NIJE! :dtyste: Čitala sam na ovoj temi Šardyja i dva-tri put mu sugerirala da prestane, da nema smisla, da ih neće razuvjeriti itd, ali mislim da je dobro odradio posao. Nije ih uspio razuvjeriti, ali im je dokazao s biblijskim argumentima.
Izabeleta, ja sam pratio Sarrdyeve izjave i jos nisam video dokaze o kojima ti govoris. Voleo bih da jesom ali kako da ih vidima kad ih nema? U toj papazjaniji samo povrsni poznavaoci Biblije mozda mogu da vede doikaze, ali ne i istrajni istrazivaci.
Koliko za tebe vredi Sarrdyev dokaz iz Bibjije iako je izjavio da Stari zavet ne vazi za hriscanbe? Pa posle toga mene zeli bilo sta da dokaze is tog istog Starog zaveta u koji ni on ne veruje?
Drugo, Sarrdy nije u stanju da se upusti u raspravu sa nama, on samo ignorise nasa pitanja i koemntare.
Trece, Sarrdy je ujavnpo izjavio da za Hriscane Oozjiu zakon Dekalog ne vazi. Pa ako je tako sta onda za hriscasne vazi. M98i pak verujemo u celo Sveto pismo daje nadahnuta Rerc Bozja opravo kaiko je ucio Hristos i svi aposytoli. Pa ond agde su ti dokazi?
Tvoj post mi je sada upao u oči jer si se dao uhvatiti s prstima u pekmezu. Haha, tako se kaže kad netko napravi početničku grešku. Ti si čitao ( malo? mnogo?) Evanđelje, ali je očito da nisi prožet njegovim duhom. Tebi je svejedno jel to subota ili nedjelja, a našao si da piše subota...i onda kažeš adventisti su u pravu, a mi da smo praznih ruku. Haha, tebi je važno slovo na papiru, a to što je Isus uskrsnuo od mrtvih u nedjelju, po ćemu je nedjelja posvećena, to te ne zanima jer ionako ne vjeruješ.
Izabeleta, znaci i ti ne drzos mnogo do onoga sto je odavno zapisano u Svetom pismiu.
Isus jeste vaskrsao prvog radnog dana u sedmici, u tome se slazem sa tobom, ali gde pise u Bibliji da je tim aktom Isus POSVETIO NEDELJU? To nigde ne pise.
U Bibiliji postoji Bozja, a ne ljdska zapovest za praznovanje subote, koja datira od stvaranja, a za praznovanje nedelje ne postoji nikakva zapovest u celom Svetom pismu.
Ako ipak mislis da u Bibliji postojiu ZAPOVEST da se odbaci subota, a da se praznuje nedelja, voleo bih da nam je pokazes.
Sve najbolje