Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zar ovo nije greh , gdjesam ja tvrdila ,i pisala dasam ja prorok , jasam odična mala Katolkinja , koja vjeruje u Krista ,i štuje njegovu majku Mariju ,i molićute da me neuspoređuješ sa prorocima ,i vračarama .Eto dokaza da upravo ti širiš laži da prevariš ljude kao lažni prorok.
Bitno je da samo ti znaš ,i svaćaš evanjđelje .Ili ne znaš da čitaš ili nisi u mogućnosti da shvatiš šta evanđelje piše
kao da nemaš ni pet godina
Jeste neuništiva hula , jabiga usporedila sa zločastom micom macomHmm, čini mi se da sam video hulu, jesam, jesam video sam hulu.
Zar ovo nije greh , gdjesam ja tvrdila ,i pisala dasam ja prorok , jasam odična mala Katolkinja , koja vjeruje u Krista ,i štuje njegovu majku Mariju ,i molićute da me neuspoređuješ sa prorocima ,i vračarama .
Bitno je da samo ti znaš ,i svaćaš evanjđelje .
Umišljenik
Menije drago dame uspoređuješ sa malom djecom , jer Isus voli malu djecu.
Jeste neuništiva hula , jabiga usporedila sa zločastom micom macom
Zar bi postavljao ovakva pitanja da si normalan? Šta misliš?Znači, ti nisi Isus, ti si Duh Sveti.
pirox, ti nas mozes isto pitati sto mislimo po pitanju Isusa i sv. Duha, ali mi zelimo znati sto ti po Isusovom evandjelju vjerujes o njima?
Jeste greh izvrćati učenje evanđelja i tvrditi nešto što nije istina po evanđelju Isusovom. Ja nisam rekao da si ti prorok, niti vračara (opet lažeš), već lažno učenje širiš "kao lažni prorok". Jeli ti znaš šta znači reč "kao"? Ili imaš velikih problema sa razumevanje ili čitanjem, ili namerno izvrćeš što je napisano kako bi skrenula pažnju sa istine. Katolikinja jesi ali ne hrišćanka Isusova, jer ovo što radiš i govoriš nema veze sa evanđeljem Isusovom.Zar ovo nije greh , gdjesam ja tvrdila ,i pisala dasam ja prorok , jasam odična mala Katolkinja , koja vjeruje u Krista ,i štuje njegovu majku Mariju ,i molićute da me neuspoređuješ sa prorocima ,i vračarama .
Bitno je da samo ti znaš ,i svaćaš evanjđelje .
Umišljenik
Opet imaš problem sa razumevanjem ili sa čitanjem teksta. Ja te ne upoređujem sa malom decom, već tvoje razumevanje upoređujem sa razumevanje malog deteta (pošto si to ti prva uradila). Te dve stvari su nebo i zemlja.Menije drago dame uspoređuješ sa malom djecom , jer Isus voli malu djecu.
Ti definitivno imaš nekih problema.Jeste neuništiva hula , jabiga usporedila sa zločastom micom macom
Lagao si. Jer Apostoli od Isusa su tvorile prve hrišćanske zajednice-crkve po nalogu Isusa, ne Pavle, i te prve zajednice-crkve su bile suprotnost sotonskoj crkvi fariseja koja je ubila Isusa, pa i suprotnost današnjim crkvama. Tako da lažeš kako Pavle osnovao prvu crkvu. Pavle je osnovao prve lažne crkve suprotno evanđelju, a nabrojao sam gde. Pavle nije bio Apostol zbog zla, zločina, masovnih ubijanja i mučenja hrišćana. Pavle je onsovao prve crkve koje su bile suprotno prvim hrišćanskim zajednicama, a iste kao crkva fariseja na običajima i ritualima, koja ubila Isusa. A tu crkvu od Pavla na običajima i ritualima vidimo i danas. I vi Adventisti ste blaži oblik Pavlove crkve, da prevarite ljude kako niste kao Katolici i Pravoslavci, ali po nalogu sotone dalje ne ispunjavate evanđelje Isusovo. Kada se ljudi počeli okretati od Katolika, sotona stvori sve ostale crkve kao paukovu mrežu da prevari i zadrži ljude. Kod svih tih crkava jedno je isto. NE ispunjavanje evanđelja u delima, jer sotona od početka upravo se protiv toga bori. Sotona se bori, da u svim vašim crkvama govorite samo "Gospode Gospode...."- običaje i rituali.....samo da ljudi ne uđu u carstvo nebesko. To je cilj sotone. Sotona tokom istorije preko crkve od Pavla celo vreme ubijala i proganjala prave hrišćane koje su htele ispunjavati evanđelje u delima, a vas Adventiste i vama slične sotona ostavio da cvetate u svetu jer vi isto tako ne ispunjavate evanđelje u delima po volji sotone.
Lazno me optuzujes za moju navodnu laz jer sam napisao da je apostol Pavle osnivao crkve u nekim mestima tada poznatog sveta.
A to cinis jer ne poznajes istoriju ni desavanja nakon polovine 2 veka.
Pavle jeste osnivao crkve, ali su to cinili i drugi apostoli.
Istina, crkvu u Jerusalimu jesu osnovali Petar i ostali apostoli koji su bili sa Hristom ( odnosno Isus preko njih na pedesetnici ), ali su kasnije osnivane i druge crkve u drugim mestima od strane Hristovih apostola i Pavla,, u kojima je bilo i Jevreja ali i neznabozaca.
Ono sto se desilo polovinom 2 veka je to, da je tada izbio drugi ustanak Jevreja protiv Rimljana koji je ubrzo ugusen, i tada je nastalo opste progonstvo Jevreja, zabranjeno im je okupljanje, ispovedanje vere, svetkovanje subote..itd.
Da bi se distancirala od Jevreja, lokalna Hriscanska crkva u Rimu se odrekla odredjenih tacaka vere kao i subote, koje bi je povezale sa Jevrejima, i napravila kompromis sa mnogobozackim Rimom, usvojivsi pojedine mnogobozacke filozofije, kao i nedelju praznik paganskom bogu sunca Mitri.
Dakle, Hristos je preko Petra i ostalih apostola osnovao crkvu u Jerusalimu, ali su oni a kasnije i Pavle osnivali crkve i u drugim mestima tada poznatog sveta.
Nazalost, u okrilju crkve se dogodio otpad, i vecina crkava je krenula tim primerom.
Za ovaj otpad nisu krivi apostoli ni Pavle, vec ljudski faktor pokrenut od sotone.
Sto se tice Adventista, mi imamo potpunu biblijsku veru i ucenje prve Hristove apostolske crkve, i njeni smo nastavljaci kao crkva koja je opisana u otkrivenju pod nazivom "LAODIKEJA" poslednji segment Hristove sedmostruke crkve iz otkrivenja 2 i 3 poglavlja.
Ti definitivno imaš nekih problema.
Opet imaš problem sa razumevanjem ili sa čitanjem teksta. Ja te ne upoređujem sa malom decom, već tvoje razumevanje upoređujem sa razumevanje malog deteta (pošto si to ti prva uradila). Te dve stvari su nebo i zemlja.
Štosom to ja uradila ?
Misliš dasi naj pametniji ,i sve znaš . Ajde nam reci , koliko jako može da prdne slon?!
Pa pročitaj šta sam ja napisao, i šta si ti odgovorila. Valjda toliko umeš, pa ćeš videti šta si uradila.Štosom to ja uradila ?
Misliš dasi naj pametniji ,i sve znaš . Ajde nam reci , koliko jako može da prdne slon?!
Nisam najpametnij niti znam sve, ali toliko znam da pročitam tekst koji mi je napisan i da razumem šta piše. A pogledaj tvoje pitanje? Sve govori o tebi. I ti to nazivaš normalnim pitanjem? Em što ne razumeš šta ti je napisano, još i lupaš. A u lupetanju nisu daleko ni tvoja Pravoslavna braća. Eto šta ti kao Katolikinja i oni kao Pravoslavci u crkvi učite. Pa nije ni čudno kada su te crkve od Pavla.
Lazno me optuzujes za moju navodnu laz jer sam napisao da je apostol Pavle osnivao crkve u nekim mestima tada poznatog sveta.