Adventističke propovijedi

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Zar su vam ovi kanalizacijski izljevi adventističke propovijedi?

Čovječe pa onaj Stephen Bohr radi egzegezu teksta...ubio vas je temama o Mariji, Petru Stijeni i apostolskom naslieđu. Nego slape, da vidimo kakvo imaš pamćenej...Na kojem forumu si ovo napisao i kome je bilo upućeno...evo citata

LAŽ i ISTINA u jednom su potpuno jednake. LAŽ je smrtonosna za onoga tko je veliča i širi, a ISTINA je smrtonosna za onoga tko je prezire i prikriva.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Čovječe pa onaj Stephen Bohr radi egzegezu teksta...ubio vas je temama o Mariji, Petru Stijeni i apostolskom naslieđu.

Tko je taj?

Nego slape, da vidimo kakvo imaš pamćenej...Na kojem forumu si ovo napisao i kome je bilo upućeno...evo citata

LAŽ i ISTINA u jednom su potpuno jednake. LAŽ je smrtonosna za onoga tko je veliča i širi, a ISTINA je smrtonosna za onoga tko je prezire i prikriva.

Svakako nekom sektašu, a evo neka ostane i ovdje svim sektašima.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Kod:
Naravno, kad nisi nikada ni pročitao nešto vrijedno. Sjećam se naših prvih susreta na forumu, i tvoje izjave kako si nakon čitanja "Velike borbe" Ellen White bio oduševljen i kako si tamo našao sve odgovore. To je tipično za adventiste sedmog dana. Pročita adventist "Veliku borbu", i još ako je "osjenjen" duhom Miroljuba Petrovića, evo junačine na forumu i njegove kanonade: Papa je antikrist - Katolička Crkva je Kurva - Jezuiti drže čitav svijet za jaja. Naravno, što bi mogao više i znati netko kome je "Velika borba" vrhunac uma i duha, a najčešće i jedino što je pročitao.
Kada sam ja pročitao Vjeliku Borbu bila je to najlepša bajka i priča veća od Andersenovih bajki. Ko je tebi @stvarnoslape kriv kada ne umeš da sanjaš kao naša draga i omiljena i ljubljena sestra Helena G. Wajat.
A taj Miroljub dopisivali smo se davno, jak u monologu a kada ga pitaš direktno ne ume ništa da odgovori.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Miroljub nije Adventista.
On se odrekao Adventizma i postao Judeo - Pravoslavni - Radikal ( pripadnik Radikalne stranke ).

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Sve što episkopi imaju im je dato da koriste, ali nije u njihovoj svojini.Ja to mogu sada dati prmer Patriajrh Pavle i šta ćemo onda?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vladike imaju enormno bogatstvo u svom ličnom posedu.

Patrijarh Pavle je bio jagnje među vukovima, to je moj stav i poštovanje tom čoveku, koji je bio primer u Spc.

• pravoslavlje-patrijarh-pavle11.jpg

Natrag