Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Spam !
Da, ja upravo o tome govorim a Sardy upravo potvrdjuje moje reci.
Neka se svako ko ovo cita vrati u ranije komentare i vidi ko je postavljao tematske biblijske tekstove, i dokazao da se Adventisticko ucenje potpuno temelji na Svetom pismu, a ko je sve vreme opadao, vredjao, i omalovazavao.
Sto se tice poziva koji upucuje da se poseti Adventisticka crkva, Sardy ide na tu kartu jer je taj poziv uputio sa predubedjenjem i nadom da niko nece poslusati ovaj njegov savet i stvarno otici u Adventisticku crkvu, pa prema tome i da se nece sam uveriti, a kada bi stvarno poslusali i otisli Sardyjeve insinuacije bi pale u vodu, i razotkrile se njegove lazi koje sramotno prosipa ovde na forumu.
Sto se tice Sardyjevih konja, biblija ima odgovor:
"Jedni se hvale kolima, drugi konjima, a mi imenom Gospoda Boga svog.
Oni posrću i padaju, a mi stojimo i ne kolebamo se" ( Psalam 20. 7 )
A ceo ovaj post Laodikeje je ČIST SPAM, jer i sami se možete uveriti kako neće da odgovore na naša pitanja o učenjima Adventističke Crkve, i ako ih pitate i 10 X istu stvar ! A da diskfalifikuju sagovornika to su u stanju 100 X - IAKO TEMA NIJE SAGOVORNIK, već UČENJE CRKVE ASD !
Kakve veze ima kakav je sagovornik. Jer smo mi na ovoj temi da saznamo kakav sam ja ili učenje Crkve ASD !?
Pozdrav...Idemo dalje da vidimo koliko to jeresi imaju Adventisti.
Takođe da vidimo koliko su Adventisti iskreni u svom nastupu, i koliko žele da upoznaju druge sa njihovom ’’naukom’’ ?
Pitanje za Miku i Laodikeju:
Šta nam možete reči o VREMENU MILOSTI !?
Kada ono počinje i kada ono prestaje. Onako kako naučava Crkva ASD ?
Da vidimo da li vam je to Biblijsko naučavanje ili možda ljudsko !
Pozdrav, hvala.