UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Dali znaš štoje to sarkazam?Ovo je sarkazam. Nisam tražio da se takmičimo o sarkazmu.
Opet kažem jebemise , ali da to nebi svatili kao oglas . Ovde se pozivaš na Isusovo evanjđelje , a tiga sam ne poštuješ .Ti si rekla u jednom tvom postu da "jebe ti se", kada sam se pozivao na evanđelje Isusovo.
Nije isto da ti se jebe za Isusovo evanđelje, i hoćeš učiti Isusovo evanđelje. Pa me ne čudi da vam je isto godinama učiti od Isusa i činiti dobra kao što su to dvanaest apostola činila, i ubijati i mučiti hrišćane i uništiti Božje delo kao što to Pavle činio.
I drugi put ti kažem, nisam ja učitelj da te podučavam evanđelje, sem da te naučim da čitaš, jer vidim da ti to ne ide. Isus je učitelj, a Isus tražio samo da ljude dovedemo do Njega i Njegovog evanđelja.
Vidi štosi ovde napisao citiramte :"ubijati i mučiti hrišćane i uništiti Božje delo kao što to Pavle činio.
Zar pavao zatebe nije evanđeolista , izgleda da ne poznaješ Pavlove muke , Pavao je umro za vjeru i KRISTA , i otkud tebi pravo daga osuđuješ , a njemu se Krist obratijo ,i za Krista je umro .
Pavlova sudbina
Zvao se Savao, što odgovara hebrejskom imenu Šaul. Latinsko ime Pavao uzeo je vjerojatno za boravka na Cipru .
Kao vjerni Židov, progonio je kršćane, te je bio prisutan pri ubojstvu sv. Stjepana.
Na putu u Damask, kamo je krenuo uhititi grupu kršćana, doživio je viđenje, oslijepio je od jakog nebeskog svijetla i čuo Isusove riječi : ”Savle, zašto me progoniš? ” To iskustvo je na njega tako utjecalo da je prihvatio kršćanstvo, dao se krstiti u Damasku i počeo naviještati Evanđelje. U Rimu je bio u zatočeništvu, a predaja govori i o mučeničkoj smrti. U Rimu mu je 65. godine mačem odrubljena glava.
Ti sa svojim nastupom izgleda da imaš i manje od pet godinaPa nemaš valjda pet godina da umesto tebe čitaju.
Zar je sramota širiti Isusovo evanjđelje škrticama , kao recimo meni ?Nisam ja škrt, već si ti škrtica da pročitaš evanđelje Isusovo.
Nebojse ti za mene i moju sramotu , već se ti sramoti što oćeš samo za sebe zadržati Isusovo evanjđelje ,i neširitiga daljeUmesto odgovora, treba da diskutujemo dali znaš da čitaš i dali si pročitala evanđelje Isusovo, i dali uopšte Isusovo evanđelje imaš, što je sramota.
Evanđelje
Lk 4, 38-44
U ono vrijeme: Usta Isus iz sinagoge i uđe u kuću Šimunovu. A Šimunovu je punicu mučila velika ognjica. I zamole ga za nju. On se nadvi nad nju, zaprijeti ognjici i ona je pusti. I odmah ustade i posluživaše im. O zalazu sunca svi koji su imali bolesnike od raznih bolesti dovedoše ih k njemu. A on bi na svakoga od njih stavljao ruke i ozdravljao ih. A iz mnogih su izlazili i zlodusi vičući: »Ti si Sin Božji!« On im se prijetio i nije im dao govoriti jer su znali da je on Krist. Kad osvanu dan, iziđe i pođe na samotno mjesto. I mnoštvo ga tražilo. Dođoše k njemu i zadržavahu ga da ne ode od njih. A on im reče: »I drugim gradovima treba da navješćujem evanđelje o kraljevstvu Božjem. Jer za to sam poslan.« I naučavaše po sinagogama judejskim.
Evo goresamu stavila ukratko o Pavlu ,i stavilamu evanjđelje po Lk 4, 38-44 , ali to njega ne zanima , njega sigurno više zanima kako Evropu pretvoritSama ta činjenica je i dovoljna da Antonija pomisli da se radi o "zamotanom", jer i oni Pavla nazivaju lažnim prorokom.
Poslednja izmena: