Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daj citate od tripa da je mijenjao vjerovanje.
Bog je 1 i Trojstvo. Šta je tu problem. (19.11.2022., 6.55 h)
Pa ja i ne vejrujem u Trojstvo, (19.11.2022., 16.12 h)
Isus se upravo na te stihove poziva i onda i sam kaže:"kada one naziva "bogovi"(sinovi Božiji), kako se vi bunite što ja za sebe kažem da sam Sin Božiji".
Da li je sada jasno koju titulu Hristos daje sam sebi? Jasno kaže da je "bog" tj, "sin Božiji".
Zatim, shodno tome, tako ga nazivaju i apostoli "bog" jer je On njima dao primer u tome. I gde god stoji taj izraz za Hrista u Novom Zavetu upravo se ponavlja i podrazumeva Hristov izraz za sebe a to je "bog"
Isus je Spasitelj i "bog" ali ne Svemoćni Bog. To sam Isus i kaže kada tvrdi da samo Otac zna sve a On ne zna sve. On ne želi da Ga tako neko oslovljava. Ako ti je do Isusa zaista stalo, onda poštuj ono što On sam kaže o sebi i apostoli koji kažu: "Čovek Isus Hristos". Čovek je čovek.
"Boga niko nikada nije video ", 1.Jovanova 4,12
"ne može čovek mene videti i ostati živ", 2. Mojsijeva 33,20
Ako su ljudi videli Isusa i čuli njegov glas, podsetimo se da: „Boga niko nije video nikad…ˮ (Jevanđelje po Jovanu 1:18)
A Isusa su videli. Znači, nisu videli Boga.
Tužno je ali sada vidimo zašto je Bog dopustio da veliki deo hrišćana potpadne pod vlast muslimana. Jer su po ovom pitanju hrišćani zaista podbacili i odbacili učenje Pisma, Isusa i apostola.
Musliman si, OK. To je tvoje pravo, ali je kurvanjski da si to tajio.
Ne, nisam.
Naravno da jesi. Tvoje vjerovanje i vjerovanje islama o Isusu su u jotu jednaka.