Adventisti

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nije ne istina, vec ona govori o poslednjem vremenu kada ce se kraj nazirati u poslednjim dogadjajima koji ce biti ocigledni.

Na drugu tvrdnju sam vec odgovorio a ona glasi:

Ellen White jeste pisala o zdravlju i moralnoj i telesnoj cistoti, i jeste savetovaala da je za coveka najbolje da bude vegetarijanac, ali ona to nigde nije isplicitno branila, niti je to ucenje Adventista.

LAŽ!
Pisala je drugima i sama jeu ONOM VREMENU upražnjavala veganstvo kritikujući one koji se nisu pridržavali TADAreči duha đavolskog. Znam da od tebe ne mogu očekivati da se kao vernik pokažeš i pomislih možda možeš bar čovek da budeš ali i tu sam se prevario.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Upravo je suprotno, da ona nije upraznjavala vegetarijanstvo, i prema tome nije ni osudjivala druge, i nije ni mogla, i to si izmislio da bi je oblatio.

Ona jeste savetovala da bi ljudi trebali zbog zdravlja da budu vegetarijanci, ali je rekla da ona to jos nije ucinila.

Dakle, neko moze nesvesno pogresiti u nekim izjavama iz neznanja, ali ti si se izdao za dobrog oznavaoca spisa Ellen White, pa je malo verovatno da neke stvari cinis iz neznanja, vec namerno izvrcuci, vadeci iz konteksta njene izjave, dodajuci nesto sto ona nije izjavila i slicno.

Toliko o postenju.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Veštica te prevarila kao i njeni finansijeri naravno i Meler iz tvog kluba masona.

Cim je dosao na fakultet, jedan student je isao od jednog do drugog studenta i savetovao ih da se dobro cuvaju, jer su na fakultetu homoseksualci.
Jednom drug student da bi dozna zbog cega onaj studernt stalno pgvori o homoseksualcima, pa da bi ustanovio razlog, ponudio je studentu uslugu, koju je on rado prihvatio. Tako su dznali da je on taj i da zbog toga neprestano govori o homoseksualcima.

Tako i nas Taramana, stalno govori o nekim vesticama! Sta mislite, da nije i on jedna od njih?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Maričelo,pa đes ti?
Ti se neki fin i pametan Adv. koliko vidim jel tako?
Samo vegetarima taka mudrost može pasti na pamet.
Ako tražiš i govoriš o homićima onda si na pravom mestu nemoj menjati zajednicu.
Meni bi trebao jedan dvogodišnji mandat i video bi šta mislim o Sodomiji i sektama.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Slusaj Taramana, ti si se sada uhvatio za homice, koje sam ja samo kao primer naveo, a zasto ne rece nista o VESTICAM?
To si pricutao, jel tako? Pa svi znamo zasto si to pricutao.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Slusaj Taramana, ti si se sada uhvatio za homice, koje sam ja samo kao primer naveo, a zasto ne rece nista o VESTICAM?
To si privcutao, jel tako? Pa svi znamo zasto si tpo pricutao,

Jel treba i to da ti ponovim da je Jelena pred Bogom veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta i da njeni sledbenici nju smatraju Isusom na zemlji jer se njene reči poistovećuju sa Isusovim.Jel treba da ponovo govorim da su ta vrsta takođe vegetari i da im je Orion mesto za snabdevanje informacijama i nadahnućima kao i držanje za ruke u krugu sve imate što i veštice tako da vam se ne može osporiti ona titula koju pred Bogom imate.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Taramana, Elen Vajt je napisala knjigu: "Saveti o zivotu i ishrani"
Saveti, a ne naredbe niti zapovesti.
A danas je naucno dokazano da je biljna ishrana daleko zdravija od mesa i zivotinjskih produkata.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Jel treba i to da ti ponovim da je Jelena pred Bogom veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta i da njeni sledbenici nju smatraju Isusom na zemlji jer se njene reči poistovećuju sa Isusovim.

Ej! Stani covece! potpuno si se izgubio! Da li si ti bolestan ili se nesa drugo sa tonom desava?

Molim te da pronadjs tekst u kom je Elen Vajt ili Advetisti napisali da njeni sledbernici nju smatraju Isusom na zemlje.

Taramana, zbilja si preterao sa tim lazima. Ako nam ne pronadjes taj tekst gde njeni sledbenici nju smatraju Hristom na zemlji, onda svi cemo se uvetriti da sa tobom nesto nije u redu.

Svi ocekujemo da nam postiras taj tekst i izvor odakle si ga uzeo.

Ako nam to ne dostavis, onda vise niko te ni ne moze smatrati ni covekom ni hriscaninom.

Natrag