VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Pa i ja sam uvek govorio da u Adventizmu ima spašenih vernika, ali jedan jako mali procenat. Ti ko da ne čitaš moje postove. Velika većina Adventista će završiti u paklu.
Što je i dokaz da treba u najširem luku zaobilaziti Adventističku Crkvu. Jer kakva je to Crkva koja većinu svojih vernika vodi u pakao !?
Elen Vajt se izlupetala kao malo ko u istoriji religije. Meni je smešno uošte i spominjati nju. Najobičniji bolesnik i prevarant. Imala je na stotine lažnih vizija........
Izokrenuo si smisao onoga sto sam napisao.
Rekao sam da Adventisticka crkva ima istinu, ali da ce jedan broj vernika napustiti ovu istinu i pridruziti se odpalom Vavilonu, ali na njihovo mesto ce doci drugi koji ce cuti istinu i prihvatiti je celim srcem.
Tvojom izjavom da ce vecina Adventista zavrsiti u paklu sama govori za sebe o tvojoj licnosti, kao i vrlo ruzne reci koje upucujes protiv Elen White, i lazne izjave da je imala na stotine laznih vizija.
Sudija je Bog, a ti stavljas sam sebe u poziciju sudije.
Sardy Sardy, govoriti o ljubavi a ponasati se na takav nacin je krajnje Bogohulno, ali to je tvoja licna stvar..