Adventisti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Šta je bitno svevideće oko bitna je nauka i rod.
Bezvredne su tvoje reci jer bezis od dokaza.
Moj post prvi nisi ni prokomentarisao jer sam dokazao da nisi u pravu u vezi "rodova".
A na ovaj si zanemeo..

Kainose, kakve veze ima sto je Kelog otpadnik?
Svi pioniri su bili satanisti kao i on, dal su se obratili Hristu je pitanje..
Imate okultne korene, a nas optuzujete za okultizam, van svake pameti..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, izvini ali moram ti reci da iznosis neistinene,
Ne govori Ellen White o Masonima u Adventizmu, vec savetuje jednog brata da ne moze da bude i mason i Adventista, ipise protiv masonerije, ali nigde ne govori o prisutnosti masonerije u Adventizmu.

Naime, u Americi je bila tradicija da neko bude clan masonske loze, i ona pise da ne moze neko biti mason i Adventista.

Nikada u Adventizmu nije bilo nicega iz masonerije, miti je bilo sta preneseno iz masonerije.

Mire, zar se nisi zapitao da li su slike koje postavljas falsifikat origanala gde su dodati simboli da bi se opljuvali Adventisti?

Adventisticka crkva je podignuta od Gospoda i u njoj nema nista masonsko i okultno, osim ono sto su uneli neprijatelji, posebno zbog velikog uticaja masona i okultista na Americkom kontinentu od njegovog osnivanja do danas.

Ipak, crkva bozja je Bozja, i u njenom ucenju nema nista masonsko ni okultno, vec se sto procenata zasniva ba bibliji.

Za razliku od toga ucenja tradicionalnih crkava se zasniva na mnogobozackoj okultnoj tradiciji, New Age -u, masoneriji, i satanizmu.

Ovo ne govorim iz cistog hira,, vec zato sto je to istina koju uvidja svako ko i povrsno poznaje mnogobozacku filozofiju, okultizam, masoneriju..itd.

Spasite se iz tog zacarang kruga, uzmite rec Bozju kao merilo, ponizite se pred onim koji sve vidi i zna. i pocnite da se iskreno molite Gospodu sa iskrenom teznjom da vam se otkrije, i da vam pomogne da ga stvarno upoznate, jer jedino u zajednici sa njim covek moze razumeti sta Bog ocekuje od njega.

-------------------------------------------

Tripo, jer mozes malo da smanjis svoju opsesiju napada na druge.
Nije sustina svedocenja napad na druge, vec iznosenje biblijskih istina o spasenju.

Takvim odnosom cinis vise stete nego koristi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tripo, jer mozes malo da smanjis svoju opsesiju napada na druge.

Pa treba reći da su nečije riječi besmislene jer nemaju dokaza.

Nije sustina svedocenja napad na druge, vec iznosenje biblijskih istina o spasenju.

pa njima je sve izneseno i oni opet ne vjeruju. Uvijek ću reći svakome da ništa ne vrijedi bez dokaza.

To je silovanje tuđeg mozga kao da smo mi ljudi bez razuma i da nam ne treba dokaz za ono što se tvrdi. I molim te nemoj da me više prozivaš.

Ja znam kako se vodi rasprava ljude ne vrijeđam i nemoj da mi ništa spočitavaš.

Šta nekom vrijedi da kaže da je neko vještica ili svetica ili ne zna šta ako nema dokaza. To su besmislene riječi.

I šta ti uopšte više raspravljaš sa Taramanom? Vidišd a sa njim ne vrijedi rasp. ja samo dajem koment. na njegovo izlaganje da drugi vide da niej upravu.

90% njegovih komnet i ne čitam.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ne treba izazivati, vec sa ljubavlju ciniti dobro da se postide..

Pa nisam ja dao sa mržnjom ono. Hoćeš reći da vriejdi nešto bez dokaza. Ja ne krijem da imam oštrinu jaču nego što treba.

Znaš i sam da ne vrijedi ništa bez dokaza. Ali eto priznajem da sam bio preoštar. I nisam tako trebao iako smatram da te riječi ne vrijede ništa.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa nisam ja dao sa mržnjom ono. Hoćeš reći da vriejdi nešto bez dokaza. Ja ne krijem da imam oštrinu jaču nego što treba.

Znaš i sam da ne vrijedi ništa bez dokaza. Ali eto priznajem da sam bio preoštar. I nisam tako trebao iako smatram da te riječi ne vrijede ništa.

Ne vrede ni tvoje reci, da vrede, ja bi prvi stao na tvoju stranu..

Laodikeja ne slazem se, jer i suvise je dokaza o masoneriji u vasim redovima, 90% pionira su bili masoni.. Imamo i sliku koja to potvrdjuje, sa polozajem ruku, gde vasi pioniri svi odreda stoje drzeci ruku na srcu..

Ovo svevidece oko jos potvrdjuje kao i izjave EGW, gde je ona govorila da neko ne moze biti sluga Bozji i istovremeno masonski clan..
Postojao je problem sa masonizmom od samih pocetaka kod vas.. Niko nije ubacen, vec su osnivaci bili masonski clanovi, kao i C.T. Russell koji je slusao adventisticka predavanja..

Slika svevideceg oka koju sam ja postavio, nije namontirana, vec je odstampana u prvom originalnom izdanju "Velike Borbe"...
Kasnije je uklonjeno oko...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Daj mire00 sve dokaze koji govori da su 90% pionira bili masoni....i tekstualne i vizualne...

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Daj mire00 sve dokaze koji govori da su 90% pionira bili masoni....i tekstualne i vizualne...

Oprosti mi pape ali moram ti reći da je Mire pogrešio nije u pitanju 90 posto već sto posto.
Dokazi će stići kad svi dobiju primerak i sve bude na sigurnom jer imam loša iskustva kad god sam bio upitan za dokaz ja do pre oko 3 god.bio sam naivan i odmah ponudio video kad potom ulazim u isti ali hoćeš UKLONJENO bratija masonska poklopila dokaz.

Tako u ovoj temi ko želi neka izlista unazad stranice kao ja i redom pogleda one video klipove koje su nudili kako su do jednog uklonjeni zato molim sve verujuće da NE DAVAJU na uvid nikakav dokaz a da predhodno isti video ne prebace i naređu kako bi ga mogli ponovo postaviti jer imate posla sa zmijskim rodok koji Boga ismeva i gazi svetu reč a nazivaju odpadnicima sve koji nsu masoni.

A ono igranje i laganje između veštice i brata joj masona je za naivne dok istiniti događaj ide sasvim drugačije i taj je i dalje radio u,,DELU,, Adv.pa je veca bila prozvana i onda se stavila u drugu ulogu kao sad je protiv svojih finansijera zarad javnosti i naivni i ne upućeni se ulovili.
Očigledno je bila protiv masona i nigde ih sa njo u društvu ne možemo videti počev od njenog Džeme pa nadalje....al ste vi naivni.
Da ona sad ustane i kaže vam ona lično da je veštica i masonka vi bi tvrdili da nije jer ste robovi tog duha prevare.

Natrag