Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Šta kaže Hristos? A mislim i na pad 586 p.n.e pod Vavilon
Kakve veze ima vavilon sa ovim o cemu mi pricamo? Ja te pitam da mi navedes dokaz da je na Jerusalim Bog poslao rimske legije da uniste hram! Imas li takav stih?
Nemas! I zato ne pricaj bezveze!
Sve i da je Bog poslao rimljane da uniste hram, to nema veze sa onim o cemu mi pricamo! Bog je jevreje kaznio, jer su prekrsili obecanje (zavetni odnos sa njim), i kletva je morala da ih zadesi! Kada neko nesto Bogu obeca pa ne ispuni, po zakonu ga stize kazna! Suprotno je ako se ni na sta ne obavezes Bogu!
Pa jesu.
Hoces da kazes da su Srbi bili toliko zli moralno, kao sodomljani, i da je Bog zato odlucio da ih unisti, poslao je Turke kao "BIC BOZJI" da ih muce?
Pa covece, sta je sa tobom?
Ne treba. Dovoljno je samo da nas prepusti tom mentalitetu. I onda dopusti nevolje koje ne bi da smo drugačiji.
A ne ne ne.. Ne mozes sada tako da se izvlacis, jer si Turke naveo kao Bozju kaznu iz otkrivenja, tvrdio si da je to zapisano! Dakle, radi se o "IZLIVANJU BOZJIH SUDOVA" i to je jedan od pecata u otkrivenju! Nisu to "okolnosti"!
Dovoljan je naš mentalitet, rekoh.
Znaci nas mentalitet je bio jednak sodomljanima i predpotopnim ljudima, cije su "misli svagda bile samo zle", pa je odlucio da nam posalje turke kao "BIC BOZJI", da nas kazni?
Da li si ti pri zdravoj svesti Jovane?