Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i kak osad laodikeja ubediti tebe i recimo spedy-a da vi umisljate mnogo?
spedy je pricao da je razgovarao sa jehovom ti pricas da razgovaras sa bogom koji god da je, ili dati on navodno salje neku istinu, da li vidi barem trunkicu da si ti isti kao spedy? (u ovom slucaju)
ti sam kazes da je vama bog to nesto kao objavio, znaci da smo svi mi drugi budale i nama verovatno sotona objavljeje sve
ja bih vas sto pricate kao papagaji da vam je bog nesto objavio, zamolio da to sto vam je objavio zadrzite za svoje istomisljenike, on je to vama objavio i to je uredu to je super, nama nije tako da nas to i ne interesuje
a bog da bi objavio nesto, laodikeja veruj mi da njemu ne treba jos jedna crkva ili religija, on moze da objavi kome hoce i crkvama koje su postojale ranije, katolickoj i pravoslavnoj, sto bi on pravio novu crkvu stvarao jos vecu mrznju i neslaganja ili svadje na taj nacin, samo da bi nesto objavio? nema potrebe za tim, kad sve to moze na jednostavniji nacin da se uradi
ali dzaba pricati kad su ljudi u dubokoj dubijozi misli da su oni odabrani i da njima bog navodno svedoci
Ja sam govorio o stvarnom licnom objavljivanju Boga coveku, gde vernik vidi i cuje i dozivljava.
To nije samo umisljenje, jer umisljenje koristi samo um gde se ispoljava licna subjektivnost, sto u ovome o cemu sam ja govorio nije slucaj, ve su tu ukljucena svva cula, culo vida, sluha, i duhovna prepoznatljivost.
Adventisti ne veruju, njima je Boog to objavio, a ono sto se vidi nije vera vec realnost.
i kak osad laodikeja ubediti tebe i recimo spedy-a da vi umisljate mnogo?
spedy je pricao da je razgovarao sa jehovom ti pricas da razgovaras sa bogom koji god da je, ili dati on navodno salje neku istinu, da li vidi barem trunkicu da si ti isti kao spedy? (u ovom slucaju)
ti sam kazes da je vama bog to nesto kao objavio, znaci da smo svi mi drugi budale i nama verovatno sotona objavljeje sve
ja bih vas sto pricate kao papagaji da vam je bog nesto objavio, zamolio da to sto vam je objavio zadrzite za svoje istomisljenike, on je to vama objavio i to je uredu to je super, nama nije tako da nas to i ne interesuje
a bog da bi objavio nesto, laodikeja veruj mi da njemu ne treba jos jedna crkva ili religija, on moze da objavi kome hoce i crkvama koje su postojale ranije, katolickoj i pravoslavnoj, sto bi on pravio novu crkvu stvarao jos vecu mrznju i neslaganja ili svadje na taj nacin, samo da bi nesto objavio? nema potrebe za tim, kad sve to moze na jednostavniji nacin da se uradi
ali dzaba pricati kad su ljudi u dubokoj dubijozi misli da su oni odabrani i da njima bog navodno svedoci
Znaci da sam bio u pravu! dvolican si ti brate Laodikeja kao i uvek!
Pozdrav od Gere.
Kojim to argumentima?Zasto dvolican, ja se nikad nisam lazno predstavljao, uvek sam govorio samu istinu podkrepljenu biblijskim argumentima.
Nemam nista protiv da i drugi iznose ono sto smatraju da je ispravno u duhu ljubavi, forum je zato stvoren.
Bratski pozdrav svim diskutantima...
: )
Gal 1:3 Blagodat vam i mir od Boga Oca i Gospoda našeg Isusa Hrista,
Gal 1:4 Koji dade sebe za grehe naše da izbavi nas od sadašnjeg sveta zlog, po volji Boga i Oca našeg,
Gal 1:5 Kome slava va vek veka. Amin.
Gal 1:6 Čudim se da se tako odmah odvraćate na drugo jevanđelje od Onog koji vas pozva blagodaću Hristovom,
Gal 1:7 Koje nije drugo, samo što neki smetaju vas, i hoće da izvrnu jevanđelje Hristovo.
Gal 1:8 Ali ako i mi, ili anđeo s neba javi vam jevanđelje drugačije nego što vam javismo, proklet da bude!
Gal 1:9 Kao što pre rekosmo i sad opet velim: ako vam ko javi jevanđelje drugačije nego što primiste, proklet da bude!
...