Laodikejac
biblijski stihovi su ok za proricanje i sinovi i kceri itd,ali mi govorimo o tome kako ZENA predvodi muskarce!!!
Zar muskarci nisu sposobni da izvrsavaju Isusove zapovedi u predvodjenju i pasenju stada,vec to treba da radi ZENA???
Spomenuo si Iliju,a nisi citirao stih.U svakom slucaju cak i da je tako ko sto si rekao, pod Ilijom se nije mislilo na "Zenu".
Za zenu iz otkrivenja ,koju je napala azdaha,slazemo se da predstavlja Bozju (skupstinu,crkvu,nevestu itd),ali sigurno ne i gospodju Elen Wajt.
Kako to da je ona preuzela predvodnicku ulogu ? Zar se ne kaze U Bibliji za zene da cute u crkvi?
1.Timoteju 2:11,12
[SUP]11[/SUP] Žena na miru da se uči sa svakom pokornošću.
[SUP]12[/SUP] Ali ženi ne dopuštam da uči niti da vlada mužem, nego da bude mirna.
1.Korincanima 14:34 je jos jasnija u vezi zena predvodnica
Žene vaše da ćute u crkvama; jer se njima ne dopusti da govore, nego da slušaju, kao što i zakon govori.
Nemoj me pogresno shvatiti,ja volim zene,i one su nase sestre,i one su velika vojska koja objavljuje jevandjelje,ali ti koji volis zakon,zar ne mislis da moramo da se pridrzavamo zakona,u vezi zenskog predvodjenja muskaraca???