Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
VI STE SAMO BEZOBRAZNI! Pre nego sto me od sad budes nesto pitao ili rekao, prvo procitaj bibliju, pa mi onda drzi predavanje o njoj. Pricas o jednoj svetoj knjizi koju nikada nisi procitao. Nemas pojma ti kako je biblija prevodjena i zato ne izmisljaj.To sto vi radite sa tekstovima je NAJGORE SVETOGRDJE! Treba da vas je sramota obojicu!
KAZES MENI DA JA UBACUJEM NEKE RECI U BIBLIJU A TI NEPRESTANO IZVRCES NJENE RECI! SRAM VAS BILO!
ja izvrcem njene reci? pa dobro sto si se sad iznervirao? zato sto sam rekao da ni tvoj nije tacan prevod? pa i nije tacan,ali vidim da ti znas sve i kako je prevodjena i sta pise u njoj i ako to ne pise
kad bi tu rec ili taj citat sa grckog prevodili, on bi izgledao drugacije, on bi izgledao nesto tipa: ko voli malo svoje roditelje, zenu decu svoju bracu sestre svoju dusi itd... ne moze da bude mo ucenik
to bi od prilike bio neki prevod sa grckog, znaci on je sasvim suprotan od tvoje tvrdnje, da treba najvise da postujes boga pa onda familiju itd, za razliku od mene koji sam jasno rekao da isus za mene to nije rekao nego je greska prevodioca prilikom prevodjenja i tumacenja tih reci
toliko je tvoje znanje o bibliji, a pricas meni nesto i opet pricas o meni kao da me znas i znas sta sam ja citao a sta nisam
to samo govori o tebi koliko si los sa argumentima
Poslednja izmena: