DA svi smo braća i sestre . Koliko god mi tumačili Bibliju , nikad je nećemo potpuno svatit , i Krist je reko gdesu dvoje , tusam i ja . Pogledala sam jedan film , gd ese tumače Biblijska značenja , i imena , pabi preporučila svakom da pogleda , ako ne cjeli , barem od 35 minute pa do 37 minute , i od 42 pa do kraja , paćete vidjet što znače imena , koje piso Bibliju ,i štoje reko isus za crkvu .
http://serbianforum.org/threads/dok...ovanje-sa-prevodom.578917/page-2#post-1570972
Nisam dostojam nazvati se bratom ovako poštene i osobe koja ima VERU. Hvala Bogu za tebe i tvoju veru.
Evo i javno ću reći, pred Bogom govorim i pred vama nisam znao braćo da reč konkubina predstavlja ono što vi rekoste davno sam gledao jedan film i tamo je neki vladar imao sluškinje i oslovljavane su tako i ja sam pomenuo taj naziv misleći da znači sluškinje koje služe vladaru i tad sam videći da podržavaju Slapa u slabosti izjavio da su konkubine misleći da je to sluškinje....pogreših....i javno izvinjenje Antonijadz i kao osobi i njenim godinama jer da sam znao da to znači NIKAD to nebih napisao ali NIKAD. Izvinjenje sam dužan i drugoj sestri.
Uvek mi je radost kad neko veruje u jevanđelje i Onoga koga učenici propovedaše.
Ako neće stariji da veruju verovaće mlađi i Bogu hvala za njih, AMIN.