Niko vas ne mrzi. To su gluposti koje vas uce da pricate protiv onih koji imaju argumente.
A ti nemas nikakve Biblijske, vec samo iznosis prljav ves, sto je rekao sam svojstveno svakoj religiji, da ima skandala.
A koliko ste vi prljavi od samih korena i zacetaka vase organizacije, evo ovde:
C.T.Russell je zlostavljao zensko dete koje je godinama zivelo sa njima i njegovom zenom.
Oni su je usvojili kao cerku.
Razlog zasto nikada nije optuzen za pedofiliju je samo zato sto je to izaslo na videlo godinama kasnije kada je ona postala punoletna. A sud se nije bavio pedofilijom vec 'razvodom'.
Maria Russell je nakon saznanja za neverstvo njenog muza, zatrazila razvod...
Pastor Russell je na kraju sve priznao, ali mu se nije sudilo za pedofiliju, jer je ovaj slucaj na sud dospeo tek nakon njenog punoletstva..
Buduci da niko nije zahtevao da se ovde posumnja na 'zlostavljanje', sud to nije ni ucinio.
Medjutim, iz svega prilozenog se vidi da su oni godinama bili intimni, i krili to od jadne zene, koja to saznaje kasnije, i potom pokrece parnicu.
Evo transkripta tog sudjenja, a on je dostupan iz sudske arhive danas:
Kod:
http://www.pastor-russell.com/misc/bde.html
Dakle ja nista ne izmisljam.
Evo i novinskog izvestaja o tom sudjenju , iz tog perioda:
(Broklyn Daily Eagle 29. Octobar 1911.)
Kod:
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/russell_molester.htm
Evo dokaz da je ta devojka bila dete kada je dosla kod njih:
*Miss Ball came to them in 1889, was a child of ten years... She was an orphan. (A Great Battle in the Ecclesiastical Heavens, 1915, p18)
*
"Rose" was quite childish in appearance, wore short dresses, and looked to Mr Russell to be about 13 years old. He did not know her age, but another who knew her guessed that she was then only 10 years old. She may have been older in 1888…
Dalje, izvestaj ovde kaze, da je Marija, Russellova zena posvedocila da se 'incident' desio kada ta devojka nije imala vise od 15 godina(ipak Rose Ball se ne pokusava pozvati kao svedok na sudjenju):
*
…The girl in question came to the Russells in 1888 as an orphan about ten years old… Mrs. Russell testified that the alleged incident occurred in 1894, when this girl could not have been more than fifteen years old… Though Miss Ball was then living and Mrs. Russell knew where, she made no attempt to procure her as a witness and presented no statement from her. (Yearbook 1975, p69)
Dalje mi iz prilozenog sudjenja vidimo iz samog ponasanja optuzenog, da je ona zrtva zlostavljanja. Evo sta joj je Russell govorio:
''Bilo je kasno navečer, oko jedanaest, on je stavio svoje ruke oko nje i poljubio je. To je bilo u predvorju prije nego što su ušli u dvoranu, a on ju je nazvao svojom malom ženom, ali ona je rekla: "Ja nisam tvoja žena", a on je rekao: "Onda ja ću te nazvati kćer, a kći ima gotovo sve privilegije kao i žena. "
Ako uzmemo izjave Russellove zene, da je ta devojka imala 15 godina kada se incident desio, te njegove reci da ce je nazivati 'svojom zenom' a zatim 'kcerkom koja ima privilegije zene' ,jasno pokazuju da se ovde radi o dugogodisnjem zlostavljanju.
Takodje poznato je, da je ova devojka kada je odrasla patila od psiholoskih poremecaja, sto se ozbiljno treba uzeti u obzir kao dokaz.
Ipak on nikada nije procesuiran zbog pedofilije..
Evo sta joj je jos govorio:
"Ja sam poput meduze. Koja pluta tamo i vamo. Ja dodirnem jednu i drugu, pa ako ne odgovori, ja odplivam k drugima"
Jasno je o cemu se tu radi...
Ako nista drugo, mi iz ovog slucaja vidimo cin preljube , i to od jednog coveka koji za sebe tvrdi da je 'Bozji Prorok' i predstavlja se kao poslanik Bozji, te onaj sa kojim 'komuniciraju i vode ga andjeli'..