Adventisti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Joj Laodikeja, a vasa muzika nije zatrovana? Da ti samo znas poreklo te muzike :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Protestanizam nije nastao u Americi vec u Evropi.

Ti onda ne poznaje kako zvuci americka kaubojska muzika ako povezujes protestantsku muziku Evropskih protestanata sa Americkom kantri muzikom.

Crnacki Gospel je nesto drugo, i on cak nije Americki, vec Africkih crnaca koji su kao robovi pevali na brodovima i farmama u vreme robovlasnickog drustva.
Ja ga licno ne volim, mada ima i laganijih pesama koje su dobre za uho.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Protestanizam nije nastao u Americi vec u Evropi.

Ti onda ne poznaje kako zvuci americka kaubojska muzika ako povezujes protestantsku muziku Evropskih protestanata sa Americkom kantri muzikom.

Crnacki Gospel je nesto drugo, i on cak nije Aericki, vec Africkih crnaca koji su kao robovi pevali na brodovima i farmama u vreme robovlasnickog drustva.
Ja ga licno ne volim, mada ima i laganijih pesama koje su dobre za uho.
:)
Nemoj meni pricati o muzici molim te, time sam se bavio..

Ko je spominjao evropske protestante? Ja sam govorio o adventistima..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adventisti su nastali od Evropskih protestanata koji su u vreme najveceg progona u Evropi od strane papstva prebegli na novi kontinent, od Baptista, metodista, Katolika, itd.. koji su bili okupljeni oko Milera..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ova pesma je takodje zatrovana mnogobozackim turskim melosom.

Protestantska muzika jedino odise Bozanskim uticajem i dostojno proslavlja Boga.

Neznam kome drže opelo u svakom slučaju laka mu zemlja.

Da, hoces reci poreklo masonsko i satanisticko..

Neka je slava Bogu..

Konačno istinu izgovori.

Adventisti su nastali od Evropskih protestanata koji su u vreme najveceg progona u Evropi od strane papstva prebegli na novi kontinent, od Baptista, metodista, Katolika, itd.. koji su bili okupljeni oko Milera..

Vidiš da možeš istinu reći kad hoćeš kao iznad da je muzika masonska i učenje Milerovo a čika Miler tvoj sveti otac i začetnik tvoje vere te pozdravlja sve sa letećim Turcima.
http://freemasonry.bcy.ca/biography/miller_w/miller_w.html

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Harmonika je narodni instrument neznam jel Miler slušao harmoniku i frulu,lobanja me podseća na njega.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Daj Laodikeja nemoj me zasmejavati molim te, sta to pricas?
Kako vi volite sve okrenuti i izokrenuti da budete u pravu pa to je neverovatno, ja sam muzicar i znam sta sam slusao u adventistickoj crkvi a to je county muzika, malo izmenjena..
Ti ne znas da je moj rodjak iz australije pisao pesme za pesmaricu, on je vas pesnik..
Ove u pesmarici nisu te vrste, ali ono sto se peva na koncertima jeste..

I ta prica nastali ste od evropskih protestanata, nemoj mene praviti blesavim, kulturoloski ste vezani za ameriku...

Natrag