kada služite sotoni, sotona vas ovako 'nagradi'.
P.S. Nije više Bog Svemoguć, protestantizam je svemoguć. Pogledajte koje sve mogućnosti protestantizam otvara, na primjer, Kainosu, Jovanu i tripi. Oni iako ih poznajemo kao muškarce, tako se bar predstavljaju, zahvaljujući plodovima protestantizma, mogu tvrditi i inzistirati da su žene, i ponovo zahvaljujući plodovima protestantizma preko svoje subotarske sekte sada mogu postati "ženske starješine u svojoj subotarskoj sekti".
Čudo jedno!?