Jeste brate, ali nije mi u besu rekao da ga "salju da debatuje sa evolucionistima"! Niti ovo da ga je "adventista udario"! Pored toga, on se stalno hvalio da je nesto veliko... Ovde se brate zaista radi o nekoj njihovoj "instituciji"!
Mire, ko god da je iza nick-a Tripo41, ne bi trebalo da te kao čoveka, kao Hristovog sledbenika, kao deo Njegove Crkve uopšte zanima.
Ali, kako se isti nasrtljivo kao i svi kršteni u smrtnu ženu, koja je kako ona sama to reče "hrana crvima" (mada verujem da je po amerikanskom običaju balsamovana), nameće, podbada, laže i podmeće, ismeva i pljuje, onda je razumljiva tvoja želja da saznaš i razotkriješ ko je u stvari Tripo41.
Pod tim imenom ga ima na skoro svakom forumu, od serbian caffe, preko krstarice, pouke.org, raznoraznih foruma i forumčića "hrišćanske" provinijencije, foruma za upoznavanje i tome slično, ali ga nema pod tim imenom, tačnije takvog korisnika nema na forumu Miroljuba Petrovića i Pavla Simovića. Kao što na tim forumima nema ni Miloša Bogdanovića.
Antonija, moguce je da covek slaze da je neko ko nije, ali ovakve koincidencije koje sam naveo gore su prosto nemoguce ako se radi o dve odovojene osobe. Jer ponasati se isto, govoriti isto kao i tvoj idol, tvrditi te pozivaju pedagozi sociolozi, psiholozi i publicisti da drzis predavanja da te salju da debatujes sa evolucionistima isto kao i Bogdanovica sto salju, toliko se identifikovati sa svojim idolom da postajes on.. Pa to moze samo sizofrena osoba, a ja ipak mislim da Tripo nije..
Umeš li da prepoznaš šizofreniju? Multipolarni poremećaj ličnosti? Ma koliko se to činilo nemoguće, to je jedna od mogućnosti, možda bi čak bila i najverovatnija, da ne postoji još jedna mogućnost, a to je da se pod ovim nalogom kriju sva trojica adventističkih institucija, Petrović, Simović i Bogdanović, koji ga po potrebi koriste na forumima na kojima njihov pravi identitet mora ostati sakriven.
Ako tako postaviš stvari, on onda zaista jeste i Miroljub Petrović, i Miloš Bogdanović, i Pavle Simović (za ovog poslednjeg nikada nije tvrdio da je to, ali nije ni negirao kada sam ga ja direktno prozivao).
Dakle, mnogo je bolje da se zaista radi o Milošu Bogdanoviću, ma koliko se Laodikeja trudio da "dokazuje" da to nije on (a ne iznosi dokaze, nikakve), nego da se radi o posednutom trolu, ili još gore o "
trojstvu".
U prvom slučaju imamo posla sa nekim ko se opseo svojim "idolima", što je za žaljenje, Dok u drugom, imamo posla sa namerom, satanskom namerom.
Neka se njegovi "branioci" odluče šta im je bolje. Da njihov "branjenik", meštar od igranke, bude narcisoidni blefer, sa samo četiri razreda gimnazije, odgajivač šišmiša, i astrolo-antropolog. Posednuta osoba i dežurni trol, ili
"nesveto trojstvo" trojice sektaških štićenika Walthera Veitha.