Adventisti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bolji rod?
Znaci, radije ces popiti casu u kojoj ima "manje otrova" ? E nazdravlje onda!

Isus nikako nije rekao "drvo koje radja bolji plod" , vec "drvo koje radja dobar plod" , i "malo kvasca ukiseli celo testo"..

A otpad i jeste prorecen i ima koji su "otpali" tj. od Hristove crkve, a ne od vas...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, vidimda si gore postavio neke fotografije, i ako sam ja vec odgovorio da su one unesene od neprijatelja Jezuita koji su infiltrirani u Adventizam sa ciljem kompromitovanja i rasturanja same organizacije.

Ja te sada pitam, otkud piramide, svevideca oka, satanisticki pentagrami, ptice feniks, zmajevi, zmije, itd.. u Pravoslavnoj crkvi.

Zato sam napomenuo "uvek treba prvo srediti stvari u svojoj kuci, a ne zavirivati iza tudjih vrata"

Tebi pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jeste Laodikeja, oni su kod vas prisutni od samih pocetaka, a kod nas su ubaceni..
Ovo sam namerno postavio zbog Tripa i da bi ukazao na otpadnistvo adventisticke crkve, jer ovde se stalno ukazuje na pravoslavnu i katolicku da su u otpadu, a i vi ste takodje..

Tripo, kad smo kod rodova, Hristos ne govori tu "o crkvi" vec o "pojedincima", jel crkvu cine pojedinci, i po tom mi ne mozemo meriti ispravnost neke crkve u globalu, jel svuda imamo pojedince koji grese...

Postavio sam ovo jel nas vi optuzujete, za otpad a sami ga imate u svojim redovima...
Sve ono za sta nas optuzujete i sto se tice pojedinaca i okultnih simbola i vi imate...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, ti simboli nemaju veze sa Adventizmom niti su postojali i navodno uneseni u crkvu sa njenim osnivanjem.
Oni su uneseni od neprijatelja Adventizma Jezuita mnogo kasnije, koji se provlace kroz misje rupe, gde mogu da deluju to i cine, zato imamo ovakve pojave u Adventizmu.

Sto se tice otpada, nije stvar boriti se za ovu ili onu instituciju sa ovim ili onim imenom, vec boriti se za Hristovu istinu, a istorijske cinjenice pokazuju da su se ostvarile reci apostola polovinom 2 veka, koji su nagovestili da ce nakon njihovog odlaska u crkvi uci lazni ucitelji i uneti jeres laznih ucenja.

Lazni ucitelji su usli i pokvarili cistotu Hristovog jevandjelja.

Pocelo je sa lokalnom crkvom ui Rimu i aleksandriji, i nastavljeno sa istocnom crkvom ocepljenjem od Rima.

Nije stvar u tome da li neko nekoga naziva otpadom, vec je to istorijska cinjenica, da je doslo do otpada onih koji su bili nekada zajedno.
Rimska lokalna crkva se odvojila i odrekla pojedinih tacaka vere, a u usvojila nove.

Nemoj Mire da sledis otpad, makar i ceo svet i sve crkve u njemu ucestvovale.

Ja recimo da sam jedini Adventista na svetu u ovom trenutku, a ceo svet protiv mene - ja bih ostao to sto jesam, jer istina se ne prodaje radi nikakvih kompromisa sa svetom, ili ocuvanja sopstvenog zivota, jer istina oslobadja, i slediti istinu je nesto najlepse, i biti nu zivoj zajednici sa Bogom.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Viđu ovako sokole sokoliću Laodikeja,pod jedan,nauči ko je pokrenuo uskorijoj istoriji protestantizam nije li to bio Luter?
A čika Lujo je bioslobodni zidarčić i to maestro.
Prati dalje skoro sve protestantske struje osnivaju masoni da ne nabrajam sad sve te lidere to bar sam možeš učiniti kako nabrajaš koju zajednicu vidi ko je osnivač i kojoj loži pripada tu ti ja nisam potreban osim da mi potom saopštiš da sam u pravu jer imam dokaze.

Drugo,tvoja zajednica je utemeljena na masonskoj fanatičkoj osnovi identično Raselovim pokretu.
I po dubini i po širini je istkana masonskim učenjem i okultnim simbolima.
Iskrena osoba treba čuti samo jednu stvar i da iz momenta prestane biti donator masonske elite a to je da DUHOVI ĐAVOLSKI čiji duhovi ĐAVOLSKI ZAPOVEDAJU UZDRŽAVANJE OD MESNE HRANE I UOPŠTE NAMIRNICA ŽIVOTINJSKOG POREKLA (SIR,MLEKO,JAJA) A JELENA JE BRANILA KONZUMIRANJE TE HRANE NAZIVAJUĆI OTPADNICIMA ONE KOJI JEDU RIBU A GOSPOD POJEDE RIBU PRED UČENICIMA....KAKO ĆE SAD U NEBO..??

Ovo navodim šta bi učinio iskreni čovek i ovo se tebe ne dotiče zato ti sledi gore pomenute pogađačke duhove i žongliaj Božju reč donirajući zidare.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Puno izmisljanja ne treba nikome..
Ogradjujem se o sve napisano.

Sinko,nemoj sva drva istrošiti na ogradu ostavi nešto i za loženje.
Nedaj ti da pređe Božja reč preko ograde i povredi te.
Zašto onda izmišljaš neku istinu tamo gde je nema u vešticinoj literaturi niti u Milerovoj.(kažeš Turci...?):bfghb:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kazes kod vas je to uvedeno kasnije, dok Elen White govori o masonima u adventizmu na samom pocetku?

Vidis da nisi u pravu, ista je skola masoni i jezuiti..

Ovo je vazno da covek vidi iz razloga sto vi nas optuzujete za otpad, dok ste vi u otpadu od pocetka osnivanja.. Kakve tu istine moze biti?

Natrag