"Потом рече Бог ( ELOHIM ): да начинимо човјека по својему обличју, као што смо ми, који ће бити господар од риба морских и од птица небеских и од стоке и од цијеле земље и од свијех животиња што се мичу по земљи.
И створи Бог човјека по обличју својему, по обличју Божијему створи га; мушко и женско створи их" ( 1 Mojsijeva 1. 26 - 27 )
Opet ne odgovaraš na moja pitanja, zašto?
Šta misliš da ja ne znam šta piše u tvojoj Bibliji? Kolega ja sam pročito tu tvoju bibliju od korica do korica više puta nego ti i cela tvoja crkva. Po onom što ti ovde pišeš ja sam siguran da je ti nisi pročito ni jednom, a ako je ti nisi pročito onda ni oni drugi još manje.
Pitanje je postavljeno
Da li svaki Bog(ponaosob kao jedinka) ličnost sam po sebi je Bog?
Kako svi ovde vidimo ti nisi pojasnio tu tvoju veru u mnoštvo božanstava u jednini da su svaki Bog ponaosob, konkretno da taj vaš Trobog koji je sklop ili skup od tri jedinke, nisi pojasnio dal svaka jedinka ponaosob je sam po sebi Bog ili nije sve do tog momenta kada su sav sklop ili skup zajedno u mnoštvu?
Još dodatne informacije možda ćeš pojasniti Adventističko naučavanje a na meni je da je uporedim sa Biblijom da vidim da li je to Biblijsko učenje ili obična jeres i bogohula.
Pitam opet:
Da li je svemogući večni Bog Sin sam po sebi Svemoguć, večan i Bog ili nije sve dok nisu i ostali u sklop?
Da li je svemogući večni Bog Sveti Duh sam po sebi Svemogć, večan i Bog ili nije sve dok ostala božanstva nisu prisutni u na skupu?
Čekam tvoj odgovor da mi pojasniš šta veruje jedan Adventista. izvolte.