Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Srecom Laodikeja od tebe je lakse dobiti datum nego od ovih iz EU. Moje skromno misljenje je da cemo pre stici na Mars a Isus nece doci. A odlazak na Mars ce se desiti za 20-30 godina u najboljem slucaju.
Dobro, ovo je drugi put da dajes datum, nadam se da ces posle cetvrtog ili petog datuma da se opametis. Znaci ako ne bude ove jeseni bice sledeceg proleca i tako dalje...
Nisam dao datum, jer sam napisao da je to moje misljenje, a ne prorocko otkrivenje ili kazivanje.
Za 22 mart 2011 i izlivanje Bozjih sudova sam napomenuo da je to direktno Bozje otkrivenje koje sam primio, ne samo ja vec i moji saradnici u delu, a cija se istinitost pokazuje u katastrofalnim prirodnim znacima od tog vremena do danas, sto daje pecat istinitosti onog sto je izneseno.
Odgovor za Cvrleta777
Cvrle, Friderih Nice je kao mladic bio covek vere, ali se tokom vremena odrekao i odlucio da ide nezavisnim putem u odnosu na Boga.
Postoje neke njegove izjave koje same za sebe govore koliko se taj covek borio sa samim sobom, a evo nekih.
Ovu izjavu je dao jos u pocetku kada je njegova odluka da napusti Boga i krene nezavisnim putem tek bila u zaletu:
"NEMOJTE NIKADA NAPUSTITI HRISTA, SVAKA MISAO O NJEMU JE VELIKA I SILNA.
STO SE MENE LICNO TICE JA SAM GA NAPUSTIO, JER ZELIM DA STVORIM NESTO NOVO, I NE MOGU I NE SMEM NAZAD. ALI IPAK OSECAM DA CE ME MOJE STRASTI NADVLADATI.
ONE ME BACAJU KAO OLUJA, I USKORO CE UNISTITI MOJ ZIVOT"
"Nakon dugo godina, kada je pao toliko duboko u ateizam, a potom i uvideo sav njegov besmisao pokusaja da covek zivi nezavisno u odnosu na Boga, da o je sledecu izjavu:
"SVE JE PUSTO SVE JE PRAZNO SVE JE UZALUD, UZALUDAN JE SVAKI TRUD, NASE VINO JE PUNO OTROVA, SVI CE MO SE OSUSITI, SVI SU NAM IZVORI PRESAHNULI.
DA, POSTALI SMO I SUVISE UMORNI DA UMREMO, TAKO OSTAJEMO I ZIVIMO DALJE U GROBOVIMA"
Prica se da je jednoga dana setao nekim putem i video je coveka koji bicuje svog konja.
On je potrcao i zagrlio konja, i u tom trenutku je izgubio razum.
Ostatak zivota je proveo po raznim psihijatrijskim klinikama, i u svom ludilu se spustio do te mere da je jeo sopstveni izmet.
Znaci 22. 03.2011. je pouzdana informacija koju si licno primio od boga. Izjavio si ovako nesto a tvrdis da zivis u realnosti.
Kao dokaz svoje vere si stavio sajt na kome stoji da su nasli Nojevu barku a tvrdis da zivis u realnosti.
Napisao si zimus da ce Isus doci na prolece a tvrdis da zivis u realnosti.
Pises da su prirodne pojave poput tornada i zemljotresa izlivanje bozjih sudova a tvrdis da zivis u realnosti.
Sada si napisao da ce Isus doci u oktobru a tvrdis da zivis u realnosti.
Sta li je za tebe fantazija?
Jos jedan dokaz da je religija opasna, jedva cekaju kraj sveta.
Tako je, a posto racionalni ljudi znaju da takav svet ne moze da postoji, onda znaju da je kraj sveta ustvari kraj sveta, i kada vide tebe kako jedva cekas da taj dan dodje, mi vidimo opasnost u tome. Da taj dan doleti asteroid ili krene nuklearni rat ti ne bi na to gledao kao na nesto lose, nego kao dolazak tvog boga, i muslimani bi na to gledali kao na dolazak alaha, a racionalni ljudi to gledaju kao moguci kraj sveta.