Adventisti

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Postovanje brate Taramana,

Pre nego sto sam postirao ove vesti upravo mislio sam na tebe i predvideo da ce te ovo mnogo uznemiriti, i sam vidis da sam ponovo u pravu. Ti si iz svoje "riznice"izneo ono sto si sacuvao u njoj i nema nikakve potrebe da nam se vose predstavljas, to je savim dovoljno. Prema toma, ako nizasto drugo, onda ova poruka je postigla svoj cilj da si pokazao ono sto te cini takvim i sto lezi u dubini tvoga bica. Drago mi je.

Sve najbolje

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Pre nego sto sam postirao ove vesti upravo mislio sam na tebe i predvideo da ce te ovo mnogo uznemiriti, i sam vidis da sam ponovo u pravu. Ti si iz svoje "riznice"izneo ono sto si sacuvao u njoj i nema nikakve potrebe da nam se vose predstavljas, to je savim dovoljno. Prema toma, ako nizasto drugo, onda ova poruka je postigla svoj cilj da si pokazao ono sto te cini takvim i sto lezi u dubini tvoga bica. Drago mi je.

Sve najbolje

Vidiš kako mi proroci sve znamo,zato sam ja znajući čekao hoću li bar nešto pametno ili bar malo istinito čuti iz te kuhinje i nisi me ničim iznenadio opravdao si moju tvrdnju kako jedini posao koji ste naučili da radite jeste kopiranje vešticinih plagijata a to nije nizašta drugo no za reciklažu.
Tim tvojim nastupom samo si pokazao doslednost Orionskom vođi i privrženost okultizmu preko kojeg se lagodno živi dok neuke i naivne ovčice sponzorišu masoneriju i ostale lenje trbuhe.

Šta je tebi drago to nas ne zanima već umeš li bar nešto istinito reći i šta je lično tvoje verovanje i na čemu je postavljeno na Steni ili okultno masonskoj laži zvanoj fenjerče.Svoja vera se brani svojim rečima i citatima iz Biblije (ne isčupanim iz konteksta kako je veštica praktikovala već u kontekstu) bez citata nepismene žene.
Nije kulturno na javnom mestu vršiti fiziološke potrebe i to onda ostaviti ovde ispred verujućih ljudi da im zagađuje sredinu...povuci vodu i nemoj to više tako raditi.
Hvala na razumevanju.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, ako tako govori obracen covek i ako su to rodovi posvecenja - onda takvo Hriscanstvo nikome nije potrebno, i daleko ti lepa kuca sa njim ( sto kaze poznata uzrecica ).

A ti se moli pa vidi da li se ove reci odnose upravo na one koji pokazuju takav duh koji ti gajis u sebi, i javno prezentujes skoro u svakom komentaru.

"Nikakva rđava reč da ne izlazi iz usta vaših, nego samo šta je dobro za napredovanje vere, da da blagodat onima koji slušaju.
I ne ožalošćavajte Svetog Duha Božijeg, kojim ste zapečaćeni za dan izbavljenja.
Svaka gorčina, i gnev, i ljutina, i vika, i hula, da se uzme od vas, sa svakom pakošću.
A budite jedan drugom blagi, milostivi, praštajući jedan drugom, kao što je i Bog u Hristu oprostio vama"
( Efescima 4. 29 - 32 )

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana, ako tako govori obracen covek i ako su to rodovi posvecenja - onda takvo Hriscanstvo nikome nije potrebno, i daleko ti lepa kuca sa njim ( sto kaze poznata uzrecica ).

A ti se moli pa vidi da li se ove reci odnose upravo na one koji pokazuju takav duh koji ti gajis u sebi, i javno prezentujes skoro u svakom komentaru.

"Nikakva rđava reč da ne izlazi iz usta vaših, nego samo šta je dobro za napredovanje vere, da da blagodat onima koji slušaju.
I ne ožalošćavajte Svetog Duha Božijeg, kojim ste zapečaćeni za dan izbavljenja.
Svaka gorčina, i gnev, i ljutina, i vika, i hula, da se uzme od vas, sa svakom pakošću.
A budite jedan drugom blagi, milostivi, praštajući jedan drugom, kao što je i Bog u Hristu oprostio vama"
( Efescima 4. 29 - 32 )

Hteo si reći ono KUŠAJTE DUHOVE JEL IZIĐOŠE DUHOVI ĐAVOLSKI KOJI ZAPOVEDAJU UZDRŽAVANJE OD MESNE HRANE sad samo treba otvoriti knjige veštice i lepo prepoznati duha jer ona kaže da su otpali oni što jedu meso i sad znam zahvaljujući duhu đavolskom da apostoli a sa njima i Isus nisu mogli u nebo sa ribom u ustima.

Rđava reč nije otkriti lažne učitelje i lažne proroke i duha đavolskog već je rđava reč tračarenje u knjigama svedočanstava i osuda duhovnih darova kao i izvrtanje proroštva Božjeg uz nošenje drugog jevanđelja o samozapečaćenju subotnim izležavanjem.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Bozja rec takodje kaze:

"
Ne lažite jedan na drugog; svucite starog čoveka s delima njegovim,
I obucite novog, koje se obnavlja za poznanje po obličju Onog koji ga je sazdao"
( Kolosanima 3. 9 - 10 )

Sve sto si napisao u poslednjem komentaru su neistine, i tvoja licna misljenja kreirana pogresnim tumacenjem biblije.

Sto se tice hrane - apostol Pavle se obraca onim ekstremnim strujama unutar Judaizma koji su praktikovali asketizam, nezenstvo, i odbijali hranu koju je Bog odredio za ishranu, i Pavle to tako i naglasava "I UZDRZAVATI SE OD JELA KOJE BOG ODREDI ZA HRANU"

Bog nije u novom zavetu dao neke nove propise u vezi jela, tako da apostol ovde misli na one propise koji su dati u starom zavetu u pogledu zdrave i nezdrave hrane, i to je vrsta hrane za koju Pavle kaze "JELA KOJE BOG ODREDI"
Bog je odredio zdravstvenim zakoom u starom zavetu, i apostol ne izlazi iz tih okvira.

Ellen White daje razlicite savete o zdravlju i ishrani, o telesnoj i duhovnoj cistoti, itd.. i hvala Gospodu na tome.. Amin!

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Pitam se da li postoji na svetu veća laž od ove u tekstu o veštici?
Zamolio bih ove prolaznike da shvate jedno da je ovo mesto gde verujući ljudi razgovaraju i da ovo nije javni toalet gde će svako da dođe i iskipuje gomilu izmeta i ostavi ga ovde da nam smrdi.
Kad već to radite zbog svoje fiziološke potrebe onda povucite bar vodu.

Bog nema američke,proroke već ima svoje BOŽJE PROROKE.

Ponoviću,hitno bi trebalo sve okultne zajednice podvrgnuti psihijatrijskom pregledu i otvoriti velike kamenolome za rehabilitaciju tih fanatika.

uvek se radujem kad si tu, a da te nema. mnogo bi nam nedostajao.

Taramana: "Kad već to radite zbog svoje fiziološke potrebe onda povucite bar vodu.

Kultura ti je na visini? Pun si saveta za druge. Pa kad si dao tako dobar savet, zasto posle te recenice nisi pustio i VODU?
Vidis da licis na fariseje za koje je Isus rekao da "jedno govlore a drugo cine" i zbog toga, kako ono ih Hristos nazva?

Stavio si primedbu na naslov knjige:"Ellen Harmon Vajt, americki prorok".
Pedpstavljam da si dao odlicnu primedbu, samo si je uputio na pogresnu adresu. Nisam ja dao taj naslov knjizi niti ijedan adventista, nego OXSFORD UNIVERSITI PRESS. Posalji im tu svoju kritiku, mozda ce te predloziti za Nobelovu nagradu. Steta bi bilo da tako brilijantna ideja propadne!

Isto tako dao si izvanrednu dideju da bi verne ljude trebalo poslati na "Goli otok" na mucernje. I to ti je jedinstvena ideja. To pokazuje da si bio Titov skojevac i crveni pripadnik Komunisticke partije. Predlozio bih ti da se uclanis u Staljinov klub, jer samo tako bi tvoja ideja mogla da se ostvari.[/QUOTE]

Zelim ti sve najbolje

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
uvek se radujem kad si tu, a da te nema. mnogo bi nam nedostajao.

Kultura ti je na visini? Pun si saveta za druge. Pa kad si dao tako dobar savet, zasto posle te recenice nisi pustio i VODU?

Povući vodu znači da obrišeš ono što si izbacio. Ne mogu ja to raditi za tobom ti imaš sredstvo u ruci kojim to možeš izvršiti ne radimo mi u gradskoj čistoći da bi za drugima brisali imaj to u vidu.

Vidis da licis na fariseje za koje je Isus rekao da "jedno govlore a drugo cine" i zbog toga, kako ono ih Hristos nazva?

Ne,pogrešio si,ja nemam licemeran odnos kao ti govoreći BRATE a onda sasuti gomilu smeća jer jedno govoriš glumeći vernika a činiš posao za masoneriju i zato si plaćen.

Isto tako dao si izvanrednu dideju da bi verne ljude trebalo poslati na "Goli otok" na mucernje.

Jel to isti onaj sagovornik sa početka koji sad već pzvoreno laže...no,no,nije lepo to raditi jer VERUJUĆI ne idu na Goli otok da se muče već bi išli psihijatijski bolesnici da potvrde svoju veru kako je rad stvorio čoveka i konačno lupajući kamenje počnu postajati ljudi jer je to korisnije od papagaja koji se na svakom forumu unerede.

I to ti je jedinstvena ideja. To pokazuje da si bio Titov skojevac i crveni pripadnik Komunisticke partije. Predlozio bih ti da se uclanis u Staljinov klub, jer samo tako bi tvoja ideja mogla da se ostvari.

Ne jarane,nisam bio u tvojim redovima niti mogu prepoznati ko je od vas tamo bio to što si naveoniti sam bio pripadnik komunista kao ti i neznam da postoji Staljinov klub,ti sineki dobro obavešteni komunista sve o vama dobro znaš zato i učite donatore kako se čovek ukršta sa životinjama.
Veštica te prevarila kao i njeni finansijeri naravno i Meler iz tvog kluba masona.

Zelim ti sve najbolje

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Rec Bozja postavlja pitanje: "MOZE LI JEDAN IZVOR TOCITI I SLATKO I GORKO"

Iz prilozenog smo videli da je sve moguce kada covek drzi Isusa u ustima, a ne dozvoljava mu da zagospodari srcem..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Rec Bozja postavlja pitanje: "MOZE LI JEDAN IZVOR TOCITI I SLATKO I GORKO"

Iz prilozenog smo videli da je sve moguce kada covek drzi Isusa u ustima, a ne dozvoljava mu da zagospodari srcem..

Bravo Laodikeja,to si dobro primetio tvoj kolega iz firme kaže da toči slatko a toči nauku duhova đavolskih i sad si sem njega i sebe otkrio kao pogađača datuma a i to je takođe iz iste kuhinje.
To što ti za govor istine koji otkriva laži i naziva ih pravim imenom pokušavaš reći da ti je gorko ja te razumem jer je za tamu najveće zlo svetlost.

Natrag