Vidiš ti si veći od Boga jer sve znaš kad se datumski šta dešava i ko je otpao pre suda...da ti nisi povukao malo više duha sa Oriona?On mi je kroz sve to dao i dar da raspoznajem duhove, i da li je neko obracen ili ne.
Ne postoji druga istina osim one koja je prisutna u Adventistickoj crkvi.
Ti ovom izjavom rečeda uopšte ne postoji istina a u masonskom miljeu nikad nije bilo istine niti će biti.
Jesu to one ,,istine,, sa rokom trajanja tj. za ovo ili ono vreme gde Biblija postaje dvojica proroka a Jerusalim Pariz i gde ide obrnuto proroštvo pa Bibliju kao proroke ubijaju a proroštvo reče obrnuto da će Biblija spaliti neprijatelje i ....otkri se lujkina laž jer joj se ruja smrzla.
daje mu Bozansko prosvetljenje, nanovo ga radja, i vodi kroz posvecenje sigurnim koracima ka spasenju.
Znači pripadaš Iluminatima.
Sve sto si napisao su mudro smisljene trice kojima se zavode neupuceni sa puta istine.
BRAVO!
I ovi forumaši veruju u Turke sa repovima koji 150godina nikog nisu ubili.Eto.Turci samo vek i po vladali izašavši iz podzemlja a car im beše satana....imali su krilate konje sa lavljim ustima kao da je mason Miler ovu bajku napisao i zamisli ima maloumnih koji u to veruju.
Mene nisi i ne mozes prevariti, uravo iz razloga sto nisam naivan, i sto vise verujem reci Bozjoj koja je merilo u mom zivotu, i Bogu koji me osvedocava da li je nesto istina ili ne, kao i moja zajednica sa Bogom.
Tvoj bog sa Oriona te debelo lagi,naravno da hoću da te prevarim i pokažem da je Biblija Božja reč istinita ali ne uspevam u prevari jer ti Miler dade istinu sve sa Jelenom.
Ti istinu neces prihvatiti do kraja - to mi Gospod svedoci, ali ces se vrlo iznenaditi kada sam Bog bude tu istinu vrlo uskoro
nadam se da ces je tada prihvatiti i obratiti se Bogu, jer ces otvorenim ocima gledati slavu Bozju i ispoljavanje njegove sile.
Lakiću jel ti to sebe driblaš?
Šteta nereče mi datum kad i kojim vozom stiže...a šta ako ga Albanci ne puste na carini?
Jel to pretiš nedeljom....Lakiću,prorok Danilo reče kako te veštica debelo izlagala i izvukla ti nos većim od Pinokija jer Božje proroštvo kaže da će ČOVEK BEZAKONJA koji nosi hulnu kapu menjati vremena i zakone a to će činiti u Jerusalimskom Hramu a ta Hram još nije podignut shvataš li ti išta od toga?
Drugo,lažni prorok stiže sa teritorije koja imasamo DVA ROGA-oblasti a to je Izrael i Palestina (podeljeno jedno carstvo)i to je OSOBA kao što je i čovek bezakonja OSOBA.
Amerika nije osoba niti ima deset niti dva roga već preko 50. Lažni prorok će svog jarana odvesti i posaditi u Hram i zalivati tu čudnu biljku i ti to nećeš doživeti. Sad tvoji smrzutih ruku rade za gazdu ekumenu sa Islamom tvrdeći da im je Bog isti a za uzvrata gazda sa kapom će namignuti beloj kući da potvrde kako je nedelja već 17 vekova neradni dan i tad će nevernici biti u klopcia verujući će se smejati šta sve som može progutati.
Nedaj ti da te Biblija vara, što bi moralo nebo da se otvori nebo u šestom pečatu...ne mora,to važi za nas a ne i za vas Iluminate.
Zaista nije spasenje sviju jer se nekome stavi pokrivalo da ne progleda....ja ti pomoći ne mogu,oprosti mi zbog toga jer taj posao samo Jehošua može da uradi.
Poslednja izmena: