VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Да смо пријатељи ми бисмо се дописивали на ПП, овако не видим разлог зашто морам баш све да изнесем у јавност, нисам ја певач или глумац. Чак и поједини из те струке држе до приватности. Коме верујем, ја му се поверавам, мада немам шта ни да кријем. То сам што јесам, радим шта радим, знам шта знам, а мало тога знам колико бих волео да ми Господ покаже. Ипак, на Њему је да распореди, а на мени да чекам и надам се. Овако живим и мени је лепо, задовољан сам са малим стварима и то је један од духовних резултата:
Dakle odgovor je da nisi nikada doziveo u proslosti ili u skorasnjem vremenu iskustvo obracenja i predanja celog srca Bogu, i nisi doziveo krstenje Svetim Duhom, odnosno ne znas sta to sustinski znaci.
U tom slucaju cela tvoja teologija se zasniva na licnim pogledima i misljenjima tvog neobracenog srca, i sve sto napises je proizvod toga.
To je tvoja licna stvar, ali zao mi je sto time obmanjujes i sebe i druge, govoris za druge da vode nekoga u propast, a to upravo ti cinis, jer i mudri Solomon to napominje kada kaze "AKO SLEPAC SLEPCA VODI OBADVOJE CE U JAMU UPASTI"
Mene nisi prevario, jer obracen covek pazi na svoje reci izgovorene ili napisane, a ti nasiroko prosipas bezumlje od suviska srca.
To je tvoja stvar, a ovo ne pisem iz razloga sto imam nesto licno protiv tebe, vec da navedem druge da ne veruju ljudskim recima, vec da sami uz molitvu proucavaju iz reci Bozje sta je istina pa da sami donesu svoj sud, jer rec Bozja je istina, a ne ni moja ni tvoja..
Ti kazes da bi voleo da ti Gospod pokaze, sto se ne molis za to, nego pises nesto u sta ni sam nisi siguran, moli se i on ce ti pokazati, to je princip, za sve pitati Boga, jer ko smo mi da tumacimo i da govorimo sami od sebe, istina je Bog i on je tumaci coveku svojim Duhom koji nam je dat.
Neka te Gospod povede u tome.
Poslednja izmena: