Ma kako nisu Hriscanske izjave? Pa vi to nas tako castite svo vreme!
A ja mislio to normalno?
Uuu sto si me sad razocarao!
Nisi ti pravi Hriscanin!
Jesu, jesu Hrišćanske su. Nemoj da dozvoljavaš da ti neko ko sa Hristom ima veze koliko i muslimani (jer i oni ga u kuranu pominju, samo je tamo Issa) određuje šta je i kakvo ponašanje koje priliči Hrišćaninu. Posebno jer to određivanje kako će se ko ponašati prema kome, ta usiljena osmehivanja, zvanje bratom i sestrom, je kod ponašanja sektaša, koji treba izbegavati.
Ujedno, na koji način bi trebalo da se ponašamo, kada nas isti (adventisti, šta god da je to) koji se "kite" nazivom Hrišćana, nazivaju retardima, ludacima, paganima, kanibalima, lažovima, sotonama, zverima?
Ako bi smo prihvatili da su oni "hrišćani", onda bi dakle njihovo ponašanje i epiteti kojima čašćavaju svakoga ko ne prihvata njihovu "nauku" bili primer Hrišćanskog ponašanja,
Mozda od tebe stvarno nismo, ali od drugih smo slusali a i dalje isto slusamo.. I svi oni se nazivaju "adventisti"!
Jedino ako hoces reci da oni "nisu adventisti"???
Eto vidis, ja sam mislio da je to normalno da jedni druge tako castimo..
Mda, navodno od njega nismo, ali je zato od njega redovno dobijamo čašćavanje i nazivanje lažovima. I to samo zato što otkrivamo istinu o ženi udarenoj u glavu, koju oni drže stubom i osnovom svoje "vere".