Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Rekoh ti, kada imaš predubeđenje o preegzistenciji ti ćeš u tekstovima videti baš to.
A ti nemas predubedjenje da on nema preegzisteniciju? Pa bas iz predubedjenja ti izvrces sebi, i to ponekad deluje smesno..
Ali ako sagledaš stvari onako kako stoji u svim tekstovima videćeš da može i drugačije da se razume.
Moze, ali ako iz predubedjenja izvrnes! Ti si u svom umu stvorio teoriju da ne postoji preegzistencija, i onda si na silu uskladjivao tekstove. To se vidi iz aviona da si silovao tekst!
Gde je tu logika? On govori o NASTANKU, a ti pricas o nastanku prorostva? Jovane, nemoj sebe sramotiti..
Mada opet kažem, ja te Mire potpuno razumem.
Ja tebe nista ne razumem, kako i mogu da razumem nesto sto logike nema?
Ja za sada ne kažem da sam potpuno razumeo sve
Nisi ti Jovane razumeo nista, ti samo sebe ubedjujes u hodu.. Kao kada mi neki tekst izbacimo, ti ga onda silujes da izvrnes!
u fazi sam daljeg razumevanja.
Znam ja da ti nista ne razumes, ti u hodu silujes stihove koje mi damo, pokusavajuci sebe da ubedis u suprotno! I sada si izokrenuo onaj stih gore unatraske, da bi sebe ubedio..
Jovane, kako ti mislis da nam objasnis ako ni sam ne razumes sta pricas, ako nemas kompletnu sliku? Zato ti u hodu izokreces, a time cinis sebi veliko zlo! Pa vidi se da u hodu tumacis od kad smo zapoceli temu..
Dobro, nema veze, nadam se da ces na ovaj ili onaj nacin, na kraju ipak razumeti pravilno..
Naše spasenje i posvećenje zavisi od našeg svakodnevnog odnosa sa Bogom. A ja pre svega želim tebi, svima ostalim i sebi da u tome napredujemo svakodnevno.
Tacno je da mozda neces izgubiti vecni zivot zbog ovog, ali ako se bojis da se molis Isusu kao Bogu, onda gubis licni odnos sa njim! Bitno je da verujes da je Isus Bog, jer ako verujes da je on OBICAN COVEK, tada si u rangu muslimana, koji svakako nece propasti, ali nema ni licni odnos sa Hristom! Kao takav on ne moze duhovno napredovati.. Da li zelis sebe da lisis Hrista? Zato satana i potencira ovo pitanje, jer zeli da nas odvoji od Hrista! Na taj nacin se nada da cemo propasti!
Ja samo zelim da shvatis ovu opasnost u koju si sebe doveo..
Božiji mir ti želim.
I ja tebi zelim Bozji mir.
Poslednja izmena: