Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Vec sam prilozio gde se Bog kao jednina otkriva u vise licnosti koje diskutuju medjusobno, ali ti kazes da ja time spamujem temu.
Ako je tako, i ako otvoreno namerno ne zelis da prihvatis tebiblijske dokaze, onda nemoj vise da zahtevas da ti se odgovori na pitana na koja je vec dat odgovor - to je neozbiljno i podlo sa tvoje strane, i time samo stamotis JS, i prikazujes ih u vrlo negativnom svetlu.
O tekstovima koji nedvosmisleno govore da je Isus Bog da i ne govorim, jer su ti mnogo puta prilozeni.
Jedan Bog sa više ličnosti koji diskutuju međusobno, koja konfuzija! ako ih ima više i diskutuju međusobom zašto nisu TRI BOGA? zašto nije svaa osoba samo po sebi Bog? zašto nije svaka ličnost individualni Bog?
Ja kada ne znam onda pitam, a pitanje je sledeće:
Po čijoj je logici da je Bog jedan samo onda kada su Tri božanke individue u sklopu ili u skupu? Ako su samo dve božanske ličnosti u sklopu ili skupu ni onda nije jedan ceo Bog, kako to? Pojasni kojim rezonovanjem su Adventisti došli do ovog rezultata. Pazi takve informacije nisi dobio iz tvoje Biblije jer je znam in-out od korica do korica i mene nećeš prevariti tvojim dezinformacijama.
Nikoga ja ne sramotim, prvo i prvo da zaboraviš opsesiju sa JS, ja samo svedočim da ima jedan i jedini BOG YHWH ili JEHOVA i tu se završava priča tvog klevetanja Jehovinih svedoka. Naravno ako ti to možeš da svatiš ako ne pojasniće ti drugi tu tvoju zabludu. Dakle ostavi JS po strani osim ako ih baš toliko mrziš da ne možeš ni jedan dan a da ih ne olajavaš.
Sve se više i više glibiš tvojim vođstvom Svetoga Duha, nisi to primetio? Nisi primetio da ti svi korisnici foruma zameraju što mnogo dezinformacije ovde iznosiš koje ničim nisu u stanju da potkrepiš, koliko puta treba tebi da se to kaže da bi i ti svatio?