Ne razumem o čemu pričaš.
Ocigledno je da ti u ovom razgovoru mnogo sta ne razumes.
Verujem ja da si ti raspoložen i besposlen, ali ima i nas koji smo umorni i nemamo vremena za forumske sekte. Drugo, citiranje slovo po slovo je žešće izvlačenje iz konteksta, a sem toga citirala sam ti deo gde Isus kaže da niste normalni što dajete desetak vašoj "crkvi", pa kakva je to crkva koja uzima 10% od svačijeg primanja... materijalisti.
Veruj mi da nisam obracao paznju na naziv teme: 'Adventisti'....pa tek sad vidim zasto ovakva paljba, da covek ne poveruje! ...pa zar nemas toliko razvijen mozak da sama prosudis kojoj veri pripadam....pre svega ti neznas kakva je adventisticka crkva, da bi me svrstala u nju.
Kada sam usao na ovu temu samo sam video tvoje zablude i prokomentarisao ih, cilj mi je bio da ti samo sugerisem da proveris to u sta verjes, jer to verovanje nije zasnovano na Svetom pismu!
I naravno da se mogu vaditi citati iz Biblije, a da ne budu iz konteksta....tvoj je problem sto te ne zanima jako vazno pitanje, koje sutra moze skupo da te kosta....na ovim tvojim paljbama i uvredama ne gubim ja vec ti.
Moja i tvoja Biblija su dva različita pojma, a ti si jako nekulturan i drzak jer ignorišeš i hvataš krivine na svako postavljeno pitanje, a od znanja vidim - pucaš

Nisi nešto bistar, a ja baš volim da se raspravljam sa bistrim sektašima, neka dođe neko malo jačeg kalibra, you're out of my ligue.
Pa zaista se moze videti ko ovde izbegava odgovore, ko je drzak, nekulturan, i ko hvata krivine...
Na koje ti to pitanje nisam dao odgovor, molim te?
U ovom razgovoru nisam ni mogao da pokazem svoje znanje da bi mogla da prosudis koliko imam znanja o Bogu, jer nisi neki sagovornik koji prihvata cinjenice, i na svaki odgovor koji ti se ne dopada, a koji se ne moze oboriti okreces glavu i ides dalje...ali opet ponavljam ovo nije za moje bolje vec za tvoje!
Ovo sada o cemu pricamo je prica 'na ler', a sta bi se desilo da ubacim u 1 pa 2.... ..nisi ni svesna sa koliko argumenata raspolazem...nesam ti ja slepi vernik, ja znam da Bog postoji, a i imam brojna iskustva koja i tebi zelim da dozivis, pa da pocnes da razmisljas svojom glavom a ne da SPC razmislja umesto tebe.
Ja zabluda nemam, ja verujem u Gospoda Isusa Hrista i idem u Srpsku Pravoslavnu Crkvu, i sve mi je jasno u vezi Boga kome se molim.
E na ovome se zasniva vera modernih ''pravoslavaca'', ''verujem u Boga, idem u crkvu'', a sta se desava oko mene, ama bas me briga, moze se deci prodavati droga, mogu se kurv.ati, drogirati na razne nacine, mene ne zanima jer to ne zanima ni one kiji zastupaju ''pravoslavlje''. Takodje mogu i ja to isto da radim jer mi SPC nije sugerisao da se ne smem ponasati nemoralno, samo je potrebno da dodjem u njihovu crkvu i bicu spasen.
Ne trebaju mi vaša učenja i razjašnjavanja, površna, zlobna... čudna... A zašto se ti ljutiš kad ti pomenem da si u sekti, zaista mi nije jasno? Pa čoveče vi nemate status verske zajednice

Stidite se da kažete kojoj religiji pripadate...

Poturate svoje štivo neupućenima krijući se iza Hrišćanstva, a veze sa Hrišćanstvom nemate
Ko se bre krije....o cemu ti pricas...svrstala si me u adventiste na osnovu naslova teme...da covek zaista ne poveruje.
Nemate toliko kulture i ljudskosti da, kad iznosite činjenice, kažete: "Dobar dan, ja sam adventista i ovako je Bog rekao u mojoj Bibliji"... i ljutiš se na naziv: sektaš?
''Dobar dan, ja sam Pravoslavac (sa veliko P.) i ovako je Bog rekao u jednoj jedinoj Bibliji...''
Jel sad ok!?
Vise puta sam na ovom forumu izjavio da sam Pravoslavac, ali Pravoslavac koji svoje verovanje zasniva na Svetom pismu, a ne na izgovorenoj reci. Pravoslavac koji se drzi temelja koji ga je izgradio, a ne moderni ''pravoslavac'' koji se odrekao temelja!!!
Sačuvaj me Bože ovolike gluposti.
Da Oce, da sto bude manje ovakvih gluposti! amin.
I još nešto... koristite rimokatoličku crkvu i Papu, jer znate da su satanizovani od Pravoslavnog naroda, korisitite samo to kao instrument kako bi ste dobili što više pristalica

Lepa metoda, ali ne prolazi kod mene. A ni kod većine. Jednostavno ste eto.. površni. Napadni. Beskrupulozni.
Ko je pozvan 2012god od strane SPC!? ..da cujem?
I da napomenem da ne pripadam ni jednoj ajde tako da kazem 'verskoj zajednici' tipa: adventisti, jehovini svedoci isl.
Vec sam dolazim do zakljucaka, i razmisljam svojom glavom, sto bih pozeleo svakom!
Tako... pa kad nađeš nekog ko je malo jači kalibar od tebe, neka mi se javi na ovoj temi da obavimo jednu kvalitetnu diskusiju... do tada, puno pozdrava tebi i sve najbolje

Z
BOGOM
Prvo me nateraj svojim snanjem da prebacim u 1 przinu, pa da vidimo dokle ce mo stici, oce li imati potrebe za 2
Edit:
pozdravljam tvoje napore da me nateraš (kao i ostale koji prate temu), da kliknu na tvoj video i tvoj pdf, ali neka hvala
Evo da razumem tvoju odluku da ne pogledas to sto sam okacio jer si mislila da sam adventista(i dalje ne mogu da verujem), ali sada ti zaista kazem da sam Pravoslavac i da bi zaista bio red da pogledas video...nije nikakva sekta, satanizam ili sta vec....Samo te pozivam da mislis svojom glavom!