Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
Infamous.
Manipulacija je ono sto ti cinis iznoseci svoja misljenja zasnovana na tvojoj licnoj subjektivnosti i njima obmanjujuci i sebe samoga i druge, a nisi pitao Gospoda da li je ono sto iznosis istina.
Prava biblijska istina je univerzalna, i ona je otkrivena narodu koji treba da je iznese ovom svetu, sto znaci da se ona tice svakog ljudskog bica, i tebe i mene i svih ljudi na planeti.
Niko sebe ne moze iskljuciti iz njenih okvira, s time da ce je jedni prihvatiti i primeniti je u svom licnom zivotu i biti spaseni, a drugi odbaciti i ostati u neverstvu i biti izgubljeni.
Ti si trenutno u svezi neverstva i nepravde, ali neka ti Gospod pomogne da ti se otvore oci, i neka dragi spasitelj Gospod Isus omeksa tvoje srce da poslusas njegov glas bez obzira na cenu.
cekaj kako ja manipulisem kad ono sto sam rekao vi tvrdite? tvrdite sa samo vasim dokazivim dokazima
pa ti sam pricas da je navodno adventisticka crkva prosvetljena i kako se bog vama obratio, pa sta to znaci? to znaci da u startu punite glave novih vernnika i on ce podsvesno da bude opterecen tim verovanjem kako se i nnjemu javlja troosobni bog
laodikeja druze moje srce je omaksano, ja to i pricam ja kazem sve je to uredu sto vi verujete, ali to pricajte tamo kad se skupite u crkvi izmedju sebe, nemoj da nam namecete vase budne snove zato sto one za nas ne vrede nista
laodikeja druze nemogu ja da budem u nepravdi kad ti kazes da ste vi prosvetljen i da ste vi svi sveci tamo a da su drugi budale, nisi rekao budale ali po tvom govoru mi ispadamo budale, ko naziva samog sebe prosvetljenim i izabranim? laodikeja ne zaboravi da je to jedan reh koji se zove gordost a on je veoma zanimljiv greh, ja zato i kazem budite vi odabrani ali samo u krugu istomisljenika za nas druge ne mozete da budete nikad, a dokaz da vam se bog javio nikad necete imati zato sto su to vasi budni snovi opterecenosti da ste vi odabrana crkva