Ali ti ponavljas stare lazi vec godinama.
Pitanje je gde je nestalo urednistvo da malo napravi red na forumu, a ne da dozvoljava da godinama zatrpavas forum istim djubretom.
A što sam to ja slagao? Da si molio Boga da me usmrti i tako ukloni s ovoga foruma? Ne, nisam lagao, čak si se Laviću pohvalio kako ti je Bog uslišao molitvu i mene uklonio zauvijek.
Dakle, nisi se ti molio Bogu nego đavlu, jer su Bogu gadljive molitve onih koji se mole za tuđu nesreću, kao što si se ti molio za moju smrt. Zbog toga ću ponoviti još jednom istinu o vama EGWisima mrziteljima Kristove crkve i Krista.
Da Stvarnoslap.
Verne ce poznati po ljubavi.
A gde je tvoja ljubav.
Da je imas ne bi pravio ovakve svinjarije na forumu, psovao, nazivao i zive i mrtve svakakvim pogrdnim imenima, ismevao se ironicno..itd.
Ako misliš na moje kvalifikacije Ellen White, da, ponovit ću to još desetine puta, jer je sve što sam o njoj rekao istina. Dakle, Ellen White je bila bogohulnica, kradljivica (plagijatorica), lažljivica i alkoholičarka. I sve sam ovo i dokazao, citirajući samu Ellen, gdje naučava bogohulnost o Božjem odbacivanju grešnika 22.10.1844, te njeno priznanje da je postala teška ovisnica o octu, lijepo rečeno alkoholičarka. Kao dokaz da je bila kradljivica (literarnih radova) i lažljivica naveo sam priznanje vašeg adventističkog profesora Samuela Bacchiocchia koj je dokazao i priznao da je pagiraa (krala), te također njegovo priznanje da je Ellen White lagala odbijajući ovu činjenicu priznati sve do 1911. kada je konačno prihvatila napraviti reviziju Velike borbe i u njoj navesti izvore iz kojih je prepisivala dijelove tekstova.
A što se tiče tvoga odnosa prema meni samome, podsjetit ću čitatelje ovdje da si se sam priznao kako si Boga molio da mene potpuno ukloni. I kako se slučajno poklopilo da sam ja iz nekih razloga u to vrijeme odsustvovao s foruma, ti si se Laviću pohvalio kako je Bog uslišao tvoju molitvu i kako je mene potpuno uklonio, čime si priznao da si se za moju smrt molio. Uz ovo, smiješno bi izgledalo da nabrajam kakve si sve gadosti i pogrde iznosio na moj račun.
Što se tiče tripe, dovoljno je reći - jednako kao i ti, sljedbenik i klanjatelj subotarske boginje Ellen White. Dakle, i on jednako kao ti, vjeruje da čovjeka ne spašava vjera u Boga Krista, nego obdržavanje subote.
OK, neka ti bude, kada inzistiraš. Dakle, nisi otpadnik od Boga i sljedbenik proročice bogohulnice o Isusovim kriterijima, nego si to i po starozavjetnom nauku.