Mire, pa ti sam tvrdis da Kainos i Tripo pogresno veruju u Trojstvo. Ako je tako, zasto se onda meni obracas, obrati se njiima a ne meni kad znas kako ja verujem.
Ko se tebi obracao? Gde si ti video da sam te ja prozvao po imenu? Ja sam diskutovao sa Jovanom a ti se ubacio.
Rekao sam, mozes ti meni zameriti sto ja tvrdim da je u pocetku kod vas bio rasprostranjen arijanizam, ali onda zameri i njima se suprotstavi, jer to nisu moje ideje, vec njihove - da je vasa crkva vecinski ucila arijanizam i da je kasnije prihvatanje Trojstva u stvari - "omega otpad" u vasoj crkvi!
Mire, pa daj pokazi taj znak. Svako vrsi pokerete rukama i nogama a svako to moze da tumaci kako hoce.
Neces valjda reci daje i EGW masonka?
EGW nije "slucajno" napravila pokret rukom, vec "sa namerom" da svom sagovorniku masonu pokaze znak, koji joj je licno "pokazao andjeo" odnosno Bog!
To pise u tekstu, da joj je sam Bog rekao da to uradi!
Mozes li ti zamisliti da meni Bog kaze da ti "pokazem djavolove rogove rukom", bi li te to uverio da sam ja prorok? Na sta bi to licilo?
Upravo ovo je uradila EGW! A to pokazuje da ona nije od Boga, jer Bog ne bi trazio nikom da pokazuje satanisticke simbole i znakove!
A sta je ona zapravo uradila ovim? Pokazala mu je da je iznad njega, i da mora da joj se povinuje! Pokazala mu je simbol njegovog boga!
Mire, to je razlog zbog koga ona objsasnjava, a nema veze sa onim sto ti pricas.
O tome su pisale vase novine, da su posetioci vasih sastanaka tvrdili da "lice na masonske"! To nisam ja izmislio!
Ona pise protiv masonizma jedino iz razloga da ljudi ne bi bili sablaznuti kad na vasim sastancima ugledaju masone i slicnu praksu! Jer se digla prasina oko toga!
A zapravo je bila jako blaga u osudi masonizma! Vidi se iz njenih tekstova, kao "ne bi trebalo biti mason" a nigde direktne osude masonizma! I nikog ko je ostao mason nisu ni izbacili iz crkve!
Mire, mozes li nam priloziti sta tvoja crkva govori o pripadanju tajnim drustvim?
Primer koga sam juce naveo potvrdjuje da su se u vrhu tvoje crkve uvukli masoni. Sta ti kazes na to?
A ko je izvor toga da su se u moju crkvu uvukli masoni? Lazov i prevarant Rivera?
Drugo, niko ne spori da su se masoni uvukli u crkvu, ali kod vas se nisu "uvlacili" vec bili "domaci"! Dakle osecali su se kao kod svoje kuce!
Bas je jedan satanista pricao kako su mu govorili da ako nema satanista u okolini, pomoc potrazi u "mormonskoj crkvi"! Bio je prinudjen jednom prilikom da to i ucini. Zapanjio se kako su se sva satanisticka ucenja slozila sa ucenjem te crkve. A osnivac mormonske crkve je bio mason kao i Miler i pioniri adventizma!
Tako je vasa veza sa masonima ne samo sumnjiva, nego prosto alarmira na opreznost!
Dok sam ja uveren da su adventisti, ako ne direktno osnovani od masona, onda bili zloupotrebljeni da promovisu njihovo lazno ucenje!
I bas glavne elemente masonizma pronalazimo u vasem ucenju. Bas masoni Trojstvo smatraju "vezom sa egipatskom religijom" kao i vi sto ste tvrdili!
Takodje i danas tvrdite da nasa crkva poseduje "egipatako vavilonsku vezu" u gotovo svim ucenjima! A masoni to isto govore! Dakle, vi sluzite njihovim interesima a ne Bozjim! Vi paganizujete crkvu Bozju isto kao i masoni!
Vi ste na suprotnoj strani!
Darth, zao mi je , ali Alberto Rivera nije bio Advnetista, nego katolicki jezuita
Bio je psihijatrijski slucaj, patoloski lazov i sizofrenik! Dokazano!