"Drugo, ako je i istina ono sto on tvrdi, zar zbilja mislis da je pristojno od jednog svetenika da to trubi u javnosti?"
Трубиш ти по интернету годинама и надгледаш да ли се добро врши презентација адвентизма. А поред тога слабо познајеш шта су дужности и обавезе, а пре свега добра дела сваког хришћанина:
Adrisane, sramoto jhedna, nemoj ser javno brukati.
Ko kaze da o Zarku Gavrilovicu ja trubim? Zar ne trube njegove javne izjave preko midija i na svakom privatnom sastanku sa pravoslavnima?
Da li si ga slusao sta je izjavio u Torontu? A to nije pocetak, ja ga slusam decenijnama.
Pa onda kaiko te nije sramoita da kazes da ja to objavljujem?
Zar ti mislis da je to ispravno da onaj koji je svoju karijeru proveo u toj Crkvi sda po mstare dane tako se izrazava o njoj? Ako to tebi odgovarao neka vam je srecno, ali ja kao neparvoslavac mislim da to nije ljudki a nije ni posteno.
Imamo !
Pitanje je u DIREKTNOJ VEZI sa sledećim stihovima:
[FONT=&]Јован 10:33[/FONT][FONT=&]Одговорише Му Јевреји говорећи: За добро дело не бацамо камење на те, него за хулу на Бога, што ти, човек будући, градиш се Бог.[/FONT]
Kakve pouke nam daje ovaj stih ?
Hvala
Ja mislim d asu pouke sledece.
Isto je sto su Fariseji izjavili da Hristos huli na Boga, jer su pohilili na Svetoga Duha, slicno kao i ti koji hulis na Sveto pismo tvrdeci da Stari zavet ne vazi i hulis na Bozji zakon Dekalog, a znas da bezako0nici carstva Bozjega nece naslediti.
ADVENTISTICKI HRISCANI VERUJU
Bog Otac
Bog vječni Otac je Tvorac, Vrelo, Održavalac i Vladar cjelokupnog stvaranja. On je pravedan i svet, milostiv i pun milosrđa, spor na gnjev i obilan nepokolebljivom ljubavlju i vjernošću. Osobine i sila koje su se pokazale u Sinu i Svetom Duhu takođe su otkrivenje Oca. (1. Mojsijeva 1,1; Otkrivenje 4,11; 1. Korinćanima 15,28; Jovan 3,16; 1. Jovanova 4,8; 1. Timotiju 1,17; 2. Mojsijeva 34,6.7; Jovan 14,9)