- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Pusti Mireta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pusti Mireta
Božasntvo je plural od Tri Bića Božanska. Bog naš je savršen a ne razdeljen u svom Biću.
Tako da ne shvati pogrešno što rekoh, ali ova priča o Tri Ličnosti u Jednom je šizofrenija.
Ali Tri Bića Božanstva koja savršeno deluju i rade jeste odlika savršenog sklada. A Bog jeste i Savršen i Skladan.
Tko ga priječi?
Pusti čoveka da poveže tri,četiri komentara samnom a ne da ga presečeš tvojim besmislicama. Nemaš ti ništa novo reći, ponavljaš besmislice, skrećeš temu, podvodiš pod lični obračun. Kauboju, prestani pucati, istrošio si sve metke.
Dakle, pusti Mireta.
Znam da masoni poriču trojstvo i to na 33 stepenu kada se posvećuju Kuranom a ne Biblijom i dobijaju divne knjige poput "Moral i Dogma" od Alberta Pajka.
A kao drugo, ja se ponavljam jer mi još niti jedan put nisi odgovorio na dvadeset puta ponavljana moja pitanja.
Na besmislice? Nema potrebe. Kada pitanja budu oko teologije a ne na ličnom planu, i na zadovljenje sujete, onda svakako. Na ono što nema smisla nema potrebe ni odgovorati.
Znam da masoni poriču trojstvo i to na 33 stepenu kada se posvećuju Kuranom a ne Biblijom i dobijaju divne knjige poput "Moral i Dogma" od Alberta Pajka.
Šta je tu teološko pitanje?
Kada bude konkretno pitanje, teološko, odgovoram. Bez insinuacija koje pripisuješ sagovrniku i koje ne postoje.