Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
1. Navedimi mi JEDNU MOJU NEISTINU !?Šarrdy:Tu ima 3 velika ALI:
1. Ali ja nikog ne mogu odvestu u PAKAO:
1.1. JER Nemam AGRESIVNU propagamdu na Internetu, štampi, radiu ili TV-u !
Ja imam (ustvari nema ja već je zajednička) KUĆNU GRUPU, gde je asolutno slobodna volja svakog pojedinca da zaključuje šta hoće iz Biblije, tako da i tu nemamo svi identične stavove, ali to nikakva prepreka nije da se redovno sastajemo, pomažemo i volimo.
Sarrdy, hvala ti sto si makar delimisno odgovorio na moj poslednji post.
Prvo, da li si siguran da iznosenjem neistina "ne mozes nikoga odvesti u pakao"?
To sto ti mislis da drugi vode ljude u pakao, ne cini tebe imunog da to i ti ne cinis.
2. Hajmo predpostavimo da tvoj lažljivi i licemerni jezik govori PONEKAD ISTINU.
Evo sada ja imam, po tebi, NEKU JERES. Objasni ti sada ovde nama PRODAVČE MAGLE, kako ja sa tom mojom (po tebi jeresi) mogu nrkog odvesti u PAKAO !?
IZVOLI !!!
Jer BEZ ARGUMENATA – To svako za svakog može reći. Zato Mikane, prodavče magle IZVOLI ODGOVORI !
Drago mi je da si ipak priznao da pripadas nekakvoj sekti, samo to je slaba reklama, ako tvrdis da je to mala grupa, a da svako iz Biblije veriuje kako hoce. Stamislis, da ste vi ta prava crkva za koju si ranije rekao da jeste jedina prava crkva na planeti, pa kad svako veruje dugacije, na sto bi to izgledalo kad bi vas bilo mnogo? Na Vavilon veliuki u kiome je zbrka.
LAŽ, za Miku 32 je kao žednome gutljaj hladne vode.
Ja sam ubeđen prateći ovaj forum da ti dnevno slažeš barem 5 X.
Evo i sada !!!
Izvoli prodavče magle za velike pare kaži nam ovde pred svima KOJOJ SEKTI JA PRIPADAM !?
IZVOLI !!!
2. 1. JER Nemam Crtkvu u kojoj svake SUBOTE ispiram mozak nedužnim ljudima i tako ih odvodim sa Božijeg puta !
Pa ipak je cudo da ti je i bez toga ipak toliko ispran mozak. Ko ti je ucinio tu uslugu?
Sarrdy, zar nije bila tvoja duznost kao sagovornika da objasnis, ne samo meni nego forumu, zbog cega si izneo neistinu da Adventisti veruju da apostoli nisu videli Hristsa posle vaskrsenja?
Gde ti je odgovor na glavno pitanje?
Ko te je naterao da izneses cistu laz koja nema nicega zajedniuckoga sa istinom?
Pa onda ko vodi ljude u pakao?
U čemu mi je to ispran mozak. NAVEDI BAREM JEDNU STVAR lažljivi prodvče magle, za koje si uzeo debele novce !!!
Gde sam ja izneo da Adventisti veruju da Apostoli NISU VIDELI HRISTA posle vaskrsenja- To je najobičnija laž, A SVI ĆE SE UVERITI U TO – pošto nećeš moći naći takav moj post !!!
Mislim na svim forumima su se ljudi uverili da lažeš. Samo da sada vidimo da li je to 100 puta mesečno ili 200 puta ili 300 puta. Ništa drugo nas ne interesuje. Lažov prve kategorije su se svi do sada uverili da si. I licemer i pun svake lukavštine.
2. 2. JER Ne pljačkam dobre i poštene ljude kroz DESETAK, priloge i zaveštanjem njihove imovine Adventnoj Crkvi !
Ja nikom nisam uzeo 1 dinar.
Zar ti mislis da je BOG uspostaviuo sistem desetka da bi na taj nacin pljackao ljude?
Suvise je plitka ta tvoja teologija. Tako je kad neko ne veruje u Sveto poismo, vidis do cega dovodi neverstvo?
Jevrejima NE, jer je levijevo pleme ostalo bez deobe zemlje. A Adventistički pastori, profesori, prodavci magle, NITI SU JEVREJI, NITI OBAVLJAJU HRAMSKU SLUŽBU, NITI SU IZ PLEMENA LEVIJA, NITI GOVORE BIBLIJSKU ISTINU. Već su iskrivili Bibliju ko zna koliko puta. A podigao je sotona preko Milera i EGW, a ne Bog.
Znači najmanje 5 razloga imaš da Adventisti nikako ne smeju uzimati DESETAK !!!
2. 3. JER Nemam svoje bolnice i Kliničke Centre gde ubijam nerođenu decu !
Ma nemas ti ni pameti pa sta onda?
Ko kaze da neko ubija nerodjenu decu? Da li znas koja toi je to laz po redu?
A ti je imaš !?
Da je imaš pre svega ne bi bio izašao iz Pravoslavja i ušao u Adventizam.
Takođe ne bi slagao svaki dan najmanje 5 puta.
Takođe ne bi tvrdio da se u Adventističkim Kliničkim Centrima i Bolnicam ne vrši ABORTUS...
Ne bi se tako ponašao na svim forumima protiv ljudi koji iznose ISTINU O ADVENTIZMU.
Tebi je NOVAC popio mozak, i ti sada od toh NOVCA više ništa drugo ne vidiš nego samo kako da ga zadržiš.
Duboko si zaglibio. Ogrezao u NOVAC i u krivu religiju. Tipičan primer OKREČENOG GROBA.
Ti ne samo što nemaš pameti, već si duboko ogrezao u zlo.
Moja laž !?2. 4. JER U kući gde se okupljamo sem KRSTA nemamo ništa drugo od relikvija. Tako da nismo obesili našeg Gospoda na OBELISK, kao Adventna Crkva !
Obesen si ti i hbez obiliska. Koja ti je to laz po redu?
Pa ti više ne možeš ni minut da živiš a da ne lažeš. Ti si najveži lažljivi prodavač magle koji je forum ikada video !!!
[FONT=&]Koliko ti je samo puta pokazana slika Hrista na OBELISKU u tvojoj Crkvi, i ti ovako zboriš. Znam da nemaš trunku obzira i stida.
[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]A šta misliš prodavče magle i fariseju ?2. 5. JER Nemamo u toj kući ni svevideće oko ni naopačke izvrnut krst, ni pentagram, niti jedan SIMBOL MASONERIJE. Imamo samo jedan skromni drveni krst, kome se niti molimo niti ga celivamo, već je tu da nas uvek podseća na Hristovo stradanje, muku, i Njegov kompletan život.
A imate li i celu Bibliju, ili se sve svodi samo na tvoje nobvotarije?
[/FONT]
2. 6. JER Nemam hiljade lažnih knjiga gde ima na STOTINE LAŽI od lažne proročice do Adventističkih sumljivih pisaca koji za laži zarađuju debele novce !!!
Pa jesu li svi tvoji vernici nepismeni?
Da li je po vasemu Pavle gresio kad je porucio da mu se donesu knjige "kozne"?
Ne rekoh li ja da je ta tvoja jeres suvise plitka?
Ja nemam vernike.To ima tvoja crkva. Lažljiva usta ne znaju stati sa lažima.
Samo u ovom postu ćeš ih izreći najmanje 10 !!!
Ali ako Adventna Crkva ima na STOTINE JERESI, ako je to jedna od najnakaradnijih Crkava ikada podignuta na Planeti, ništa nije čudno da profesori i pastori i učitelji i savetnici su im takvi.
NE PADA IVER DALEKO OD KLADE.
LAŽ, ko zna koja po redu. Pa ti si ih Mikane izgovorio u životu do sada najmanje milon.2. Ja nikog ne mogu odvestu u PAKAO jer nemam nikakve prljave trikove poput Adventista:
Ma ti si vec u paklu pa zaista nikoga i ne mozes voditi, jer si stigao do svog cilja.
Postovani citaoci, sta mislite zbog cega Sarrdy ovo sve iznosi?
Zbog toga sto nema cime da pobije moje argumente koje sam izneo i kojima sam dokazao da su mnoge izjeve koje je izneo i pripisao adventistima kao jeresd, lazne.
Da Sarrdy iznosi istinu on bi sa radoscu prihvatio moje komentare i dokazao da nisam u pravu.
Medjutim, posto je svestan da je izneo neistrinu i jos uvek iznosi lazi, on i ne pokusava da odbrani ono sto je izneo, jer zna da je iznero lazi.
Tako, Sarrdyu nista drugo i ne preosteje, negoi da nas mrzi i nastavi sa svojim neistinam. Kakve vesti takav je i vesnik.
Pa ti si prodavče magle, OGUGLAO NA LAŽ. Tebi je to sada sastavni deo tvog života. Zato se ti i tako ponašaš sa svim koji malo otkriju JERESI Adventne Crkve.
SADA MI JE SVE JASNO – TI SI DETE LAŽI. To si ti – pun svakojake laži.
Svi zanju da si ti najobičniji lažac. A dokaz je u sledećem:
KAKO JA NEKOG MOGU ODVESTI U PAKAO !?
Izvoli,daj ARGUMENTE !
Videli smo koliko želiš Adrianu BG. I ostalima na drugim forumima koji su iznosili istinu o Adventizmu.Svima zelim sve najboilje
Jasan si nam odavno fariseju !!!
Poslednja izmena: