Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja nemugu da verujem u nemislosrdnog Boga kao vi, pre bih bio ateista.
Sve ja tebi Laodikeja upucejem sto si ti meni napisao!
Bog je ljubav i On je i satani oprostio, a veštica uči da nije i da je satana dobar lik, pogledaj bolje i shvatićeš prvo da HAC nije ono štom misliš da jeste.Ok, neko će se na kraju razočarati, pa neka Bog prosudi na kraju, jer ja znam gde sam u odnosu na istinu i Boga, a svako nek se moli Bogu da ga on osvedoči.
Pozdrav!
Bog je ljubav i On je i satani oprostio, a veštica uči da nije i da je satana dobar lik, pogledaj bolje i shvatićeš prvo da HAC nije ono štom misliš da jeste.
Ja ynam da je Ellen White veštica i sve sam njene knjige kojima sam imao pristup pročitao i video da je ono šsto ona uči pogrešno, ona je čekala HRista i On nije došao, pa djavoli su joj se smejali, kako pored ovakvih stvari ti i dalje možeš da budeš u tom yboru bezbožničkom.Ovo je Taramanin način pisanja, tako da sad znam ko si..
Živi slobodno u svojim zabludama po svojoj slobodnoj volji.
Tu smo završili.
Ja tebi ne želim da živiš u toj zabludi, ti pravu veru još nisi video jer te satana drži u svojoj šaci.Živi slobodno u svojim zabludama po svojoj slobodnoj volji.
Tu smo završili.
Želim ti sve najbolje.
Petar i Stena