Adventisti

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Videći tebe i onog IZA TEBE koji te hvali biće da funkcioniše ta linija LGBT i nemoj se ustručavati nastavi ti sa opisom tvoje bratije.
Pošto si ti Slagoje pao sa Marsa onda čuj šta Jovan reče da su REČI ISUSA HRISTA ,,DUH PROROŠTVA,, sad to zapiši i ponavljaj sve dok ti perje ne izmeni boju a ako ti se posreći i uđe ispod šeširića moći ćeš ponoviti da su reči ISUSOVE DUH PROROŠTVA a NIKAKO reči veštice ne mogu se poistovetiti sa Isusovim...kužiš li ti jarane nešto od toga ovde na zemlji?

A ono što su plaćenici (đenerali i svi činovi ispod sve do tebe) naslovili reči veštice ISUSOVIM je neviđena prevara i hula.
PLAGIJATE predstavljate kao Božje nadahnuće...gde je tu poštenje,znam da tu reč ne razumeš jer tu reč ne koristite a ona je simbol verujućih zato ti je strana.
Maričelo,bar zrno savesti da imaš stidio bi se uzeti novac kao platu za laž ali nisi ti kriv cela svita masona se iz istog izvora finansira pa zašto bi ti morao biti izuzetak i biti koristan Bogu i ljudima kad možeš besposličariti i biti plaćen za širenje laži?

Ja ti ne mogu dati razum kad već to Bog nije učinio,ali mogu drugima reći kako izgledaju vuci u jagnjećoj koži.

Taramana, Elen Vajt je napisala knjigu: "Saveti o zivotu i ishrani"
Saveti, a ne naredbe niti zapovesti.
A danas je naucno dokazano da je biljna ishrana daleko zdravija od mesa i zivotinjskih produkata.

Jel,pa ti si neki komičar.
Savetovala veštica da oni štojedu meso ne idu u nebo jer su odpadnici od vere,Mirko to je marketing zvani ,,saveti,,a unutra otrov zvani OSUDA.
Rekoh ja spolja mašnica i šminka a unutra tempirana bomba koja odvaja čoveka od Boga i gazi jevanđelje nudeći samozapečaćenje kroz jelo i odmor.

Šta ima inače kod tebe?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Od Taramane, koji brani masone, a to znaci da je i on mason, trazio sam sledece:

Ej! Stani covece! potpuno si se izgubio! Da li si ti bolestan ili se nesa drugo sa tonom desava?

Molim te da pronadjs tekst u kom je Elen Vajt ili Advetisti napisali da njeni sledbenici nju smatraju Isusom na zemlje.
Taramana, zbilja si preterao sa tim lazima. Ako nam ne pronadjes taj tekst gde njeni sledbenici nju smatraju Hristom na zemlji, onda svi cemo se uvetriti da sa tobom nesto nije u redu.

Svi ocekujemo da nam postiras taj tekst i izvor odakle si ga uzeo.
Ako nam to ne dostavis, onda vise niko te ni ne moze smatrati ni covekom ni hriscaninom.

A sada vratite se gore i procitajte Tarmanin "odgovor".

Nema ni traga ni glas da nam dokaze svoju laz koju je javno izneo.

Taramana, jos jednom pozivam te da nam zvanicnim tekstom dokazes da adventisti Elen Vajt smatraju Isuso na Zemlji, ako to ne dokazes ( a ja nasigurno znam da to ne mozes dokazati, jer to i ne postoji), ostaces zapamcen na ovom forumu kao lazov i klevetnik!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
kao lazov i klevetnik!

Slagoje,nemoj ljutiš njega.
Miran...mališa miran.Ako želiš kosku ti javi.

Verujući znaju da Adventisti (masoni sakriveni iza parole čakaoca) jelenine reči oslovljavaju Duh proroštva a Jovan reče da su ISUSOVE rečiDuh proroštva zato ne nasedaju na laži vukova u jagnjećoj koži koji UVEK laskavo kreću ,,ŽELIM TI SVE NAJBOLJE,, A LAŽU jer su seme pobune.

Šta kažeš želeo bi da dobiješ izvor odakle to znam...vidi,NIKAD A NI TAD od mene više nećete dobiti izvor podataka dosta je bilo vaših laskanja ,,dragi brate,, i sl. a onda sve uklonite,
Nema kvarnije robe od vas.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ko se krije Bog ga vdi, i ko radi dvolicno Bog ce mu suditi.
Drvo se po rodu poznaje, i svetlost koja svetli se ne moze sakriti, a bezumnik prosipa bezumlje...
Kaze rec Bozja

Bog ce suditi za svaku izgovorenu rec i pobudu iz koje je izrecena..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ko se krije Bog ga vdi, i ko radi dvolicno Bog ce mu suditi.
Drvo se po rodu poznaje, i svetlost koja svetli se ne moze sakriti, a bezumnik prosipa bezumlje...
Kaze rec Bozja

Bog ce suditi za svaku izgovorenu rec i pobudu iz koje je izrecena..

Tačno Laodikeja,zato više nemj nuditi Milerovu masonsku pogađačku nauku niti naukuveštice koja brani hranu niti pogađaj datume.
Ako si svestan tim gore jer svesno lažeš neuke kako suTurci vladali samo 150 godina,zatim lažeš da su imali sultana satanu. Dalje lažeš da su Turci imali repove i krilate konje.Lažeš da za 150 godina nikog nisu ubili već mučili. Lažeš da su knjige proroci i da je Isus u Parizu ubijen.Lažeš da će satana trajno ukloniti grehe sveta.
Lažeš da je glas veštice Isusov glas. Lažeš da jeBog odbacio Izrailj. Lažeš da je žig zveri nedelja a subota pečat. Lažeš da se vernik samozapečaćava jer to čini Duh Sveti. Lažeš svaki proročki lanac i smisao proroštva.
Lažeš da je Isus razorio Hram i Izrailj i da je On ukinuo žrtvu. Lažeš još stotine stvari ali to ne radiš ti već onaj u tebi kojeg ismevam uzdižući Božju svetu ISTINU.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve si pomesao i pripisao Adventistima da veruju nesto sto si naveo - i ako to nije istina..
Zasto to radis i obmanjujes i sebe i druge.
Zapitaj to sam sebe, jer se sramotis pisuci ovakve stvari.

Po meni je to velika sramota sto cinis - jer znam da su sve tosto iznosis neistine i izvrtanja, ali zao mi je drugih koji ne poznaju Adventizam u toj meri, pa neko moze i da poveruje u tako nesto, cemu se ti najvise i nadas - loveci lakoverne.

Mene nisi prevario - jer znam istinu, i ona je mnogo puta ovde iznesena, a ti vise puta ovde ukazujes na nekakvo mantranje, a ti licno opstruiras forum mesecima - ponavljajuci iste zajedljive komentare, iste opaske, iste osude i vredjanja drugih, sve isto, a od istine i diskusije na biblijske teme u duhu ljubavi i tolerancije od tebe nista niko do danasnjeg dana nije cuo.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
ETO SVI SMO SVEDOCI DA TARAMANA NEMA TEKSTA U KOME SU ADVENTISTI IZJAVIULI DA IM JE JELENA NAMESTO HTRISTA NA ZERMLJI.

Ako tvrdis da nisam rekao istinu, odgovori na ova pitanja,a ne me mtuti, nismo mi deca:

Molim te da pronadjs tekst u kom je Elen Vajt ili Advetisti napisali da njeni sledbenici nju smatraju Isusom na zemlje.

Taramana, zbilja si preterao sa tim lazima. Ako nam ne pronadjes taj tekst gde njeni sledbenici nju smatraju Hristom na zemlji, onda svi cemo se uvetriti da sa tobom nesto nije u redu.

Ako nam to ne dostavis, onda vise niko te ni ne moze smatrati ni covekom ni hriscaninom.

Taramana, jos jednom pozivam te da nam zvanicnim tekstom dokazes da adventisti Elen Vajt smatraju Isuso na Zemlji, ako to ne dokazes ( a ja nasigurno znam da to ne mozes dokazati, jer to i ne postoji), ostaces zapamcen na ovom forumu kao lazov i klevetnik!

Opravdaj svoju izjavu DOKAZOM, ako mozes!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
lazov i klevetnik!

Rekoh MIRAN,vezaću te.
Mališa evo koska za tebe prava si dobrica.

Sve najbolje.

upload_2016-4-26_20-16-33.jpeg

Mene nisi prevario - jer znam istinu,

Jel onu za ono vreme ili ovu za ovo vreme?
Znači ipak su Turci imali repove i leteće konje,Biblija je dakle ubijena a onda joj se udahnuo dah da oživi....divne istine,pa onda Bibliju spalili a trebala je ona spaliti neprijatelje jer vam je ista DVA PROROKA,pa je Bog odbacio Izrailja,pa su žene postale SINOVI Jakovljevi,pa su čaše počele preko reda da se izlivaju.....

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Na sve neistine odgovoreno, ali razumno - jer ljudi sa pticijim karakterom poput ove samo kopiraju ljudski govor, one ne razumeju smisao izgovorenog ili napisanog.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
TARAMANA JOS NIJE USPERO DA DOKAZE DA "ADVENTISTI SMATRAJU ELEN VAJT HRISTOM na Zemlji."
Taramana. znasli ti da je to hula na Boga, sto usporedjuje neku zenu sa Hristom. Zasyto s ebavis tako podlim i niskim ponasanjem!

ETO SVI SMO SVEDOCI DA TARAMANA NEMA TEKSTA U KOME SU ADVENTISTI IZJAVIULI DA IM JE JELENA NAMESTO HTRISTA NA ZERMLJI.

Ako tvrdis da nisam rekao istinu, odgovori na ova pitanja,a ne da i dalje mtuti, nismo mi deca:

Taramana, zbilja si preterao sa tim lazima.

Ako nam ne pronadjes taj tekst gde njeni sledbenici nju smatraju Hristom na zemlji, onda svi cemo se uvetriti da sa tobom nesto nije u redu.

Opravdaj svoju izjavu DOKAZOM, ako mozes
!

Natrag