Antikrist i današnje antikristove podvale čovjeku i čovječanstvu

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I probaj se suzdržati komentirati moje upise dok meni zabranjuješ postavlati pitanja koja tebi ne pašu.

Pa ti si naveo moj tekst i nazvao me ludim. Opet moralna vrednost, ali dobro.

Nisam ja tražio da vi pederi poštujete naše kršćanske norme, nego si ti tražio da mi kršćani poštujemo vaše pederske norme i zahtjeve.

Ja te sada kao hrišćanina pitam, vređa li te kada neko psuje i to samog Boga kada opsuje? Hoćeš revnosno ovako napasti te ljude i tražiti da država zabrani tako nešto?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Narod koji vrijeđa Božji Zakon ne može se nadati blagoslovu od Gospodina​

Nastao je veliki skandal, ali i velika obeshrabrenost, nakon što se saznala vijest o gala događaju koji je predsjednik Donald J. Trump organizirao za otvoreno homoseksualne pristaše Republikanske stranke. Ovo podržavanje LGBTQ ideologije još je ozbiljnije ako se uzme u obzir da je samo dva dana prije, Joe Biden potpisao “Zakon o poštivanju braka” koji priznaje pravnu valjanost takozvanih homoseksualnih brakova u Sjedinjenim Državama, što je u suprotnosti s Prirodnim Zakonom i također Božji zakon.

Demokratska stranka je potpuno antikršćanska i tvrdoglavo odlučna u provedbi globalističke agende Novog svjetskog poretka. S druge strane, Republikanska stranka bezobzirno teži manjini glasača koji se odaju životnim stilovima koji su protivni Božjim Zapovijedima i općem dobru. Američki katolici nalaze se danas u nemogućoj situaciji da ih zastupa politička klasa koja se otkriva kao potpuno nesposobna zastupati i izražavati katolička uvjerenja u moralnim i vjerskim pitanjima. To izaziva nezadovoljstvo birača, što se pridodaje izbornim prijevarama i skandalima koji se pojavljuju oko cenzure medija i manipulacije izbornim konsenzusom.

Do sada su određeni aspekti političke platforme Republikanske stranke bili u određenoj mjeri zanemareni zbog mnogo ozbiljnije prijetnje koju je utjelovila Demokratska stranka. Ali sada je očito da je djelovanje duboke države kontaminiralo cijelu političku elitu bez razlike, pa čak i Donalda Trumpa, koji se do sada činio izvorom nade za budućnost Sjedinjenih Država.

Narod koji vrijeđa Božji Zakon ne može se nadati da će biti blagoslovljen od Gospodina, a oni koji podržavaju grešan način života trebali bi misliti na Sud koji ih čeka, a ne ugađati onima koji su pokvareni u proračunatom nastojanju da dobiju glasove. Ova nonšalancija u političkom djelovanju republikanaca nije manje štetna od otvorenog protivljenja višegodišnjem učiteljstvu Crkve od strane demokrata.

Potičem američke katolike da mole, moleći Gospodina da prosvijetli političare zdravih načela, potičući ih da se hrabro i predano bore za obranu Prirodnog zakona i Božjih zapovijedi.

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup

bivši apostolski nuncij u Sjedinjenim Američkim Državama, prosinca 2022

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naslov teme je dobar.

Ali se odnosi na Vatikan, koji je antihriscanska organizacija, koja propagira hiljadugodisnje carstvo na zemlji pod upravom antihrista sotone - tako sto ce uvesti antihristov zig otpada nedeljni zakon, i okupiti oko sebe u Ekumenizmu sve crkve i vere.
I progoniti sve koji taj zakon ne prihvate, ne pridruze se Ekumeni, i ne poklone se antihristu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali se odnosi na Vatikan, koji je antihriscanska organizacija,

Antikršćani i antikristi su oni koji su suprotnost Kristu. Krist je Bog i Spasitelj čijom žrtvom na križu je spašen svaki grešnik, svaki čovjek, što znači da su antikristi i antikršćani sljedbenici bogohulnice Ellen White koja je ovo nijekala, tvrdeći da je Isus 22.10.1844. prestao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme za spasenje grešnika.

P.S. Od bogohulnice koju je, po Laodikejinoj tvrdnji, američka država počastila stavljanjem Baalova ku*rca na njezin grob, bolje nije ni za očekivati.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, to je tako ali u tvojim snovima.

22. 10. 1844 je Hrist prestao posredovati za one koji su odbacili istinu o njegovom posrednistvu u Svetinji, a ne za one koji su verovali.

A Vatikanu je Isus samo maska za stvaranje novog svetskog antihriscanskog poretka.

Kada se antihrist ustolici, Vatikan ce u savezu sa svetovnim vlastima terati ljude da mu se poklone - tvrdeci da je to Hristos koji je dosao, i uvesce nedeljni zakon kao obavezan za sve ljude, a ubijati one koji se ne poklone antihristu, i ne usvoje nedelju, vec postuju biblijski dan odmora.

Taj Valov polni organ je jedan od papa Sikst VI postavio u sred trga Svetog Petra.
Jer papstvo i RKC je paganska religija obozavanja paganskih bogova, i Vala kao centralno bozanstvo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nece nas spasiti Subota, vec vera u Hrista koja podrazumeva zivu zajednicu sa njim, posvecen zivot koji izmedju ostalog podrazumeva poslusnost zapovestima Bozjim.

Subota je samo jedna od tih zapovesti.

I ona ce u poslednje vreme kada antihrist uvede pagansku nedelju biti ispit vernosti Bogu.

Taj tvoj, odnosno Valov polni organ je ispred svoje rezidencije postavio sam papa Sikst VI.

Na grobu Ellen White je velika biblija.

A sta je kasnije radila drzava - to nema veze sa Adventistima.

Osim toga - taj spomenik je nadgrobni spomenik koji se moze naci kao standardni nadgrobni spomenik na svim grobljima sveta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Osim toga - taj spomenik je nadgrobni spomenik koji se moze naci kao standardni nadgrobni spomenik na svim grobljima sveta.

Ali samo na grobovima masona i drugih ljudi koji su se predali sotoni i služili mu, kao što je slučaj sa Ellen White. Mi kršćani oduvijek na grobovima imamo križeve. Još iz vremena kada su kršćani živjeli po katakombama.

A vi EGWisti ste preuzeli masonske doktrine, evo dokaza:

1. Dokaz da je Great (Grand) Architect masonski.

1611743487685.png

2. Dokaz da je vaša subotarska proročica plagijatorica to preuzela od masona.

1611743706644.png

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Opet si tu nesto smuljao.

Da, Ellen White govori o biblijskom Bogu kao stvoritelju i arhitekti.
Ali ona nigde ne uci masonsku nauku, vec biblijsku istinu o spasenju.

Za razliku od toga Rimokatolicka crkva je prepuna paganskih okultnih masonskih ucenja i simbola, i idola.

Na samim crkvama i u njima se mogu videti ti masonski simboli.

Natrag