Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ako pročitaš Bibliju bez Ellen White vidjeti ćeš trojstvo, vidjeti ćeš da postoji Otac i SIn i Sveti Duh.
Ja citao kada sam bio mali, nisam ni znao za EGW i sta crkve uce. I odmah sam razumeo da je Hristos Bog i da je jednak Ocu.
Onda sam citao Adventiste, pa posle Jehovine Svedoke koji su uneli zbrku, ubedjujuci me da Hristos nije Bog.
A u samoj biblliji su prevodioci ubacivali izraze poput "pakao, duša, itd" i ako u originalu ne stoji.
Covece, niko nije promenio smisao biblije! Vi ste upravo iz te iste biblije i zakljucili da dusa nije besmrtna, iako tamo stoje takvi izrazi!
Koja je razlika izmedju reci GEHENA i reci PAKAO? Oboje oznacavaju neugasivu vatru! GEHENA je smetliste izvan zidina jerusalima, gde se dodavao sumpor i vatra je neprestano gorela!
DUSA je termin koji se pojavljuje i znaci isto.
Pises ovde gluposti!
Ubacili su do koji kaže: "Jer anđeo Gospodnji silažaše u određeno vrijeme u banju i mućaše vodu; i koji najprije ulažaše pošto se zamuti voda, ozdravljaše, makar kakva bolest da je na njemu"
To nije tacno, sad sam proverio i nalazi se u tekstus receptus manuskriptima!
Ostaje da ti meni sad odgovoris, da li ces i bibliju odbaciti posto Bog nije cuvao svoju rec od kvarenja?
Sad si upravo ustvrdio da je citav stih dodat!
Covece, kakav je to Bog koji dopusta da neko dodaje bibliji stihove? To onda nije Bog i nije njegova Rec!
A to se isto odnosi i na Elen White! Ako je neko ubacivao odlomke, to nije Bozja rec!
Poslednja izmena: