- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Pa naravno da nije običan čovek. On je neko ko ima vlast. U tom kontekstu On je više od čoveka. Ali nema potrebe da o Elen Vajt raspravljamo ti i ja. Nema svrhe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa naravno da nije običan čovek. On je neko ko ima vlast. U tom kontekstu On je više od čoveka. Ali nema potrebe da o Elen Vajt raspravljamo ti i ja. Nema svrhe.
Dokaz ko je u pravu jeste pad tih zemalja i hrišćana pod islam, i tu se priča završava.
Bog jeste upozorio, preko nove religije. Da su ostali na svojim izvornim, biblijskim stavovima po ovom pitanju ne bi bili pokoreni.
Što se ostalog tiče, bez Otkrivenja 9,20.21 ne idem dalje. Dakle, samo Otkrivenje.
Ja uvek verujem Isusu a On kaže da je "bog".
Znam da masoni poriču trojstvo i to na 33 stepenu kada se posvećuju Kuranom a ne Biblijom i dobijaju divne knjige poput "Moral i Dogma" od Alberta Pajka.
Znaci nelogicna je Bozija reakcija da kaznjava Srbe zbog postovanja ikona a zapadnjake ne kaznjava
A tko bi onda bili “bogovi”???
Nije samo slike iako si to prepoznao u Otkrivenju 9,20.21. Čitaj dalje.
I opet se ponavljaš, nisam rekao samo Srbi već i ostali koji su na Balkanu pali.
Na Zapadu pak beše reformacija i jak valdežanski pokret pre reformacije. Tako nešto je dragoceno bilo.