Član
- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 490
Pa lepo bi bilo da ne krivudas nego da odgovoris na neka pitanja koja se sama postavljaju. Meni nije cilj da te iskompromitujem, nego da ti ukazem da tvoje verovanje nije bazirano ni na kakav oslonac/temelj...takva verovanja nigde ne vode.
Ne razumem o čemu pričaš.
Ja sam raspolozen da Biblijskim citatima istrazimo istinu, ako ne verujes Bibliji mogla si u pocetku reci, i nebi doslo do ove ''rasprave''.
Verujem ja da si ti raspoložen i besposlen, ali ima i nas koji smo umorni i nemamo vremena za forumske sekte. Drugo, citiranje slovo po slovo je žešće izvlačenje iz konteksta, a sem toga citirala sam ti deo gde Isus kaže da niste normalni što dajete desetak vašoj "crkvi", pa kakva je to crkva koja uzima 10% od svačijeg primanja... materijalisti. Moja i tvoja Biblija su dva različita pojma, a ti si jako nekulturan i drzak jer ignorišeš i hvataš krivine na svako postavljeno pitanje, a od znanja vidim - pucaš Nisi nešto bistar, a ja baš volim da se raspravljam sa bistrim sektašima, neka dođe neko malo jačeg kalibra, you're out of my ligue.
Ta tvoja samoodbrana ili sta vec, pokusavajuci da me svrstas u sektu, izbegavajuci cinjenice, je jako ruzno od tebe....ako imam neku zabludu, ti mi ukazi na nju i da pokusamo da je resimo, na lep nacin.
Ja zabluda nemam, ja verujem u Gospoda Isusa Hrista i idem u Srpsku Pravoslavnu Crkvu, i sve mi je jasno u vezi Boga kome se molim. Ne trebaju mi vaša učenja i razjašnjavanja, površna, zlobna... čudna... A zašto se ti ljutiš kad ti pomenem da si u sekti, zaista mi nije jasno? Pa čoveče vi nemate status verske zajednice Stidite se da kažete kojoj religiji pripadate... Poturate svoje štivo neupućenima krijući se iza Hrišćanstva, a veze sa Hrišćanstvom nemate Nemate toliko kulture i ljudskosti da, kad iznosite činjenice, kažete: "Dobar dan, ja sam adventista i ovako je Bog rekao u mojoj Bibliji"... i ljutiš se na naziv: sektaš? Sačuvaj me Bože ovolike gluposti.
I još nešto... koristite rimokatoličku crkvu i Papu, jer znate da su satanizovani od Pravoslavnog naroda, korisitite samo to kao instrument kako bi ste dobili što više pristalica Lepa metoda, ali ne prolazi kod mene. A ni kod većine. Jednostavno ste eto.. površni. Napadni. Beskrupulozni.
Tako... pa kad nađeš nekog ko je malo jači kalibar od tebe, neka mi se javi na ovoj temi da obavimo jednu kvalitetnu diskusiju... do tada, puno pozdrava tebi i sve najbolje ZBOGOM
Edit:
pozdravljam tvoje napore da me nateraš (kao i ostale koji prate temu), da kliknu na tvoj video i tvoj pdf, ali neka hvala
Poslednja izmena: