Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne znam licno ko je uticao na tebe da promenis misljenje, ali bez obzira, ja te ne osudjujem zbog toga.
Biblija ti u svakom slucaju govori da ima tri licnosti Bozanstva, i oni cine jednoga Boga, a ne tri.
Pozdrav i svako dobro,
Jedan jedini Bog Isus Hristos!!!druga zapoved nemoj imati drugih Bogova osim mene!!! e sad u kakvom obliku,imenu se javlja to je drugo!!!
2.Петр. 3: [SUP]15[/SUP]И трпљење Господа нашег држите за спасење; као што вам и љубазни наш брат Павле по даној му премудрости писа.[SUP]16[/SUP]Као што говори о овоме и у свима својим посланицама, у којима имају неке ствари тешке разумети, које ненаучени и неутврђени изврћу, као и остала писма, на своју погибао.[SUP]17[/SUP]А ви, дакле, љубазни, знајући напред, чувајте се да преваром безаконика не будете одведени с њима, и не отпаднете од своје тврђе;
[SUP]18[/SUP]Него напредујте у благодати и у познању Господа нашег и спаса Исуса Христа. Њему слава и сад и у вечна времена. Амин.Pozdrav od Gere.
laodikeja pa šta to pišeš ?
tko je Bog Otac ?
jer nemožeš Isusa proglasiti za Boga
Amin, Isus je Bog vecni zajedno sa Ocem i Svetim Duhom.
Razumemo se u svakom slucaju, razlika je u nijansama.
Bog Jahve je žrtvovao Sina Svog Jedinorođenog, Krista Isusa
prinio je največu žrtvu u svemiru za nas grešnike, jer Krist je pravedan umro za nas nepravedne
stvorenje nas nije moglo otkupiti, nego samo Onaj tko je ravan Bogu
znači da ti ponovim jer nisi shvatio izgleda, Isus nije stvorenje
Gospod Jahve se borio svom snagom za pobjedu našeg Spasitelja, a to što ti ne vidiš nemoj pisati da nije ni prstom mrdnuo, ružno je to
a ova pričica koju si dolje napisao, čisto je ljudska predaja, izmišljotina koja nema snage
Psalam 112:4
čestitima sviče ko svjetlost u tami,
blag, milosrdan, i pravedan JAHVE
e moj laodikeja, što više pišeš to ti bolje spadaju maske s lica
samo još da vidimo kojem redu pripadaš
Bog Jahve je žrtvovao Sina Svog Jedinorođenog, Krista Isusa
prinio je največu žrtvu u svemiru za nas grešnike, jer Krist je pravedan umro za nas nepravedne
stvorenje nas nije moglo otkupiti, nego samo Onaj tko je ravan Bogu
znači da ti ponovim jer nisi shvatio izgleda, Isus nije stvorenje
Gospod Jahve se borio svom snagom za pobjedu našeg Spasitelja, a to što ti ne vidiš nemoj pisati da nije ni prstom mrdnuo, ružno je to
a ova pričica koju si dolje napisao, čisto je ljudska predaja, izmišljotina koja nema snage
e moj laodikeja, što više pišeš to ti bolje spadaju maske s lica
samo još da vidimo kojem redu pripadaš
kolega grešiš
nemože Jahve biti Isus
nemože Bog Otac biti Sin
ima li ovdje nešto nejasno ?
Bog je Bog a Sin Božji nije Bog
vrtiš jednu te istu priču koja nema veze sa Biblijskim naukom
kada Isus kaže: Otac moj radi pa radim i ja
po tome što ti govoriš izgledalo bi da Isus sam sebe zove Ocem
pa zatim:
Otac je moj veči od mene