pozdrav i poštovanje
ovosvjetske crkve se razlikuju od Kristove crkve, jer ne poštuju Božji Zakon, ne priznaju Autoritet Gospoda Boga Jehove ili Jahve, tako mi izgovaramo ime u hrvatskoj i ne poštuju dogmu kršćanstva
Pa i ja postujem Bozji zakon, Ime Gospodnje, subotu i sledim Bozjiu trec, prema tome jako smo blizu.
pristupih Kristovoj crkvi i ova izjava nije u suprotnosti kad sam rekao da ne pripadam nijednoj ovosvetskoj crkvi, jer danas nažalost nijedna takva crkva nije Kristova crkva
one ne poštuju dogmu kršćamstva, kao što već rekoh.
Slazem se da u crkvama postoje nedostaci i problemi, a sta mislis da li je tvoja savrsena?
Kristova crkva danas su ljudi koji poštuju Božji Zakon drže subotu i Biblijsku nauku
Spedy, na ovo ja samo mogu da kazem: A M I N! I ja tako verujem.
danas Kristova crkva nema građevine, niti če se graditi bilo što takvo iz tri osnovna razloga:
-nema se više vremena za gradnju crkava jer blizu je dolazak gospodnji, i da se nebi pastiri i vjernici uspavali
-ako bi sagradili crkvu, u nju bi odma prodrli jezuiti u obliku vjernika, pjevali bi sa nama, davali milsotinju, pravili se vjernima i malo pomalo odvlačili ljude od istine dok nebi potpuno ovladali crkvom (upravo to su i učinili adventistima u americi)
okupljaju se ljudi subotom kod nekog brata ili sestre u kući, stanu..ovisi
-Evanđelje se propovijeda i Bog naš i Krist želi da se svakodnevno širi, radi u drugom polju
kako pastiri stada tako i vjernici
Spedy, zar zbilja mislis da u tu vasu "kucnu" crkvu "jezuiti" ne mogu da se infilktriraju? Varas se.
Ja zivim u Americi i mogu da ti posvedocima da imas krivo misljenje o Adventistima.
Sta bi smetalo da i jezuiti dodju na Bogosluzenje i slave Boga zajedno s anam? Nista. Crkva je otvorena za gresnike svih vrsta, jer smo svi gresniuci.
kršten sam ispravno 100%, nakon krštenja je obavljen obred poniznosti a zatim i euharistijsko slavlje
Dobro Spedy, da li si ti razumeo moje pitanje?
Ko te je krstio?
Ko je odredio toga sto te je krstio da krstava ljiude?
Da li si krsten po Hristovom primeru i nalogu: "U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA"?
Ako nisi tako krsten, zao mi je, ali izgleda da si pogresno krsten.
Ako jesi krsten tako, kako se to slaze sa tvojim napadom na Trojstvo?
pričest, Euharistija se koristi na Euharistijskom slavlju, simbolizira tijelo Kristovo, obično propovjednik napravi od najfinijeg bijelog brašna beskvasni mali okrugli kruh koji se blagoslovi zatim pojede sa velikim staropoštivanjem i pazi se da nebi slučajno nijedna mrica propala
crveno bezalkoholno vino predstavlja krv Kristovu koja se prolila za nas grešnike
radi se od crnog grožđa, ručno se cijedi
kad vjernik to sve obavi postaje punopravan član Kristove crkve
Sve ovo sto si ovde nabrojao i ja tako postujem.
Nergo, spomenuo si i PROPOVEDNIKA, tj da propovednik vrsi te obrede.
Odlicno. Otkuda sad odjednom i propovednik?
Ko je njega postavio za propovednika?
Koju skolu je zavrsio? Ko je odlucio da je on kvalifikovana za prorpovedika?
Ima te li jos neke sluzbenike?
vjernici Kristove crkve mogu postati svi oni koji to stvarno žele
-prvo prolaze moralnu i zdravstvenu reformu
upoznaju se sa Božjim Zakonom 10.zapovijedi i
osnovama Biblijskog nauka: Bog Jehova je Jedan Jedini, Krist je Spasitelj, subota je dan odmora
nauče razlikovati čistu hranu od nečiste
pronalaze posao gdje neče raditi subotom
-nakon te priprave od par mjeseci slijedi krštenje, obred poniznosti, euharistijsko slavlje
tada su vjernici pravi kršćani onako kako to Bog zapovijeda, tako je bilo od Krista i Apostola tako če biti do svršetka svijeta
Bog je propisao ta pravila za sve, izuzetaka nema.
Spedy, prema ovoj tvojoj izjaviu, sve je to dobro, samo to pokazuje da i tvoja Crkva imao svoju organizaciju, pravila, verovanja, a to imaju i sve ostsale crkve. Po cemu se ta tvoja crkva razlikuje od ostalih? Samo po tome sto se bori protiv jezuita, (a protiv njih se i drugi bore), i sto ne gradi crkve, nego se saklupljate u privatnim kucama? Da li sam te dobro razumeo?
kod mene u Bibliji piše jasno i glasno za ime Božje Jahve
ako ne vjerujete budem poskenirao pa ču dokazati