to je ono upravo o cemu sam pricao, ti sad prebacujes na mene kako ja nesto nisam razumeo sto jasno pise, kako oko za oko zub za zub, nije ono sto zapravo jeste nego je nesto sasvim drugo, ne znam stvarno ko nije svestan toga
ok ok sad dolazimo opet na jednu istu pricu zvanu (iskustvo sa bogom) koju najvise namecu upravo adventisti, posto se njima javio neki troosobni bog i rekao im da su oni pravi i da su oni neka prorocka crkva iz biblije, pa opet pocinjes pricu o meni, pusti ti mene, pricas nesto o meni a ne poznajes me, to da li sam ja imao iskustva sa bogom ili necim to je moja stvar i ja ne pricam o tome, ono sto ti nameces ovde je upravo to adventisticko nametanje stvari, tipa svako ko ima isto misljeje kao mi ima je iskustvo sa bogom ili moze da ima iskustvo sa bogom, drugi koji se ne slazu oni su budale i oni nemaju pojma, mole se nekim slikama bla bla bla
znas li ti sta trazis od mene? pa ti trazis od mene da ja tebi nametnem moje misljenje i da te ubedim kako je moje misljenje ispravno, ja to ne radim ja samo necu da me neko pravi budalom da mi prica bajke i nesto sto jasno pise da mi pretvara to u neke nebulozne gluposti pokusavajuci nesto da opravda i da nerazumno urazumi
cela biblija nije laz ali da ima lazi ima, i ja nisam taj koji uzima malo odavde ili odande, ali kao osoba koju je tesko hipnotisati ja vidim crno na belo sve, za razliku od vas kojima bog da dodje i da pokaze na casu i kaze vam, ovo je flasa a ne casa, vi biste svi reklii, jeste to je flasa, ali ja necu da kazem da je flasa ako to nije flasa razumes? to je poenta mojih postova
nije poenta mene, da ja nemecem moje misljenje kao istinito, zato sto ja to ne radim i mnogo me ne zanima bas da namecem bilo kome bilo sta, verujte svi u sta hocete nije problem za mene, ali nemoj da me pravite budalom i da mi pricate bajke i budne snove, i ovo se pogotovu odnosi na adventiste posto su oni puni tih bajki i budnih snova