Amin !
Pošto i ja odlično poznajem Adventiste, sticajem nekih životnih prilika, mogu samo reći na ovaj post - 100 % tačan.
A ko ne veruje neka pita Veru, kako je i sam naglasila, a može i mene, pošto i ja sve ovo znam o njima.
A za tebe sestro draga imam jedno pitanje:
Da li bi Bog više voleo da mi koji odlično, ili dobro poznajemo Adventiste ćutimo, i puštamo ljude da idu u njihovu Crkvu, pa neka se sami uvere kakvi su.
Ili bi više voleo da sve što znamo o Adventistima iznesemo gde god nam se ukaže prilika !?
Postovanje brate Sarrdy,
posto sam tu da odgovorim na tvoje pitanje.
Ja mislim da bi Bog najvise voleo kada biste vi imali istinu da sami po njoj zivite i da nju objavljujete ljudima, a ne da skupljate smece po tiudjim bunjistima a od velike gomile vaseg licnog smeca ni oci vam se ne vide.
Da li ti je poznato ko obavlja takvu misiju u svetu kao ste je vi obavljate? Onaj koji je zbacen sa neba. Znas d aje on "Opadac brace svoje".
Nisu vama advnetisti problem, oni su miroljubiv narod, nego je osnovni problem sto vi nemate istinu.
Kad biste imali istijnu vi biste najradije govorili ljudimo o njoj, kao sto to cinimo mi adventisti, ali posto ste bez istine pa omnda dajete svetu samo ono sto imate, a to su klevete, osude drugih, koji i mogu da budu losi kako mih vi po0pisujete, ali najverovatnije je da nisu tolikoi losi kao vi koji ste bez istine i koji trujete sved sa svojim predpostavakama o drugima i izvrcete istinu.
Hristos svoje uceniuke nije poslao da napadaju vernike (Jevreje) onoga vremena, i da narodu sto vise mogu govore o farisejskom licemerstvu, nego ih je poslao da svetu objave radosnu vest o spasenju. To je misija Hristovih sledmenike i danas u svetu. Pa onda sam prosudi ko si, kome pripadas i koju misiju ti vrsis u svetu? Vest koju objhavljujes tebe definise ko si i kome sluzis.
Brate Sarrdyi zapamti, cime se bave nase misli, takvi i postajemo. Ako se bavius tudijm greskama taka i ti postajes.
Sve najbolje
Poslednja izmena: